Motori

FORZA 350 –  Elegantan, praktičan i moćan

FORZA 350
FORZA 350

Oštre linije, veliki prostor ispod sjedišta u kombinaciji sa električnim vjetrobranom i eSP+ motorom nudi munjevito ubrzanje i smanjenu potrošnju goriva. Sve ovo čine Forzu 350 savršenim GT skuterom srednje zapremine za svačiji životni stil. Da biste uvijek ostali u kontaktu sa onim što je važno, opremljen je Honda Roadsync sistemom, koji vam omogućava da povežete svoj pametni telefon tokom vožnje preko Bluetootha.

Redizajnirani prednji poklopac, LED prednja i zadnja svijetla inspirisana Forzom 750 se elegantno kombinuju da bi stvorili osjećaj sportskog duha i upravljali protokom vazduha kako bi se smanjio pritisak na ramena vozača pri velikim brzinama. A, električni vjetrobran pruža dodatnu zaštitu od vjetra jednostavnim pritiskom na dugme na lijevom bloku upravljača.

Električno podesivo vjetrobransko staklo ima ekskurziju od 180 mm i odlično štiti vozača i suvozača od vjetra i vremenskih prilika. Može se podići i spustiti jednostavnim pritiskom na dugme na lijevom bloku upravljača.

Praktični pametni ključ vam omogućava da sa lakoćom obavljate operacije skutera, držeći ključ udobno u džepu. Možete da uključite skuter, otvorite odijeljak ispod sjedišta, poklopac za gorivo i otvorite/zatvorite opcioni 45-litarski Smart Top Box.

Potpuno LED osvijetljenje Forze 350 daje sofisticiran izgled, ali ne samo to, ono emituje širok i sjajan snop svijetlosti, i osiguravaju maksimalnu vidljivost za druge učesnike u saobraćaju.

Forzin eSP+ motor sa 4 ventila je svestran i živahan, savršeno se prilagođava gradskim guzvama i brzom putu. Ali nije samo moćan, zahvaljujući svojim naprednim tehnologijama niskog trenja, takođe je efikasan i čist.

Cijena ovog modela kod ovlascenog distibutera i servisera AC VIVA iznosi 7.570e za model sa smart koferom

Prodajni salon: 069/999-888

Tags
Send this to a friend