Društvo

Čuvati multikonfesionalnost, razlike su prednost Crne Gore

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je danas reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram.

Kako je saopšteno iz Vlade, Marković je istakao da su solidarnost, povjerenje i međusobno razumijevanje bili naš najsnažniji adut prethodnih mjeseci u borbi sa pandemijom koja je zadesila cijeli svijet.

“A snagu tih vrijednosti imali smo prilike da provjerimo i u vremenu naše borbe za nezavisnu, demokratsku i prosperitetnu Crnu Goru. Čuvajući multikonfesionalnost kao našu temeljnu vrijednost, uvidjeli smo da su naše razlike naša prednost, i da su one naš zajednički ulog za Crnu Goru. U to ime, uz najbolje želje da praznik provedete u dobrom zdravlju – sa porodicom, prijateljima i komšijama, još jednom vam čestitam ovaj veliki praznik”, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

8

avatar
1000
8
0
0
 
8
MarkoMed.tehn.RozajMila BBaranin CG
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Volim te domovino moja jedina ❤️❤️❤️ Bajram Šerif Mubarek Olsun.. Živio premijeru..

Med.tehn.
Gost
Med.tehn.

Tako je…zbog pravljenja razlika vi na izbore sticete prednost

Rozaj
Gost
Rozaj

Hvala premijeru, zdravo bio

Mila B
Gost
Mila B

Ajde više se od priče ubiste a oni četnici vas ne čuju koliko i da ne pričate reagujte više je krajnje vrijeme a ne samo priče i priče

Baranin CG
Gost
Baranin CG

Zaista Crna Gora može bit primjer suživota razumijevanja ne samo zemljama zapadnog Balkana već i EU i čitavog zapada. Sjutra će na hiljade Hriscana u našoj CG otići na baklavu i tulumbe kod naših Muslimana. Srećan Bajram svima koji slave.

Bobo Srba
Gost
Bobo Srba

Slažem se, razlike obogaćuju svako društvo.

Pjer
Gost
Pjer

Moj Dule to je prednost u Singapuru ili Kanadi recimo
Odje samo muka
Vidisli sta se cini svaki dan

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Tako je,istrebićemo mi naciošovinizam kao korov samo treba vremena.

Send this to a friend