• CDM
  10:01, 25.10.2014
  U Sloveniji obilježena godišnjica povlačenja JNA

  U Sloveniji je danas obilježen dan kada se Jugoslovenska narodna armija povukla s njene teritorije prije 23 godine, javila je slovenačka agencija STA.

 • CDM
  07:05, 25.10.2014
  Del Monako: Nema razloga da se Vlada i A2A ne dogovore

  Uprkos medijskim spekulacijama o narušavanju odnosa crnogorske Vlade i kompanije A2A italijanski ambasador u Crnoj Gori Vinćenco del Monako je kazao da ne vidi razlog zbog kojeg ne bi došlo do dogovora dvije strane dodajući da su pregovori o obnavljanju ugovora u toku. Kometarišući početak izgradnje podvodnog kabla, ambasador je kazao da su radovi mogli početi tokom ove jeseni i dodao da i dalje smatra da će biti tako. 

 • CDM
  05:32, 25.10.2014
  Uhapšeni zbog sumnje da su bacili bombe u dvorište Buškulića

  Filip Brnović (23) i Nebojša Braković (24) uhapšeni su danas zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljenog državanja oružja i eksplozivnih materija. 

 • CDM
  03:13, 25.10.2014
  VIDEO: Oprez: Raketna bomba kod Mamule!

  Na južnoj strani ostrva Lastavica i tvrđave Mamula, na 32 metra dubine, ronilac i istraživač podmorja, Novljanin Dragan Gačević naišao je na raketnu bombu.

 • CDM
  02:23, 25.10.2014
  Saznajte gdje će ove subote biti dobar provod

  CdM i ove subote donosi detaljan pregled kuda otići ukoliko želite da se dobro provedete. Saznajte gdje će biti svirke, nastupi, promotivne cijene pića širom Crne Gore.

 • CDM
  07:59, 25.10.2014
  Stanković o Telekomu: Čekamo dokazni materijal iz SAD-a i Švajcarske

  Slučaj Telekom nije zatvoren, a Tužilaštvo će donijeti konačnu odluku nakon što dobije dodatni dokazni materijal iz Sjedinjenih Američkih Država (SAD) i Švajcarske, kazao je vrhovni državni tužilac Ivica Stanković. Za predsjednika bivšeg Anketnog odoba za aferu Telekom Andriju Mandića Tužilaštvo nema snage da utvrdi odgovornost za višemilionsku korupciju, a za nove papire koji se čekaju, tvrdi da predstavljaju samo zamajavanje javnosti.

 • CDM
  04:27, 25.10.2014
  Ivanović: Želimo da poljoprivredu još jače uvežemo sa turizmom

  Mjerama koje ćemo prezentovati kroz Strategiju razvoja poljoprivrede i ruralnih područja do 2020. godine želimo da povećamo izvoz i uvežemo poljoprivredu još jače sa turizmom, kazao je ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Petar Ivanović.

Prikaži još
Prikaži još

Sport

Društvo

Ekonomija

Politika

Zabava

Svijet

Lifestyle

Auto-moto

Citywalk

Tehnologija

Turizam

Kultura

Multimedia

Kolumne