Društvo Nepropisno parkiranje veliki problem

Autobusi blokirali put, saobraćaj na Crnom jezeru u kolapsu

Veliki broj nepropisno parkiranih autobusa danas je blokiralo put ka Crnom jezeru.

Foto: Facebook Podgorički vremeplov

Na Facebook stranici Podgorički vremeplov objavljene su fotografije koje svjedoče o saobraćajnom kolapsu koji je zavladao u danima vikenda usred turističke sezone.

Foto: Facebook Podgorički vremeplov

“Ne postoji niko ko bi se time bavio i regulisao saobracaj. Izgleda da je današnji talas lokalnih i stranih turista opet iznenadio. Ali možda bude dobra godina”, stoji u komentaru.

Takođe, jedan od prijedloga je i da se napravi parking u gradu za autobuse i turističke prevoznike.

Foto: Facebook Podgorički vremeplov

“Od tog mjesta do Crnog Jezera nabaviti dva električna busa koja mogu kružno saobraćati i prevoziti turiste uz neku nižu nadoknadu. Nema gužve čuvamo okolinu nema isfrustriranih vozača i sirena. A imamo dobit. Investicija bi se sigurno isplatila ubrzo. U busu mogu dobiti i neke dodatne informacije i slično”, navodi jedan od komentatora.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Samsal nedjeljk
Gost
Samsal nedjeljk

Lako je pricati gluposti i mastati a pozli nekom nemamu spasa ulica je zna se zasta a ne parking gospodjo 5 autobusa neprvilno parkirana vozila moze li pristuit hitna sramota jos se vozaci bucaju ma ko su oni

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Treba nasut malo sljunka iz tare u jezero i napraviti parking za autobuse. I suncobrane postaviti da ponuda bude kompletna. Jedna ponta fali, cus onoliko jezero bez ponte, nemam dje gliser vezat

Marija
Gost
Marija

Koliko znam u ovom momentu kad napravljena ova slika na jezeru bilo samo 4-5 autobusa. A put su blokirala neispravno parkiranja auta gde autobusi nisu mogli da se okrenu.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pa ovdje nema nista ruzno Dosli turisti ,to raduje

Patka
Gost
Patka

Globalno zagrijavanje, nekontrolisana gradnja, rast saobracaja i turizam ce da uniste planetu

Tadija
Gost
Tadija

Ovo je uzas! Sta ce autobusi na jezero?!
Ko dozvoljava ovo?!!!

Bojana
Gost
Bojana

Podgoricki vremeplov objavljuje sve sto treba i sto ne treba. Sve ruzno zavrsi u Kuriru kao strahovita anticrnogorska propaganda.

Toni
Gost
Toni

Najbolje da krijemo ono što ne valja, pa će se samo ispraviti, stari dobri domaći običaj.

Bojana
Gost
Bojana

Ne da se ceka da samo ispravi nego da ispravi onaj ko je za to zaduzen. Umesto slike fejsbuku postalje se nadleznom,oni to srede. Kurir reciklira i slike stare dve godine,cak i lazu lokaciju slike,prosto uzasne stvari.

Samsal nedjeljk
Gost
Samsal nedjeljk

Nelaze se ovo je istina i danas se kuci nemoze proc bez cekanja

Samsal nedjeljk
Gost
Samsal nedjeljk

Sumnjam prijatelju da ces dok nama prekipi pa te i jezera ravns parkiramo

Vesko
Gost
Vesko

Meni je samo žao što se vi krijete iza nekakvih imena, a ja sam Vesko Jovičić, i da vidim toga ko će mi zabraniti da dovodim goste na Crno Jezero. Legalan, regularan, lijep, kulturan i jak, i uvijek me možete naći u krevetu od autobusa gdje odmaram. Ne krijem se, na akreditaciji mi piše sve…

Pedja
Gost
Pedja

Nema turista ,svi se grce u Grckoj .
Sta vam radi CDM. ?

Aooo
Gost
Aooo

Ajte, ajte, hodajte malo, kakvi električni autobusi. Poslije vam neće valjati ljekari.

Gile
Gost
Gile

Velikaje to matematika za dps…

Vesko
Gost
Vesko

….kako su fino sredili okolinu da im gosti dolaze, sram ih bilo, a 3 eura za nacionalni park umiju da uzmu. Zar niko od vas koji šaljete ove slike ne vidite automobile koji su parkirani sa druge strane autobusa, i znate li da je to na oko 700 metara od ulaska u gazdinstvo Crnog jezera? I smetaju vam autobusi jeli?… Više »

Send this to a friend