• CDM
  03:55, 29.03.2015
  Nikada nećete pogoditi zašto je ova djevojčica podigla ruke

  Ova fotografija postavljena je na Reddit i postala je viralna.

 • CDM
  12:28, 29.03.2015
  Da nije bilo Tita, ne bi bilo Hrvatske

  Da nije bilo Tita, Jugoslavija bi bila obnovljena kao monarhija s jakim pročetničkim elementima, a Hrvati bi bili potčinjeni kao nacistički kolaboracionisti.

 • CDM
  11:32, 29.03.2015
  Zabrinjavajuće: Balkan pun oružja iz prethodnih ratova

  Nakon nekoliko slučajeva krivičnih djela i kršenja javnog reda i mira u zemljama regiona Balkana u posljednje vrijeme, novinari agencije Anadolija prikupili su podatke o broju počinjenih krivičnih djela u kojima je nerijetko bilo i žrtava, ali i o količinama različitog vatrenog oružja i eksplozivnih naprava koje legalno ili pak nelegalno posjeduju stanovnici regiona.

 • CDM
  11:13, 29.03.2015
  Lijepa Poljakinja političarima: Ne vadimo sablju na nuklearnu silu

  Magdalena Ogorek, kandidatkinja ljevice za buduću šeficu poljske države na predsjedničkim izborima 10. maja, poručila je političarima da ne plaše više Poljake ratom sa Rusijom i da ne vade sablju na državu koja može da odgovori nuklearnim oružjem.

 • CDM
  10:17, 29.03.2015
  Političari o incidentu na utakmici Crna Gora-Rusija: Država mora da reaguje

  Skandal koji je Crna Gora doživjela kada je golman Rusije pogođen bakljom poslije svega minut igre opet pokreće priču kako se na utakmicama zaštititi od huligana.

 • CDM
  06:25, 29.03.2015
  Medojević: Strane službe bezbjednosti ne smiju uticati na izbor kadrova u ANB-u

  Samo međunarodni protektorati, kolonije, države kojom vladaju marionetski režimi, okupirane države mogu sebi dozvoliti takvo ugrožavanje državnog dostojanstva i nacionalne bezbjednosti, da bezbjednosne službe drugih država određuju sastav nacionalnih bezbjednosnih službi. Nijedna suverena država koja vodi računa o vitalnim državnim interesima ne smije dopustiti da sastav, nadležnosti, organizacija i djelovanje službi bezbjednosti, određujuju službe drugih stranih država, kazao je poslanik Demokratskog fronta DF Nebojša Medojević

 • CDM
  06:09, 29.03.2015
  U dvije nedjelje zaplijenjeno preko kilogram heroina vrijednosti oko 60.000 eura

  Crnogorska policija je za dvije nedjelje zaplijenila preko kilogram heroina (1.050 grama), koji je, kako se sumnja, bio namijenjen tzv. uličnoj prodaji, a čija vrijednost na ilegalnom uličnom narko tržištu iznosi oko 60.000 eura.

   

Prikaži još
Prikaži još

Sport

Društvo

Ekonomija

Politika

Zabava

Svijet

Lifestyle

Auto-moto

Citywalk

Tehnologija

Turizam

Kultura

Multimedia

Kolumne