• CDM
  08:12, 23.07.2014
  Milošević: Spremni smo i za lokalne i za parlamentarne izbore

  Politički direktor Demokratske partije socijalista DPS Tarzan Milošević rekao je da je većinska podrška građana Podgorice njihovom kandidatu za gradonačelnika Slavoljubu Stijepoviću isključila svaku mogućnost razgovora o nestranačkom kandidatu. Nakon neuspjelih pregovora sa Socijaldemokratskom partijom SDP u Podgorici, Milošević kaže da u DPS-u ne žele da prejudiciraju kako će se stvari dalje odvijati, ali ističe da je njegova partija spremna za izbore kako na lokalnom, tako i na državnom nivou.

 • CDM
  07:00, 23.07.2014
  Atlas grupa: Medijska hajka biće predmet parničnih postupaka

  Medijska hajka na Atlas grupu, koja je izazvala štetu u milionima eura, biće predmet parničnih postupaka pred domaćim i sudom u Londonu, koji ima mnogo više razvijenu sudsku praksu kada su u pitanju ove vrste sporova, najavljene je iz te grupacije. 

 • CDM
  05:24, 23.07.2014
  Bojadžić: DPS i SDP sjutra dogovaraju koaliciju u Bijelom Polju

  Bjelopoljski Opštinski odbori Demokratske partije socijalista DPS i Socijaldemokratske partije SDP održaće sjutra sastanak na kojem će dogovarati buduću koaliciju u toj Opštini, kazao je za CdM Tufik Bojadžić predsjednik OO SDP-a u Bijelom Polju.

 • CDM
  04:36, 23.07.2014
  Sindikat Budvanske rivijere: Merkur radio bez dozvole, nema nikakvo pravo na Mogren

  Merkur nema nikakvo pravo na hotel Mogren, međutim i do danas je posjedu istog, nažalost zbog ćutanja nadležnih u državi, tvrdi izvršni odbor Sindikalne organizacije Hotelske grupe Budvanska rivijera, koji potpisuju Zoran Marinović, Duška Buzdovan, Vera Perović i Vesna Šoljaga. Kako su dodali, Merkur je nezakonito obavljao privrednu djelatnost, bez potrebne dozvole za rad.

 • CDM
  04:29, 23.07.2014
  Đukanović: Crna Gora nije jednostrano vojno opredijeljena

  Crna Gora nije jednostrano vojno opredijeljena i bez obzira na tuđa očekivanja mi moramo bezuslovno slijediti svoje prioritete, a to su EU i NATO integracije, kazao je premijer Milo Đukanović odgovarajući danas u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, u okviru premijerskog sata.

 • CDM
  07:08, 23.07.2014
  Marković: Režim platio Mandiću ćutanje o nalogodavcima ubistva Jovanovića

  Odlukom sudija Ustavnog suda da se ukine presuda Vrhovnog i Apelacionog suda režim je platio Damiru Mandiću decenijsko ćutanje o nalogodavcima ubistva glavnog i odgovornog urednika Dana Duška Jovanovića, kazao je predsjednik Komisije za praćenje istraga o napadima na novinare Nikola Marković.

 • CDM
  02:20, 23.07.2014
  Ukrajina: Proruske snage oborile dva naša borbena aviona

  Proruske snage su danas na istoku Ukrajine oborile dva borbena aviona ukrajinske vojske, saopštilo je ukrajinsko Ministarstvo odbrane.

Prikaži još
 • Ekonomija
  02:36, 23.07.2014
  Mogren zapečaćen jer nema dozvolu za rad, Premijer: Sezona ne smije biti alibi

  Turistička inspekcija zapečatila je jutros oko devet časova hotel Mogren. Radnici su pokušali da spriječe zatvaranje, međutim, veliki broj njih je policija privela na razgovor. Dekan fakulteta za biznis i turizam u Budvi Rade Ratković ocijenio je za CdM da je zatvaranje hotela u jeku turističke sezone nečuveno. U međuvremenu, iz Hotelske grupe "Budvanska rivijera" koja gazduje hotelom Mogren je saopšteno da će se svim gostima koji trenutno borave u tom hotelu omogućiti nastavak korišćenja aranžmana u objektima hotelske kompanije bez nadoknade. Premijer Milo Đukanović je povodom pečaćenja Mogrena kazao da u ovom slučaju sezona nikako ne smije biti alibi. 

