Društvo Spasioci i ovaj put pokazali hrabrost

Belgijanka pala niz strmi put u Njegušima, spašavali je više od pet sati

Foto: Skala radio

Starija belgijska državljanka pala je danas niz strmi put od Njeguša do Kotora, tačnije niz put koji vodi od sela Žanjev Do, preko odmorišta Praćište i sela Špiljari, do sjevernih gradskih vrata na izlazu iz kanjona rijeke Škurde.

Belgijanka je povrijedila ruku i nogu na više mjesta i nije mogla da hoda pa su je kotorski spasioci vozilom spustili u Kotor.

Kako je za Skala radio kazao komandir kotorske Službe zaštite i spašavanja Maksim Mandić, šest spasilaca je odmah upućeno na lice mjesta.

“Bila je iscrpljena i sa tjelesnim povredama koje su bile bolne. Tako povrijeđenu smo je spuštali nosilima strmim i uskim putem do Kotora. Operacija spašavanja je trajala više od pet sati”, dodao je on.

Belgijanka je transportovana do Opšte bolnice u Kotoru.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
Mirjana A.R.PicakojamaIznogudIzadji malaKrsto
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Prvo ste napisali “pa su je kotorski spasioci vozilom spustili u Kotor”, a onda, u drugoj rečenici poslije te da su je “spuštali nosilima strmim i uskim putem do Kotora”. Da bi još koja rečenica, možda bi bila i neka treća varijanta.

Iznogud
Gost
Iznogud

Koja je ovo muka svaki dan neko od ovih nesretnih stranaca o jad zabavlja gorsku sluzbu spasavanja ili vatrogasce. Ima li kraja ovome

Picakojama
Gost
Picakojama

Ima zabraniti turizam

Izadji mala
Gost
Izadji mala

Svaka cast momcima!

Krsto
Gost
Krsto

Opet izleti AVANTURISTA stranaca?!

Radosav72
Gost
Radosav72

Kapa dolje za spasioce. Pise starija, svaka i njoj cast, ali onaj teren je zahtjevan i za profesionalce.

Send this to a friend