Automobili

Brend Chery zvanično počinje sa prodajom vozila u Crnoj Gori

Chery
Chery

 Automobilski brend Chery zvanično je predstavljen javnosti Crne Gore čime je najavljeno i otvaranje prodajnog salona

Kompanija Jadran Auto, dio Grand Automotive grupacije, predstavila je automobilski brend Chery na ekskluzivnom događaju u event centru Knjaz u Podgorici i najavila otvaranje salona.
Medijima i javnosti predstavljeni su novi modeli FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro. Predstavinici sedme sile mogli su detaljnije da se upoznaju sa karaketristikama vozila.

Svojim pristustvom događaju upriličili su ambasador Kine njegova ekselencija, gospodin Fan Kun , predstavnici medija i poslovni partneri kompanije Jadran Auto.

Novi prodajni salon raspolaže sa 300 m2 i nalazi se na eksluzivnoj lokaciji u Zeti-Magistralni put Podgorica-Petrovac, gdje će u novom i najmodernijem ambijentu budući kupci i svi zainteresovani moći da se dodatno informišu i zakažu test vožnju.

Budućim kupcima biće ponuđena dva paketa opreme Comfort i Noble koji sadrže bogat paket opreme, kako sistemima bezbjednosti tako i tehnološkim inovacijama.

O modelu FX

CHERY FX je globalno posvećen potrebama mladih vozača koji postavljaju trendove. Izdvaja se vrhunskim dizajnom i dinamičnim izgledom koji osvoja naklonost svjetskih trendsetera, impresivnim iskustvom inteligentne vožnje, inteligentnom tehnologijom, visokim kvalitetom koji garantuje bezbjednost sa pet zvjezdica. FX je krosover u C segmentu, dugačak 4,4 m i širok 1,83 m, visok 1,58 m sa međuosovinskim rastojanjem od 2,63 m, zapremine prtljažnika od 378 l.

O modelu Tiggo 7 Pro

Kao urbani luksuzni SUV automobil koji je osvojio naklonost mlade gradske elite, TIGGO 7 PRO je dostigao vrhunsku prodaju zahvaljujući svojoj tehnološki bogatoj konfiguraciji koja mu omogućava da bude predvodnik u segmentu.

O modelu Tiggo 8 Pro

Tiggo 8 Pro je izvanredan SUV sa tri reda sjedišta, za sedam putnika i međuosovinskim rastojanjem od 2,71 m, ukupne dužine 4,72 m, širine 1,84 m, visine 1,7 m i gepeka od 193 l iza treći red. Kao najluksuzniji model u porodici Chery Pro, TIGGO 8 Pro je opremljen dijamantskom prednjom rešetkom, jedinstvenim dizajnom u porodici Pro.
Dizajniran od strane međunarodnog tima vrhunskih dizajnera, savršeno interpretira dizajnerski koncept “Život u pokretu” i inkorporira jedinstvenu estetiku forme.

Kompanija Jadran auto je ovlašćeni uvoznik i distributer Chery vozila za Crnu Goru.

O Chery International

Od svog osnivanja, Chery se uvijek pridržavao strategije zasnovane na tehnologiji, stvarajući brend vozila sa međunarodnom konkurentnošću i uticajem kao svojom korporativnom vizijom.

Oslanjajući se na stalnu težnju za tehnološkim inovacijama, Chery je postao prva kompanija za putnička vozila u Kini koja je savladala osnovnu tehnologiju motora, mjenjača, šasije, platforme i nove energije, a takođe i prva u Kini koja izvozi vozila, djelove, tehnologije i opremu za proizvodnju motora i vozila na inostrano tržište.

O Grand Automotive LLP

Grupacija Grand Automotive posluje u zemljama čitavog regiona i u nekim zemljama Evropske unije (Slovačka, Češka, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Albanija) kao ovlašćeni distributer i zastupnik nekoliko automobilskih brendova od 2001. godine i dio Tavura grupe.

O Jadran Autu

Kompanija Jadran Auto doo ovlašćeni je uvoznik, distributer i serviser automobilskih brendova u Crnoj Gori.

Jadran Auto je dio Grand Automotive grupacije koja posluje u zemljama čitavog regiona kao ovlašćeni distributer i zastupnik više automobilskih brendova od 2001. godine.

Naša kompanija poštuje visoke zahtjeve i standarde automobilskih brendova koje zastupa. Visoki standardi se odnose na kvalitet usluge i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima, sa posebnom pažnjom usmjerenom na brigu o održavanju i servisiranju vozila.

Send this to a friend