Društvo

Hrapović: Bijedno i mizerno poene prikupljati na nečijoj djeci

Kenan Hrapović

Ministar zdravlja Kenan Hrapović istakao je da njegova djeca, kako je to juče saopštio Sindikat doktora medicine, nijesu bila prioritet u nabavci maski u odnosu na bilo kojeg zdravstvenog radnika, niti će to ikad, dok je on na čelu ovog resora, biti moguće. U situaciji kada je Crna Gora velika u očima čitave Evrope i svijeta zbog izuzetno uspješnog vođenja borbe protiv koronavirusa, dežurni kritičari, u nedostatku bilo kakvog povoda za napad, zloupotrijebili su, ističe Hrapović, njegovu porodicu.

<<<SDMCG pisao Markoviću: Dok zdravstveni radnici koriste tekstilne, ministrova djeca se fotografišu s najboljim maskama<<<<

“U ovom vremenu kada su svi naši resursi usmjereni na borbu protiv virusa COVID-19 sa kojim se, nažalost, suočavamo i u Crnoj Gori, primoran sam da se oglasim povodom druge teme. Kao ministar, ali prije svega kao otac. Bijedno je i mizerno političke i bilo koje druge poene prikupljati na nečijoj djeci.  Stoga žalim one koji, u nedostatku boljih argumenata u borbi protiv mene lično, i kao ministra zdravlja, i kao Kenana Hrapovića imenom i prezimenom, redovno uhode moju djecu na društvenim mrežama”, kazao je Hrapović.

Danas su, dodaje, otišli korak dalje i tu djecu izložili javnom linču, bez ikakvog povoda.

“Moja supruga i ja smo za ovih nepunih 19 godina djecu vaspitavali da prije svega budu dobri ljudi, da nas svojim ponašanjem nigdje ne postide i da uvijek budu primjer drugima. Sa ponosom mogu reći da smo u tome i uspjeli. U ovoj situaciji, onima koji neuspješno sve ovo vrijeme pokušavaju voditi rat sa mnom, zasmetalo je to što su dali primjer kako se odgovorno ponašati u situaciji u kojoj se nalazimo, a u skladu sa preporukama nadležnih, te ljude koje ih prate na društvenim mrežama pozvali da taj primjer slijede”, navodi Hrapović.

<<<Marković: Neću tolerisati privilegije, niti pristup i lični odnos koji ne priliči situaciji<<<

Tužno je, ističe ministar, što autor saopštenja Sindikata doktora medicine i ovu situaciju koristi za lični obračun sa njim.

“Pogotovo znajući da je moja supruga doktor stomatologije, te se podrazumijeva da, u svakoj situaciji, i u svom domu ima po nekoliko maski, rukavice i osnovnu medicinsku opremu. Dakle, moja djeca nijesu bila prioritet u nabavci maski u odnosu na bilo kojeg zdravstvenog radnika, niti će to ikad, dok sam ja na čelu ovog resora, biti moguće”, poručuje Hrapović.

Neistina da ne postoje prijemni punktovi

Neistina je, kaže, da prijemni punktovi ne postoje.

“Isti su već pripremljeni ispred KCCG, bolnica Nikšić, Bar i Berane koje smo definisali kao ustanove koje su najbolje opremljene kadrovski, tehnički i sa kapacitetima. Naime, ispred ovih ustanova po planu su postavljeni medicinski kontejneri Crvenog krsta”, naveo je Hrapović.

Takođe je, ističe Hrapović, neistina da nije urađen plan postupanja u slučaju COVID-19, jer je isti uradio i Institut za javno zdravlje, ali i sve ostale JZU.

“Još prije dvije nedjelje sam obavio razgovor sa kineskim ambasadorom na temu donacije Kine u medicinskoj zaštitnoj opremi i dolasku kineskih stručnjaka koji bi zajedno sa našim doktorima sprovodili mjere zaštite i liječenja naših građana od novog korona virusa”, kazao je Hrapović.

Testova imamo dovoljno

Kao što su građani upoznati, a siguran je ministar da bi i dr Milena Popović Samardžić, kao jedan od autora pisma premijeru, isto trebala znati, već je stiglo 1000 testova kojima se utvrđuje COVID-19, a ostatak donirane opreme očekujemo narednih dana.

“Testova, a ne briseva, kako se navodi u pismu, jer se bris uzima da bi se uradila analiza na virus, tj. za testiranje, što bi jedan epidemiolog trebao da zna. Dakle, testova za analizu briseva na COVID-19 za sada imamo dovoljno”, poručuje Hrapović.

Zaključuje sljedeće – u situaciji kada je Crna Gora velika u očima čitave Evrope i svijeta zbog izuzetno uspješnog vođenja borbe protiv virusa COVID-19, dežurni kritičari, u nedostatku bilo kakvog povoda za napad, zloupotrijebili su njegovu porodicu.

“Ovim obraćanjem staviću tačku na ovu priču sa moje strane, jer trenutno, u borbi protiv virusa, imam pregršt prečih obaveza od vođenja ispraznih medijskih polemika sa neostvarenim pojedincima koje motiviše isključivo animozitet prema meni. O meni neka govore rezultati koje sam na čelu tima Ministarstva zdravlja postigao za ove četiri godine, kao i rezultati koje sa saradnicima postižem u borbi protiv najveće prijetnje koja je zadesila planetu u novijoj istoriji, a o njima će govoriti ovaj tužni pokušaj obračuna sa mnom preko leđa moje porodice, tj. moje djece”, naveo je Hrapović.

