Automobili

Holivudski glumac naučio da vozi u Yugu

Glumac Dejvid Boreanaz, domaćoj publici najpoznatiji po ulogama u serijama Bafi ubica vampira i Kosti, donedavno je boravio u Srbiji gdje je snimao novu sezonu serije SEAL Team.

Sa svojim je fanovima neumorno dijelio fotke iz srpske prijestonice, a među njima je mnogim fanovima iz regije zapela za oko fotka na kojoj pozira s legendarnim Yugom uz koju je otkrio da je to bio prvi auto koji je vozio.

Za Kurir otkrio je da ga je tad zaista mrzio.

“To je prvi auto koji su mi roditelji kupili. Prvi auto koji sam vozio do škole i nazad. Bio je užasan, moram priznati. Konzerva na točkovima, stalni miris benzina…”, rekao je kroz smijeh. “Moja mama je uvijek govorila: ‘Ako ništa, bar te odveze i vrati. Imaš auto, služi svrsi, bolje nego da ideš busom.’ A onda ga je tata preprodao i sjećam se da je tada rekao da je to najbolji odnos vrijednosti i cijene ikada postignut.” Iznenadilo ga je kad je jugića pronašao na setu serije.

“Shvatio sam da se ovdje još uvijek mogu kupiti. A za tog Yuga koji sam vidio na setu vlasnik mi je rekao: ‘Ako ga uspiješ upaliti, tvoj je.’ Bilo mi je to baš simpatično”, priznao je Dejvid.

U intervjuu je otkrio da i sam ima slovenske korijene jer mu je majka porijeklom iz Čehoslovačke, ali da je ovo prvi put da je posjetio ovu regiju te da o Srbiji nije znao puno.

“Zaista sam zadivljen. Što se tiče mojih korijena, prvi put sam u ovoj regiji i najviše sam oduševljen, pored svega ovog što sam rekao, povrćem i voćem – ono kao da nije s ovog svijeta. Bio sam blagoslovljen što sam imao gospodina koji mi je kuhao. On je koristio mnogo organske i domaće hrane iz različitih dijelova Srbije. Baš su me razmazili svim tim divnim povrćem i hranom uopće. Probudili su mi se korijeni! Dosad sam jako malo znao o Srbiji. Otkad sam ovdje, saznao sam mnogo. Mislim da ima mnogo toga za učenje i istraživanje i što se više krećem, više o vama saznajem. Zaista sam fasciniran ovim gradom i ljudima”, zaključio je.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
faustBudimo realniNEPISMENIsamo primecujem
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
faust
Gost
faust

Ajmo malo sad, pa sto mi imamo od ovoga, ovamo centa inije ostavio i te price?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Биће нешто од њега.

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

postadoše česi i slovaci srbi još da se uguraju rusi inače su rusi dobili ime po šveđanima

samo primecujem
Gost
samo primecujem

Poceli ste da se spustate na nivo KRURIRA!!!
Pokusajte da budete ono sto ste uvijek bili… Jedni od najboljih!!!

Send this to a friend