Automobili

Specijalno veče za diplomate

Kompanija British Motors Montengro, u petak 1. novembra, u Hotelu Center Ville u Podgorici, u saradnji sa Britanskom Ambasadom, organizovala je Diplomatic night, specijalnu promociju najnovijih modela i dostignuća brendova Jaguar i Land Rover, koje zastupa na tržištu Crne Gore.

Domaćin na događaju, ambasadorka Velike Britanije Alison Kemp, dočekala je mnogobrojne zvanice iz diplomatskog kora koje su mogle da uživaju u sjajnom posluženju podgoričkog hotela Centre Ville, muzici Gorana Jankovića i Dragane Peruničić i u prijatnoj atmosferi saznaju više o najnovijim modelima britanskih luksuznih perjanica, modela Jaguar i Land Rover.

Ovu godinu je svakako obilježio model JAGUAR I-PACE, prvi potpuno električni Jaguar, koji je ove godine osvojio sve relevantne nagrade na svjetskom nivou. Evropski i svjetski novinarski žiri ovom modelu dodijelio je nagrade za Evropski automobil godine, Svjetski automobil godine, Svjetski dizajn godine, Zeleni automobil godine.

Nevjerovatna snaga i dinamika sa nultom emisijom izduvnih gasova su karakteristike ovog sportskog terenca sa potpuno električnim pogonom.

Pogon I-PACE-a obezbjeđuje snagu od 400KS I 696 Nm korisnog instant obrtnog momenta. Sa stalnim pognom na sva četiri točka, I-PACE ubrzava od 0-100 km/h za 4,8 sekundi.

Predstavljena je i redizajnirana limuzina XE, koju karakteriše prepoznatljiv stil koji se razlikuje od ostalih automobila u svojoj klasi. Ovo je jedna izvanredna sportska limuzina. Poznata po dinamičkom upravljanju, XE je sada još više unaprijeđena brojnim ažuriranim performansama, uz unaprijeđenu suspenziju i novi, bolji Jaguar Drive Control sistem. XE nudi izvanrednu zaštitu od sudara, ocijenjenu sa 5
zvezdica na EuroNCAO testu, uključujući sigurnost putnika i pješaka. XE dolazi opremljen sa nizom aktivnih sigurnosnih sistema uključujući i hitno kočenje kako bi se dodatno poboljšao nivo sigurne bezbednosti. Napredan i efikasan, XE pruža dinamičku vožnju sa malom potrošnjom goriva i niskom emisijom CO2, što ga čini savršenim izborom za poslovne korisnike.

Predstavljen je i nov model iz ponude Land Rovera, novi Discovery Sport. Kao najmanji Land Rover ali model kreiran na novoj platformi, sa pogonom 4×4, 5+2 sjedišta, najnaprednijim tehnologijama i unaprijeđenim dizajnom, Discovery Sport je u ponudi za isporuku odmah već od 41.990 eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Todor
Gost
Todor

A dje su fotke auta

Kale
Gost
Kale

Palma prop’o..

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Zaro gospodin, vazda se dobro drzi!!! Nema takvog direktora niko u regionu.

ztri
Gost
ztri

5B 🙂

djoma
Gost
djoma

Ko danas ima para u Crnu Goru da kupuje jaguare i tigrove..

Jagodica bobica
Gost
Jagodica bobica

Bravo, najbolji brend svih vremena!

Send this to a friend