• CDM
  11:28, 31.10.2014
  FOTO: Noć vještica u Baru

  Veliki maskenbal na otvorenom, kojem je prisustvovalo mnoštvo maskirane djece i na stotine građana, organizovao je u petak veče, 31. oktobra Folklorni ansambl “Rumija” ispred Robne kuće u Baru. 

 • CDM
  10:34, 31.10.2014
  VIDEO: Ovako Kanađani reaguju na vrijeđanje muslimana

  Reditelj Omar Albah želio je da provjeri koliko su Kanađani osjetljivi na osobe islamske vjeroispovesti nakon nedavnog incidenta u Otavi, pa je osmislio neobičan društveni eksperiment u kom su mu pomogla dvojica glumaca, jedan koji je odglumio muslimana u tradicionalnoj odjeći i jedan koji ga je, bez ikakvog razloga, napao i vrijeđao, prenosi Jutarnji list.

 • CDM
  07:44, 31.10.2014
  Evo koje ulice će biti zatvorene prije, tokom i nakon Povorke ponosa

  Štab Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova, formiran u svrhu bezbjednog odvijanja Povorke ponosa u Podgorici koja će se održati u nedjelju 2. novembra, je odlučio da obustavi saobraćaj na pojedinim saobraćajnicama u Podgorici prije, tokom i nakon održavanja ovog javnog okupljanja.

   

 • CDM
  06:08, 31.10.2014
  Đukanović sjutra u Beogradu

  Premijer Milo Đukanović otputovaće sjutra u Beograd, gdje će na poziv premijera Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsjedavajućeg Evropske grupe Trilateralne komisije Žan-Klod Trišea, učestvovati na godišnjem zasijedanju Trilateralne komisije za Evropu na panelu „Zapadno-balkanske zemlje kandidati na putu pristupanja EU''.

 • CDM
  05:22, 31.10.2014
  Amfilohije: Crna Gora je u opasnosti da postane sodomska država

  Crna Gora je u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, ocijenio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije povodom održavanja Parade ponosa koja će se održati 2.novembra u Podgorici.

 • CDM
  03:19, 31.10.2014
  Azinović: Povratak džihadista sa Bliskog istoka predstavlja opasnost za cijelu regiju

  Vlado Azinović, Profesor na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu i ekspert za pitanja terorizma i bezbjednosti Vlado Azinović smatra da na strani Islamske države ratuju dvije generacije radikalnih muslimana sa prostora BiH i Sandžaka. 

 • CDM
  12:33, 31.10.2014
  Etički odbor MUP-a: Popadić prekršio kodeks u slučaju ubistva Kosaća

  Etički odbor Ministarstva unutrašnjih poslova odlučio da je pomoćnik načelnika stanice Granične policije Herceg Novi Slavko Popadić svojim ponašanjem, odnosno nereagovanjem, prilikom događaja u noći kada je ubijen Novljanin Jovan Kosać, prekršio Kodeks etike.

Prikaži još
 • Showbiz
  10:46, 31.10.2014
  FOTO: Dvostruki život seksualne radnice i brižne majke

  Prostitucija je u Danskoj legalna, što još ne znači da seksualne radnice žive srećan i dostojanstven život, govori nam serija fotografija Mari Hald Život u prostituciji.

   

  Društvo
  07:49, 31.10.2014
  Romina Vlahović redovno tuži u sudnici

  Zamjenica Osnovnog državnog tužioca Romina Vlahović uveliko goni počinioce krivičnih djela, među kojima i sitnih krađa, iako nije utvrđeno da li je krađom krema u “Cosmetics marketu” i sama počinila jednu od njih.

  Društvo
  06:47, 31.10.2014
  Apelacioni sud ukinuo presudu Damiru Mandiću

  Apelacioni sud danas je ukinuo presudu Višeg suda u Podgorici kojom je Damir Mandić proglašen krivim i osuđen na 30 godina zatvora, zbog saizvršilaštva u ubistvu glavnog i odgovornog urednika Dana Duška Jovanovića. To znači da će se Mandiću ponovo suditi. On će kako je odlučio Apelacioni sud novo suđenje čekati u pritvoru.

  Koncerti & Žurke
  11:40, 31.10.2014
  EX YU festival na Cetinju

  Trodnevni EX YU festival biće održan na Cetinju od 31. oktobra do 2. novembra na Dvorskom trgu sa početkom u 19 sati.

  Muzika, film i TV
  02:04, 31.10.2014
  Knez predstavlja Crnu Goru na Eurosongu 2015

  Crnu Goru će na Eurosongu, koji će naredne godine biti održan u Austriji, predstavljati Nenad Knežević Knez.

 • Politika
  07:54, 31.10.2014
  Siniša Stanković umjesto Damira Davidovića

  Pomoćnik u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Siniša Stanković najozbiljniji je kandidat za novog generalnog sekretara Skupštine Crne Gore, saznaju Vijesti.

  Svijet
  07:15, 31.10.2014
  Nakon sedam nedjelja skrivanja uhapšen "američki četnik"

  Najpoznatiji bjegunac u Sjedinjenim Američkim Državama SAD Erik Metju Frejn, poznat kao "američki četnik", uhapšen je bez borbe nakon skoro sedam nedelja skrivanja.

  Ekonomija
  12:17, 31.10.2014
  Porto Montenegro se ne prodaje

  Povodom medijskih špekulacija da većinski vlasnik projekta Porto Montenegro, Piter Mank prodaje projekat, iz kompanije su saopštili da se tivatska marina i nautičko naselje ne prodaju, već se dovode dodatni investitori.

  Politika
  06:08, 31.10.2014
  Đukanović sjutra u Beogradu

  Premijer Milo Đukanović otputovaće sjutra u Beograd, gdje će na poziv premijera Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsjedavajućeg Evropske grupe Trilateralne komisije Žan-Klod Trišea, učestvovati na godišnjem zasijedanju Trilateralne komisije za Evropu na panelu „Zapadno-balkanske zemlje kandidati na putu pristupanja EU''.

  Društvo
  01:31, 31.10.2014
  Dijana Drobnjak privođena u policiju zbog otpora održavanju Parade ponosa

  Crnogorska policija privela je nekadašnju novinarku i kandidata za člana rukovodstva Srpske liste na predstojećoj Izbornoj Skupštini Dijanu Drobnjak zbog otpora održavanju Parade ponosa u nedjelju u Podgorici, kazali su iz Srpske liste.

Prikaži još

Sport

Društvo

Ekonomija

Politika

Zabava

Svijet

Lifestyle

Auto-moto

Citywalk

Tehnologija

Turizam

Kultura

Multimedia

Kolumne