Društvo

Forever Friends uručila vrijedne donacije beranskoj bolnici i socijalno ugroženim porodicama

Predsjednica humanitarne fondacije Forever Friends iz Beograda, Iva Babović, uz podršku i pomoć Opštine Berane, uručila je vrijedne donacije Opštoj bolnici Berane, kao i pakete pomoći najugroženijim porodicama na teritoriji opštine, saopšteno je iz Fashion Company.

Babović je istakla značaj koliki  ova donacija ima za nju.

“Vjerujem da u ovim izazovnim vremenima humanost ispunjava život smislom, a empatija i solidarnost predstavljaju prioritet za sve nas. Zaista je poseban osjećaj što sam u prilici da, kroz fondaciju na čijem sam čelu, pomognem Beranama, u koje su duboko usađeni korijeni moje porodice. Grad mog rođenja za mene predstavlja simbol časti i iskonske snage i ova donacija je način da pružimo dodatno ohrabrenje i pomoć u jeku pandemije”, poručila je  Babović.

Forever Friends fondacija, u znak zahvalnosti ljekarima i medicinskom osoblju, ove institucije, obezbijedila je poklon paketiće za djecu zaposlenih.

Beranskoj bolnici uručena je i donacija u vidu 100 kompleta posteljine, kao i 30 paketa za tek rođene bebe na ginekološko-akušerskom odjeljenju.

Iz ove fondacije, uručili su i 200 zaštitnih maski za najbolje beranske  sportiste i studente , koji su svojim dostignućima pružili pozitivni primjer mladima i predstavljaju ponos cijele opštine.

Članovi fondacije pripremili su paketiće za preko 100 mališana  iz socijalno ugroženih porodica u Beranama. Babović, je takođe, posjetila i desetočlanu porodicu Malević i šestočlanu Marinković, kojima je uručila poklon pakete.

Posredstvom Opštine Berane narednih dana biće podijeljeni paketići mališanima iz preostalih socijalno ugroženih porodica.

Babović iskoristivši priliku, zajedno  sa svojim saradnicima posjetila je manastir Đurđevi Stupovi, gdje se sastala sa episkopom budimljansko-nikšićkim i administratorom Mitropolije crnogorsko-primorske, Joanikijem.

Forever Friends fondacija iz Beograda, koja djeluje na teritoriji Srbije i Crne Gore, u protekloj godini donirala je Crvenom krstu Crne Gore 20.000 evra za kupovinu respiratora, kao pomoć u liječenju zaraženih virusom covid-19. U okviru paketa donacije obezbijeđene su i 72 tone brašna za najsiromašnije crnogorske opštine, kako bi lakše prevazišli težak period sa kojim se zajedno suočavamo.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Antique
Gost
Antique

Svaka čast za Baboviće.
Nek se na Fashion company ugledaju i druge firme iz Crne Gore….
Da vam se dobrim vraća.

Send this to a friend