Auto - Moto

Besplatna tehnička pomoć na putu, i brza i efikasna pomoć u kući za korisnike Telekoma

Ukoliko ste se automobilom zaputili na more ili planinu, nepredviđena nezgoda na putu može pokvariti uživanje i zakomplikovati odmor. Ništa drugačije nije ni sa iznenadnim kvarom u kući, koji zahtijeva brzu reakciju.

Crnogorski Telekom zato svojim korisnicima u saradnji sa ORYX Assistance prvi u Crnoj Gori nudi besplatnu tehničku pomoć na putu u slučaju kvara ili nezgode, kao i brzu i efikasnu pomoć u kući za sve nepredviđene događaje u vašem domu.

Usluga Pomoć na putu podrazumijeva asistenciju u slučaju saobraćajne nezgode ili kvara na vozilu, i može se koristiti na cijeloj teritoriji Crne Gore. U slučaju da vozilo nije pokretno ili se njime ne može sigurno upravljati, dovoljno je pozvati kontakt centar ORYX Assistance na 080 800 057, a pozivi su besplatni za korisnike usluge. Kontakt centar je dostupan 24 sata dnevno svakog dana u godini.

Pomoć u kući podrazumijeva usluge vodoinstalatera, električara, bravara, stolara i staklara, a majstor stiže u najkraćem roku. Pomoć je dostupna na teritoriji Crne Gore pozivom ORYX Assistance kontakt centra na broj 080 800 057, besplatan za korisnike usluge. Agenti kontakt centra procijeniće situaciju i u što kraćem roku na teren poslati izvršioca koji će otkloniti kvar.

Pomoć na putu i Pomoć u kući aktiviraju se kao dodatne opcije uz neki od Telekom servisa. Aktivacija je jednostavna, i obavlja se slanjem SMS poruke ORYX 1 na 1477 za Pomoć u kući ili ORYX 2 za Pomoć na putu. Usluge će se automatski vezati za adresu, odnosno za broj sa koga šaljete poruku, u zavisnosti od usluge koja se aktivira.

Mjesečna pretplata za Pomoć na putu iznosi 1,49 eura, a sve pogodnosti usluge besplatne su do iznosa koji je određen kao limit. Detaljne informacije mogu se pronaći u opštim uslovima korišćenja.

I pretplata za Pomoć u kući iznosi 1,49 eura mjesečno, a usluge pokrivene paketom pomoći u kući besplatne su do limita od 160 eura. Detaljne informacije dostupne su u opštim uslovima korišćenja.

Više detalja o novim uslugama Telekoma i ORYX Assistance dostupne su na stranicama https://telekom.me/privatni-korisnici/pomoc-na-putu i https://telekom.me/privatni-korisnici/pomoc-u-kuci .

Send this to a friend