Motori

Avanturistički duh, gradski stil

Foto: AC VIVA

ADV350 se izdvaja iz gomile. Njegov robusni dizajn donosi avanturistički gen, zahvaljujući vješanju dugog hoda i blok gumama, uparenim sa sportskim motorom koji se nosi sa svakim izazovom zahvaljujući HSTC sistemu kontrole prijanjanja. Uz veliki prostor za stvari ispod sjedišta, podesivi vjetrobran, pametni ključ i LCD kontrolnu tablu – uz opciju povezivanja Honda Smartphone sistema – predstavlja jedinstveni skuter moćnih performansi, stila i gradske praktičnosti.

Nezavisno od podloge i dužine relacije na kojoj se vozi, novi Honda ADV350 opravdava očekivanja na svim stazama, što dodatno ističe njegovu praktičnu i optimizujuću notu. Da je riječ o avaturističkom skuteru, može se primjetiti i po prednjem dijelu modela – položaj za vožnju nudi prirodnu kontrolu, a šasija (koja obuhvata 37mm USD viljuške, ram od čelične cijevi i zadnje amortizere sa udaljenim rezervoarom) podešena je za agilno upravljanje.

Laki 15-inčni prednji i 14-inčni zadnji točak nose 120/70-15 prednju i 140/70-14 zadnju Tubles gumu sa blok-šarom, što modelu ADV350 daje odlično prijanjanje u svim uslovima, a jednostruki disk od 256mm uparen je sa zadnjim diskom od 240mm. Motor od 330cc, pojačan sistemom Smart Power+ (eSP+) SOHC sa četiri ventila, daje vršnu snagu od 21,6kW i obrtni moment od 31,9Nm. Honda kontrola izbora obrtnog momenta (HSTC) i signalizacija naglog zaustavljanja su standardna oprema.

Dvojni LED farovi (sva svijetla su LED) nalaze se visoko iznad prednjeg točka, sa maskom krojenom sa strane tako da se vide USD viljuške. Vjetrobran se podešava lako pomoću kliznog mehanizma sa zaključavanjem kroz dve faze i hod od 133mm. U visokom položaju, protok vazduha se kontrolište tako da obavija ramena i umanjuje zamor tokom dužih putovanja velikom brzinom.

LCD kontrolna tabla ovog modela održava punu konekciju za svog vozača i integriše Honda sistem kontrole smartfona glasom, koji povezuje vozača sa njegovim smartfonom u pokretu i dopušta glasovnu kontrolu telefonskih poziva i muzike.

Slušalice u kacigi i aplikacija Honda’s RoadSync sve su što je potrebno da se sistem aktivira. Smartfon se povezuje preko Bluetooth-a.
Još jedna pogodnost jeste pametni ključ, koji kontroliše glavni prekidač paljenja i zaključavanje sedišta iz džepa vozača, tako da se model automatski zaključava dok se vozač udaljava. Dodatno, upravlja i opcionalnim smart centralnim koferom od 50L, dok prekidač za odziv trepće migavcima radi lakšeg lociranja.

Ovaj model dostupan je kod ovlašćenog distributera i servisera za Crnu Goru, kompanije AC VIVA po cijeni od 7,970 eur.
Prodajni salon: 069 999 888

Send this to a friend