Društvo

Crna Gora i Azerbejdžan posvećeni jačanju saradnje u oblasti bezbjednosti

Crna Gora i Azerbejdžan će unaprijediti saradnju na polju borbe protiv organizovanog kriminala i terorizma, kao i u drugim oblastima od zajedničkog interesa, saopšteno je na sastanku ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i ambasadora Azerbejdžana Eldara Hasanova.

Ministar Nuhodžić je izrazio zadovoljstvo kvalitetnim bilateralnim odnosima dvije države. U tom smislu, istakao je spremnost Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore za dalje jačanje saradnje u borbi protiv svih oblika kriminala, razmjeni informacija vezanih za migracije, kao i u oblasti vanrednih situacija.

Ministar je naglasio da je Crna Gora, s obzirom na pozitivna iskustva koja ima sa azerbejdžanskim kompanijama, otvorena za dalje povezivanje kroz realizaciju investicionih projekata, kao i za učvršćivanje prijateljstva i jačanje ekonomskih i kulturnih veza.

Ambasador Hasanov je čestitao Crnoj Gori na ostvarenom napretku. Posebno je pohvalio napore koje ulažu Vlada Crne Gore i Ministarstvo unutrašnjih poslova na očuvanju bezbjednosti i stabilnosti u Crnoj Gori i pozitivnim ocijenio konstruktivnu ulogu naše zemlje u regionu.

Zajednički je konstatovano da u partnerskim odnosima Crne Gore i Azerbejdžana postoji prostor za dalje intenziviranje policijske saradnje.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Surova realnost
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Surova realnost
Gost
Surova realnost

Super su vam ove slike! Zapravo po pola slika! Ovaj ko vam uređuje ove stvari da se unaprijedi obavezno…

Send this to a friend