Društvo

DPS Nikšić: Vlast, koja veliča ubice Ljuba Čupića, inspirator je skaradnog čina skrnavljenja njegovog spomenika

Nikšić

Iz Demokratske partije socijalista Nikšića najsnažnije su osudili sramno skrnavljenje spomenika Ljubu Čupiću, i zahtijevaju od nadležnih organa da što prije privede pravdi i adekvatno kazne, osobu koja je juče posramila cio Nikšić ali i Crnu Goru.

<<<Sramota: Nepoznata muška osoba urinira po spomeniku Ljubu Čupiću<<<

“Uriniranje po spomeniku heroja koji je simbol borbe protiv fašizma i otpora, samo je posljednji čin u nizu pokušaja da se slobodarski i prkosni Nikšić, grad kulture i boema, svede na provincijalnu četničku kasabu i simbol primitivizma”, navode u saopštenju.

Iz DPS Nikšić tvrde da nedavno su svjedočili, kako predsjednik Opštine i njegova kamarila pjevaju pjesme u čast ubica Ljuba Čupića, četnika i izdajnika.

“Zato je jasno da je aktuelna vlast, koja baštini vrijednosti poražene ideologije, pravi inspirator ovog skaradnog čina koji se sinoć desio u našem gradu. Podjednako je odgovoran i Marko Kovaćević, kao prvi novočetnik ovog grada, kao i oni iz URA i Demokrata, koji su digli ruke da Nikšić dobije ovakvu vlast. Svi oni obrukali su Nikšić u jednakoj mjeri, kao i ovaj primitivni nesretnik sa snimka koji je zgrozio Crnu Goru i region”, zaključuju u saopštenju.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
MnNK
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MnNK
Gost
MnNK

Draki niksicani, vidimo se veceras u 19.00 na Trgu pored Ljuba!!!

Send this to a friend