Društvo

Cetinjska Služba zaštite i spašavanja uvijek na visini zadatka

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan čestitao je danas zaposlenima u Službi zaštite i spašavanja Međunarodni dan vatrogasaca, saopšteno je iz Uprave Prijestonice.

“Nesporni kvalitet u radu i privrženost poslu, odlični rezultati i tradicionalna posvećenost lokalnoj zajednici zaslužuju poštovanje. Kao kolektiv i pojedinci i u godini za nama, koja je bila teška i izazovna na mnogim poljima, pokazali ste profesionalizam, humanost, empatičnost i zajedništvo u savladavanju brojnih zadataka. Iza vas su uspješne intervencije na gašenju požara, prilikom saobraćajnih udesa i poplava, brojne akcije spašavanja i dopremanja vode u bezvodna područja, kao i mnogobrojne dezinfekcije javnih površina i objekata u cilju suzbijanja širenja koronavirusa. Ne treba zaboraviti ni intervencije koje ste imali po pozivu građana, a koje su van okvira vaše profesije”, navodi Kašćelan.

On je naglasio da uprava Prijestonice zna da cijeni napore koje svakodnevno ulažu.

“Lokalna uprava zna to da cijeni i razumije vašu posvećenost kao zahvalnost za partnerski odnos i podršku koja je samo u posljednje dvije godine iznosila oko 160 hiljada eura za nabavku različite opreme i vozila. U uvjerenju da ćete nastaviti da budete uvijek na visini zadatka, čestitam vam Međunarodni dan vatrogasaca“, navedeno je u čestitki.

Send this to a friend