• CDM
  08:44, 29.01.2015
  Podgorica: Opljačkana poslovnica Pošte u Moskovskoj

  Poslovnica Pošte Crne Gore koja se nalazi u Moskovskoj ulici u Podgorici, opljačkana je večeras oko 18.30 časova, kada su dvojica naoružanih pljačkaša, sa kapuljačama na glavi, upali i odnijeli pazar.

 • CDM
  07:27, 29.01.2015
  Finansijski podsticaji za firme koje otvore 20 radnih mjesta i investiraju pola miliona eura

  Vlada je na današnjoj sjednici donijela Uredbu o podsticanju direktnih investicija kojom je definisano da se finansijski podsticaji, na osnovu preciznih kriterijuma, mogu dodjeliti stranim i domaćim privrednim društvima, koji imaju namjeru da investiraju najmanje 500.000 eura i otvore najmanje 20 novih radnih mjesta u periodu od tri godine, odnosno u periodu koji se smatra investicionim periodom.

 • CDM
  06:46, 29.01.2015
  Savjet: Pozitivne reforme u bezbjednosno obavještajnom sektoru

  Savjet za odbranu i bezbjednost razmotrio je na današnjoj sjednici stanje u bezbjednosno obavještajnom sektoru u svijetlu evroatlantskih prioriteta, ocijenivši pozitivnim normativne reforme bezbjednosno obavještajnog sektora i njihovu implementaciju u funkciji evroatlantskih integracija i ukazao na nužnost dalje posvećenosti tog sektora ovom strateškom prioritetu Crne Gore. Bivši direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost Boro Vučinić nije danas došao na sjednicu Savjeta za odbranu i bezbjednost na kojoj se raspravlja o NATO integracijama i njegovoj ostavci, saznaje CdM.

 • CDM
  06:36, 29.01.2015
  Vozi Miško za 70 centi i na kraj Podgorice

  Glavni grad planira novi način naplate gradske i prigradske vožnje, koji će putnicima donijeti mnoge povoljnosti. Predviđena i obnova voznog parka, kao i uvođenje novih linija, saznaju Dnevne novine.

 • CDM
  04:24, 29.01.2015
  Lukšić: Pitanja Prevlake i Sutorine neće usporiti pregovore

  Neriješeno pitanje razgraničenja sa Hrvatskom i aktuelizovanje priče o Sutorini neće uticati na pregovarački proces Crne Gore sa Evropskom unijom EU, ocijenio je šef crnogorske diplomatije Igor Lukšić, navodeći da pregovori idu planiranom dinamiko i da očekuje otvaranje još sedam poglavlja ove godine.

 • CDM
  06:00, 29.01.2015
  Nikolić: Obaveza Srbije je da brine o srpskom narodu u Crnoj Gori

  Obaveza Srbije je da brine o svim pripadnicima srpskog naroda, gdje god oni živjeli, a Srbiju i Crnu Gori vežu brojne istorijske i kulturne veze i ta činjenica dodatno obavezuje da vodi posebnu pažnju o srpskom narodu u Crnoj Gori, poručio je predsjednik te države Tomislav Nikolić na sastanku sa liderom Nove srpske demokratije Andrijom Mandićem.

 • CDM
  05:08, 29.01.2015
  U Podgorici uhapšen Rus koga Moskva potražuje zbog ubistva četiri osobe

  Podgorička policija je uhapsila Ivana Begajeva (49) državljanina Ruske Federacije, koga Interpol potražuje zbog ubistva četiri osobe.

Prikaži još
Prikaži još

Sport

Društvo

Ekonomija

Politika

Zabava

Svijet

Lifestyle

Auto-moto

Citywalk

Tehnologija

Turizam

Kultura

Multimedia

Kolumne