Društvo

Besplatnim ljekarskim pregledima obilježili Svjetski dan srca

Glavni grad Podgorica i Crnogorsko udruženje za srčanu slabost obilježili su danas Svjetski dan srca u novom Bemax parku u Tološkoj šumi.

Građani su imali priliku da besplatno izmjere krvni pritisak i da dobiju vaučere za mjerenje kompletnog nalaza masnoće u krvi. Osim toga, i farmaceutske kuće dale su svoj doprinos, te obezbijedile programe ishrane i razne suplemente, saopšteno je iz Glavnog grada.

Glavni grad Podgorica i Crnogorsko udruženje za srčanu slabost omogućili su građanima Podgorice i svim posjetiocima da besplatno izmjere težinu i visinu, ali i da izračunaju Body mass index. Uz to, program su pratili fitnes i plesni časovi, kao i sportska takmičenja.

Brojni naši sugrađani iskoristili su ove mogućnosti, te smo izuzetno zadovoljni odzivom, naročito sugrađana starije životne dobi.

Glavni grad će nastaviti da podržava akcije, te organizuje manifestacije, koje promovišu zdrave stilove života i poziva građane da vode računa o svom zdravlju, te da redovno obavljaju ljekarske preglede i praktikuju sportske i rekreativne aktivnosti.

Send this to a friend