Prikaži još
 • Društvo
  08:03, 26.11.2014
  Razbojništvo u Zeti: Mučili ga, pa mu oteli 13.500 eura

  Advokat Mićo Kaluđerović (62) iz Podgorice prijavio je policiji da su četvorica razbojnika upala u njegovu kuću, vezali ga konopcem i mučili, nakon čega su odnijeli 13.500 eura ušteđevine, pišu današnji štmpani mediji.

  Društvo
  07:53, 25.11.2014
  Tuča maloljetnika u Podgorici: Udario srednjoškolca pištoljem

  Tri učenika Srednje stručne škole "Ivan Uskoković“ potukla su se danas u Podgorici u blizini te obrazovne ustanove. Jedan od njih E.E. (17) uhapšen je zbog sumnje da je napao učenika L.M. i povrijedio ga pištoljem.

  Društvo
  08:04, 26.11.2014
  Ko je krečio da ukloni tragove?

  Otac preminule bebe Slaviša Knežević obavijestio je Tužilaštvo da je u saznanju kako je 14. novembra, neposredno prije Sanitarne inspekcije koja je u bjelopoljskoj Bolnici bila dan kasnije, obavljeno sistematsko čišćenje i krečenje prostorija za koje se sumnjalo da je u njima izbila infekcija, pišu Dnevne novine.

  Politika
  07:16, 26.11.2014
  Andrijašević: Đukanović saopštio istorijsku činjenicu

  U govoru na svečanoj akademiji povodom sto godina od početka Prvog svjetskog rata, predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović rekao je da ,,Crna Gora nije podržala teroristički akt koji je bio povod za rat“. I to je potpuno tačno: zvanična Crna Gora je osudila ubistvo austrougarskog prijestolonasljednika i njegove supruge u Sarajevu, kazao za Pobjedu dr Živko Andrijašević, profesor Univerziteta i član Organizacionog odbora Vlade Crne Gore za obilježavanje stogodišnjice od početka Prvog svjetskog rata.

  Politika
  02:22, 26.11.2014
  Đukanović: Smrt bebe cijena koju društvo ne smije tolerisati, tražiću najstrožije sankcije

  Neću oklijevati da zatražim najstrožije sankcije za slučaj inficiranih beba u Bijelom Polju. Tragedija gubitka djeteta je cijena koje crnogorsko društvo ne smije tolerisati, naglasio je premijer Milo Đukanović odgovarajući danas u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

 • Politika
  03:50, 26.11.2014
  VIDEO: Đukanović: Imam spremna rješenja za svaki resor

  Imam spremna rješenja za svaki resor, ali ne želim to da radim, iako znam da je i političkoj i ukupnoj javnosti najintrigantnije ko će biti koji ministar. Meni nije problem to da kažem. Mnogo mi je intrgantnije hoćemo li se dogovoriti šta treba da radimo iduće godine. Ne zadovoljava me odgovor da treba zemlju da dovedemo do poziva za NATO, to se podrazumijeva. Ali nije to jedini posao, valjda treba da uradimo još nešto, kazao je novinarima u Skupštini predsjednik Vlade Milo Đukanović nakon Premijerskog sata.

  Politika
  11:48, 26.11.2014
  Popović: Stijepović me smijenio sa mjesta šefa PG Biroa jer ne želim da koristim novi pravopis

  Flagrantno kršeći čitav niz odredbi Zakona o opštem upravnom postupku i Zakona o državnim službenicima i namještenicima, Slavoljub Stijepović, odnedavno na funkciji gradonačelnika Podgorice, donio je nezakonito rješenje kojim me sa mjesta šefa Biroa za odnose s javnošću Glavnog grada (PG Biroa) raspoređuje na čak 11 razreda niže rangirano službeničko mjesto u okviru gradske uprave, navodi se u saopštenju šefa Biroa za odnose sa javnošću Glavnog grada Sanje Stane Popović. 

  Ekonomija
  08:19, 26.11.2014
  Otpremnine smanjuju za pola

  Vlasnici banaka u Crnoj Gori jedinstveni su u stavu da suspenduju granski kolektivni ugovor (GKU) koji je do sada važio za zaposlene u bankarskom sektoru, čime će, u prvom redu, otpremnine za zaposlene koji budu proglašeni tehnološkim viškom biti prepolovljene, potvrđeno je Danu iz više izvora.

  Politika
  02:01, 26.11.2014
  Na današnji dan prije 96 godina Crna Gora pripojena Srbiji

  Na današnji dan 1918. godine, Podgorička skupština je proglasila bezuslovno prisajedinjenje Crne Gore Kraljevini Srbiji. Skupština je ustanovljena suprotno tada važećem Ustavu države Crne Gore i njenom pravnom poretku, pa je 26. novembra 1918. godine donijela Odluku kojom je ukinuta država Crna Gora, njena teritorija unitaristički sjedinjena teritoriji države Srbije i njen narod inkorporiran u srpski. 

  Društvo
  05:22, 26.11.2014
  Umro kapetan broda "Bar" Nebojša Đurnić

  Baranin Nebojša Đurnić (55), kapetan broda "Bar" preminuo je od posljedica srčanog udara u izraelskoj luci Ashdod.

Prikaži još

Sport

Društvo

Ekonomija

Politika

Zabava

Svijet

Lifestyle

Auto-moto

Citywalk

Tehnologija

Turizam

Kultura

Multimedia

Kolumne