Društvo

Đeljošaj zahvalio Vladi: Hvala Milutine, prijatelji se poznaju kada je teško

Nik Đeljošaj

Tuzi su od Vlade Crne Gore dobile isporuku najosnovnijih potreba za najmlađe, vrijednu 47.000 eura, kazao je predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

“Veliko hvala na brzoj reakciji. U ime svih građana Opštine Tuzi, želim se zahvaliti ministarki ekonomije Dragici Sekulić na angažovanju koje iskazuje u ovim veoma teškim trenucima za opštinu Tuzi. I naravno, one najbliže ostavljamo za kraj, potpredsjednika Vlade Milutina Simovića, koji je uvaženi moji sugrađani, od utorka, 24 sata dostupan za sve naše potrebe, pitanja, savjete… Prijatelji se vide kada je teško, hvala Milutine”, poručio je Đeljošaj.

Objasnio je i zašto je Simovića oslovio imenom.

”Postao je ovih dana član porodice našeg tima u opštini…”, poručio  je Đeljošaj u objavi na Facebook-u.

Danas novi kontigent podrške opštini Tuzi

Počela je isporuka novog kontigenta pomoći Opštini Tuzi radi distribucije više od 30 hiljada artikala za oko 300 porodica u ovoj opštini koja je u izolaciji od 24. marta.

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti je, na zahtjev lokalnog menadžmenta, donijelo odluku o hitnoj nabavci hrane i sredstava za higijenu za bebe.

Sredstva za ovu namjenu biće obezbijeđena sa računa za donacije Nacionalnog koordinacionog tijela.

Podsjećamo, Nacionalno koordinaciono tijelo je za potrebe građana Tuzi isporučilo i tri hiljade paketa osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu.

M.D.

27

avatar
1000
20
7
0
 
26
DjeSiAndrija CeklicRealnoTuzi bbVuhanLekići
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DjeSi
Gost
DjeSi

Svako društvo u kome tinjaju neprijateljske podele, od navijačkih do stranačkih, jeste u bolesnom stanju građanskog rata niskog intenziteta koje ga iscrpljuje i sprečava da se razvija.

VuhanLekići
Gost
VuhanLekići

Hvala Vladi Crne Gore, a za Predsednika Đeljošaja mnogo je moglo Bolje da se organizuje i gledati koga stavlja u Volontere, jer mnogi koriste ovu muku za sasvim trece stvari.

Da živimo bolje
Gost
Da živimo bolje

Ja tebi DPS serdare ti meni DPS vojvodo…

Mina
Gost
Mina

Nadam se da će se svi iz Tuza oporaviti što prije! Ali ne razumijem zašto im se donira hrana i ostalo umesto da im se donosi na vrats i da oni plaćaju, kao svi drugi? Ako neko nema da plati, onda u redu, ali inače…? Po cijeloj Crnoj Gori ljudi se prijavljuju u Narodne kihinje, gube poslove, neće sad moći… Više »

DUKLJANIN
Gost
DUKLJANIN

Podrska gradjanima Tuza, Mina, kad je jedan grad ili mjesto ili selo u karantinu, to znaci da ne smiju iz kuce izlazit i da prodavnice ne rade, zato im se dostavlja hrana…

Đerđa
Gost
Đerđa

Kako zašto, pa mi smo stvorili ovu Crnu Goru!

Andrija Ceklic
Gost
Andrija Ceklic

Stvorili su je crnogorci hiljadama godina a povratili drzavnost svi zajedno i veliki udeo pripada manjinama i to je istina

Tuzi bb
Gost
Tuzi bb

Nemamo para Mina svorc smo to 😁

Staxe
Gost
Staxe

Čemu ovoliko zahvaljivanje,pa zar im to nije u opisu posla da rade u interesu građana Crne Gore?Nik mi djeluje iznenađeno,vjerujem da ima neka druga iskustva sa Milutinom i družinom…

Qwerty
Gost
Qwerty

Njihova igranka bez prestanka.

Cika miki
Gost
Cika miki

Tako treba da se ponasa jedan gradonacelnik, uz vas sam tuzani

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A ti Tuzanin, pa no sto si no uz njih. I ja sam uz njih a nisam Tuzanin.

Krsto
Gost
Krsto

Śeti se toga, Đeljošaj, kad sledeći put budeš razvijao albanske zastave i provocirao Crnu Goru i Crnogorce.

Realno
Gost
Realno

To sto albanci “razvijali” svoju zastavu ne znaci da mrze Crnu Goru! Vole svoju zastavu ali postuju i crnogorsku zastavu, drzavu, himnu…zar ne? Sjecate se mozda da su zapalili drzavnu cg zastavu dje?!

Samo JAAAA
Gost
Samo JAAAA

E vidite vi iz df i politicki protivnici pa kad je nesto kako treba onda se to ovako radi

Gibanica
Gost
Gibanica

Svaka cast , znalo se da ce i u ovim losim vremenima , odmah dobiti dobar epilog ova vijest za Tuzi . Drzite se Tužani !

Lscg
Gost
Lscg

WAZDA,su Crnogorci ,bili i biće,, na muči se poznaju junaci,,,Tuži uz vas smo,EWIWA

Enigma
Gost
Enigma

Kad će razgraničenje Srbine 😂😂😂

Ceca
Gost
Ceca

Bravo Nik. Bravo Milutine. Bravo Predsjednice! Bravo Crna Goro. Na muci se poznaju junaci. Izdracemo mi ovo! Izdrzi mala🇲🇪

Maki
Gost
Maki

Bas je divno ovo citati,kako se zahvaljuju jedan drugom na ukazanoj pomoci.Kao da se radi o dvije drzave ,a ne o dva grada u Crnoj Gori!

Taxi
Gost
Taxi

Bravo momci! Skidam kapu za jedinstvo naroda Crne Gore!

Strijelac
Gost
Strijelac

Na muci se poznaju junaci…..svaka čast Sekulićkoj, Milutinu i naravno Đeljošaju…..bliži smo mi i po krvi više nego što se misli.

Kokot
Gost
Kokot

Bravo.U ovome smo svi ZAJEDNO.

Tuzi
Gost
Tuzi

A Tači i Rama đe si Predsedniče Đeljošaj

nln
Gost
nln

evo suzu pustih

Joanikije
Gost
Joanikije

Samo da svi budu dobro!

Kratko
Gost
Kratko

Prelijepo.

Send this to a friend