Društvo

Glavni grad: Vatrogasci još jednom na visini zadatka, hvala tihim herojima Podgorice

Zbog velikog požrtvovanja i napora prilikom gašenja požara na Smokovcu Glavni grad upućuje zahvalnost svim pripadnicima Službe zaštite i spašavanja koji su po ko zna koji put profesionalno odgovorili još jednom velikom izazovu i u najkraćem roku po veoma teškim vremenskim uslovima uspjeli da lokalizuju požar i tako spriječe njegovo širenje i veće posljedice, saopšteno je iz Glavnog grada.

<<<Požari na Smokovcu i Kučima pod kontrolom, odbranjene kuće<<<

<<<Veliki požari na Smokovcu i Kučima, ugroženi objekti<<<

“Pripadnici Službe zaštite su još jednom pokazali da su s pravom tihi heroji naše društvene zajednice, koji gotovo svakodnevno rizikuju sopstvene živote kako bi sačuvali građane i njihovu imovinu”, navodi se u saopštenju.

Takođe, kako su rekli iz Glavnog grada, posebnu zahvalnost upućuju i sugrađanima na iskazanoj solidarnosti i društvenoj odgovornosti koji su se u velikom broju odazvali i aktivno učestvovali u gašenju požara čime su dali veliki doprinos da se požar stavi pod kontrolu.

“Podsjećamo, juče je došlo do požara u rejonu Smokovca, a usljed dejstva jakog vjetra došlo je do širenja fronta požara na većoj površini i ugrožavanja većeg broja stambenih objekata. Na lice mjesta je upućeno 10 vozila sa pratećim posadama. Spaseni su objekti na zaseocima Kunj i Kupusci.

Požar je stavljen pod pod kontrolu u ranim jutarnjim časovima, ali još uvijek postoji opasnost od aktiviranja usled jakog vjetra. U istom periodu došlo je do požara u Kučima i to u selima Momče i Gradjen gdje su upućena 2 vozila kada je uspješno izvršena odbrana kuća i pomoćnih objekata. Požar u Kučima je i dalje aktivan ali nema ugroženih objekata. Ekipe Službe zaštite su na terenu i prate razvoj situacije”, zaključuje se u saopštenju.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
MrgudSpas
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrgud
Gost
Mrgud

Jedan moleban i jedne litije protiv požara,naravno i tamjan,ne trebaju vatrogasci.

Spas
Gost
Spas

Bravoooooo, sinoc ste ispisali istoriju. Bravooo komandante Jankovicuu. Svaka cast momcii

Send this to a friend