  Ekonomija
  07:29, 23.07.2014
  Duško Knežević ostao bez Atlas kapital centra

  Atlas grupa biznismena Duška Kneževića ostala je bez udjela u Atlas kapital centru (AKC) od oko 23 odsto, koji je građen sa kompanijom Kapital investment iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja je većinski vlasnik, saznaju Vijesti.

  Politika
  08:06, 23.07.2014
  Krivokapićeva konačna ponuda: Nestranačka ličnost, nema revizije Mugošinih poslova

  Predsjednik Socijaldemokratske partije SDP Ranko Krivokapić iznijeće danas konačnu ponudu lideru Demokratske partije socijalista DPS Milu Đukanoviću za formiranje vlasti u Podgorici, u kojoj će, po saznanjima Dana, biti sadržan zahtjev da DPS podrži nestranačku ličnost za podgoričkog gradonačelnika, a da Državna revizorska institucija u prvom navratu ispita poslovanje bivšeg prvog čovjeka glavnog grada Miomira Mugoše, prije svega u vezi sa slučajem „Carine”. 

  Društvo
  07:57, 23.07.2014
  Željko Bulatović godinama nezakonito držan u pritvoru

  Evropski sud za ljudska prava u Strazburu proglasio je juče Crnu Goru krivom za kršenje odredbi člana tri Evropske konvencije za ljudska prava, po tužbi Željka Bulatovića iz Podgorice. 

  Politika
  05:36, 23.07.2014
  Nema dogovora DPS-a i SDP-a o formiranju vlasti u Podgorici

  Socijaldemokratska partija SDP neće dalje pregovarati sa Demokratskom partijom socijalista u vezi formiranja vlasti u Podgorici, rekao je danas lider SDP-a Ranko Krivokapić i dodao da su izbori najrealnija opcija.

 • Društvo
  07:39, 23.07.2014
  Suvlasnik Avale i Bjanke Putinov neprijatelj

  Svjedočeći pred sudom u Londonu Igor Lazurenko, formalni suvlasnik kompanije "Beppler & Jacobson", koja gazduje crnogorskim hotelima "Avala" i "Bjanka", ustvrdio je da je stvarni vlasnik te firme ukrajinski multimilijarder i oligarh Igor Kolomojski, jedan od vodećih neprijatelja ruskog predsjednika Vladimira Putina, saznaju Dnevne novine.

  Društvo
  09:58, 22.07.2014
  Stojanović: Zelenašenjem se bave 234 osobe

  U Crnoj Gori su registrovane 234 osobe koje se bave zelenašenjem, saopštio je direktor Uprave policije Slavko Stojanović.

  Ekonomija
  07:48, 23.07.2014
  Montenegro Airlines rizikuje da ne leti u EU

  Nacionalna avio kompanija Montenegro Airlines već više od dva mjeseca nema potvrđenog rukovodioca za finansije i bezbjednost /accountable menadžera/ AM, čime rizikuje da joj se zabrani letjenje vazdušnim prostorom EU.

  Showbiz
  09:38, 23.07.2014
  Zbog paparaca: Bred Pit odustao od kupovine kuće u Crnoj Gori

  Reditelj Boža Nikolić, koji je otkrio Breda Pita angažujući ga u svom filmu iz 1987. godine “Tamna strana sunca”, kaže da je slavni glumac planirao da kupi kuću u Crnoj Gori, ali je od toga odustao zbog nastrljivih paparaca. Kako tvrdi Boža, Bred se zaljubio u Crnogorsko primorje još dok je snimao film s njim.

  Politika
  04:29, 23.07.2014
  Đukanović: Crna Gora nije jednostrano vojno opredijeljena

  Crna Gora nije jednostrano vojno opredijeljena i bez obzira na tuđa očekivanja mi moramo bezuslovno slijediti svoje prioritete, a to su EU i NATO integracije, kazao je premijer Milo Đukanović odgovarajući danas u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, u okviru premijerskog sata.

Prikaži još

Sport

Društvo

Ekonomija

Politika

Zabava

Svijet

Lifestyle

Auto-moto

Citywalk

Tehnologija

Turizam

Kultura

Multimedia

rent a car podgoricanekretnine crna gora primorjeodmor u crnoj gori