Društvo

CdM je ušao u gužvu: Da li nas ovo čeka svakog dana?

„Jao, kakva gužva“ i „Haos“.Tim riječima vozači u Podgorici za CdM opisuju posljedicu povremene blokade saobraćaja na raskrsnici kod cetinjskih i nikšićkih semafora koja je uslijedila zbog početka izradnje kružnog toka.

Vozači koji ne žele da čekaju da ih policija koja reguliše saobraćaj i naizmjenično pušta na raskrsnici Ulice Nikšićke i Cetinjskog puta, potražili su alternativne puteve, ali je njih mnogo pa se i u Studentskoj, Radničkoj, Srednjoškolskoj, i ulici Branka Deletića stvorila gužva.

Reporter CdM-a javlja da se u ulicama iza nekadašnje fabrike Radoje Dakić jedva prolazi, a vozači su bijesni.

„Ovo je katastrofa! Što nas nijesu ranije obavijestili? Kasnim za dijete u vrtić već pola sata. Užas“, rekao nam je jedan od vozača.

Oni vozači koji nijesu krenuli ulicama iza Radoja Dakića, odlučili su da voze preko livada.

S obzirom na to da je zvanični početak radova na izgradnji kružnog toka najavljen za sjutra, očekuje se da se do tada bude osmišljen i način kretanja automobilom kroz ovaj dio grada.

Taj put povezuje Podgoricu sa više prigradskih naselja, ali je i glavni pravac za Cetinje i jedan od puteva ka Nikšiću i aerodromu Golubovci.

Izgradnja kružnog toka trebalo bi da bude završena do 11. maja.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Richard
Gost
Richard

Na Koniku postoji kruzni tok, kod novih zgrada, napravljen je za nepun dan. Poslagani su plasticni djelovi i utiplovani u asfalt nsuta zemlja u onaj krug i ne fali mu nista. NE znam zasto nije i ovaj tako, nego ce kostat skoro milion eura. Namjesta li se ovo posao nekome ili sto?

Micka
Gost
Micka

Mi smo cekali kod montenegro petrol 2 sata
Neka je usporeno.al ovamo smo bili u blokadi
Vise sati.mora se nac alternativa .jer je to glavna skretnica sa svih strana.inače treba da se gradi.nego.prioritet je onamo .sve je bolje nego ono.a tranzit je.

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Postavlja se pitanje zasto ovo nije moglo odmah da se napravi kad se prije renovirala ova raskrsnica?

Kontraš
Gost
Kontraš

Čudnog naroda. Kad su gužve – što nešto ne naprave, kad krenu da rade – što sad rade. Nikad udovoljiti. Zimi se ne radi zbog nevremena, ljeti zbog sezone. Pa kad da se radi ako ne s proljeća ili rane jeseni? Za sve nam je ovakva priča. Kad se radila Sozina, sve je bila priča kako je skupa investicija, a… Više »

DeYo
Gost
DeYo

Takav je nas narod, nikad zadovoljan. Prvo ne valja sozina, pa sozina vrhunski projekat; ne valja kruzni budva- becici, pa ispade odlicno rjesenje; ne treba prosirivat pg-bd, pa vidimo kako ce to lijepo da izgleda na ljeto; ne treba auto put, a vidjecete svi ce pricati kako je dobar i svi ce ga koristiti itd.. Opustite se ljudi, nemojte da… Više »

Pravilo
Gost
Pravilo

Koji su ovi naši vajni stručnjaci i bezmozgovići ,evo po treći put se vrši prepravka na pomenutoj raskrsnici.Što prije nekolike godine kad su radili tu raskrsnicu ne napraviše kružni tok,bilo bi lakše i mnogo jeftinije.Ali koga briga za to ne plaća se iz svo džepa već su narona sredstva a niko ne poxstavlja pitanje za promašene investicije i polaže račune… Više »

Milius
Gost
Milius

Kome je pao na pamet ovaj kruzni tok na ct-nk raskrsnici, nidje veze..prevelika je tu frekvencija saobracaja za kruzni tok, uvijek ce biti ovakva guzva…

DeYo
Gost
DeYo

Prevelika je frekvencija bila i na raskrsnici Budva-Becici, pa ispade da se itekako isplatio kruzni tok na onom mjestu.
Bice ovo bolje rjesenje, samo strpljenja dok se ne zavrsi.

Kec
Gost
Kec

Zastoj je iz svih pravaca, i u svim ulicicama. Kruzni tok treba nocu da se pravi, drugacije ne moze. I obavezno da se ostave one precice, da se moze iz pojedinih pravaca direktno skrenuti bez ulazenja u kruzni tok.

ja sam
Gost
ja sam

Bila plata pa ljudi napunili gorivo … Sacekajte koji dan

Biohazard
Gost
Biohazard

A neka se gradi , pa mozemo malo sacekat za takve stvari

Send this to a friend