On navodi da Popović Samardžić dezinformacije i pravi štetu, po kojoj, podsjećanja radi, može i krivično da ogovara.

“Nije problem kada rovarite po medicinskoj dokumentaciji članova porodice ministra zdravlja i to javno iznosite, nije problem ni kada vršite ekspertizu kakvoće zaštitnih maski ministrove djece-to vama na čast. Ali, kada u trenutku civilizacijske borbe za opstanak, spočitavate neodgovornost državi i širite paniku iznošenjem netačnih informacija, onda treba dobro da porazmislite da li je ovo trenutak za medijsku pažnju. Biće vremena, ostanite u izolaciji (medijskoj), tako ćete dati više doprinosa”, poručio je Hrapović.

S.Đ.

317

avatar
1000
160
157
0
 
231
TanjaGen. DukljaninGen. DukljaninDaniloNina
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gledna
Gost
gledna

Ono što želim da kažem i ono što mi je mnogo ljudi reklo ( a ne podržavaju vlast) je to da je logično da djeca ministra zdravlja imaju maske, logično kao i to što djeca medicinskih radnika takođe imaju iste. Zar nije tako?

Biki
Gost
Biki

Ma prva djeca ove doktorke imaju ove maske, nego se ona nasla sad nesto da komentarise i prica. Sramota je tudju djecu izloziti ovakvom medijskom lincu, SRAMOTA!

Dragova Luka
Gost
Dragova Luka

Sram vas bilo, bio sam u Domu zdravlja u Nikšiću, ovakve maske nema nijedan doktor ni sestra a ovome se đeca igraju odbojke s maskama po kući!

Sestra
Gost
Sestra

Odakle vam takva ideja..pa ni doktori ih NEMAJUUUJ!!!! ALO BRE NEMAJU!

Gost
Gost
Gost

Moraju da imaju,MORAUUU i oni i miii.Kao da nam je lakse ako oni nemaju

Haris
Gost
Haris

Ja i moje dijete imamo ovakve maske i ne samo ovakve. Neće mi niko određivati kakve i koje maske ću da imam ili nosim.

Nikolasss
Gost
Nikolasss

Stavi kondom na nos

Rimtutituki
Gost
Rimtutituki

Samo se vi perite.

Andja
Gost
Andja

Nije tako! Jer mnogo porodice zdravstvenih radnika nema maske!

Nina
Gost
Nina

Ove maske su po apotekama do prije mjesec,mjesec ipo dana bile u slobodnoj prodaji.Provjerite,jer ne vjerujete.A da ne pricam sto je majka ove djece stomatolog i da mora da se pravda odkuda joj maske!Sutra cete se pricestit jednom kasikom a danas vas brinu maske kojih u prodaji nema,a i da ima,ne trebaju vam jer ste vi zasticeni.Odlucite se i ostavite… Više »

Danilo
Gost
Danilo

S kim se svađaš Nina? Sa nevidljivim protivnikom?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Da nose medicinski materijal kući umjesto da ga daju doktorima i sestrama? Nije mu to posao, Ninice!

Tanja
Gost
Tanja

Svaka čast na komentaru, živa istina👋

Emanon
Gost
Emanon

Ministre Hrapovicu molim Vas recite mi gde u Tivtu mogu da kupim maske i rukavice? Hvala puno!

ladybug
Gost
ladybug

Neumjesno je to da se tvoja djeca prave in i kul u ovakvoj situaciji.

oooo
Gost
oooo

I ja sam nabavio dvije obicne maske za djecu ali mi ni nakraj pameti nije bilo da ih koriste po kuci a jos manje da ih slikavam i snimam sa njima i to jos objavljujem po drustvenim mrezama! Cuvam ih za ne daj Boze, mozda bar njima nesto pomognu. Za mene i suprugu jos uvijek nisam obezbijedio vec ce morat… Više »

Vasko de gama
Gost
Vasko de gama

Doktori nose obične maske. Inspekcija na aerodromu nosi obične maske.
Oni su prvi na udaru.
Umjesto da podnesete ostavku i sačuvate obraz vi pišete i govorite ko ste.

Sebastijan
Gost
Sebastijan

Posnesite ostavku.
Nemate kredibilitet.

moodo
Gost
moodo

ima li tih masaka da se malo sprdamo po instagramu

REALISTA
Gost
REALISTA

Kaznjavaj Premijeru…Ka Ministra Hrapovica,,Ka Nas Obicne Gradjane..NARAVNO AKO JE ZAKON ZA SVE ISTI..

jovo
Gost
jovo

To ljudino ti imas za sve tvoje muke opravdanje,koliko si rodbine i dece prijatelja zaposlio u tvoje ministarstvo.Ti svoj rad nazivas uspjehom ,vidi u kakom su stanju bolnice i koliko kadrova napusta to tvoje uspjesno zdrastvo

Podgoricanka
Gost
Podgoricanka

Vala,ministre, mogao si i morao ljepse i uljudnije da odgovoris.Ovakva izjava ti ne sluzi na cast,narocito Ne u ovom vremenu ,kad svi znamo da doktori nemaju takve, a neki nikakve maske.Od Vas ministre nijesmo ocekivali “Izvinite ” ali bar malo nizi ton tim ljekarima ,vasim kolegama !? Djeci niko nista ne zamjera ali Vama , Da. Mada .sjecam se. da… Više »

Draska
Gost
Draska

Je li moguće da on ne kapira, ili se pravi lud, da ne zamjeramo djeci već NJEMU.

Titograd
Gost
Titograd

Sve ide iz kuće. Iskompleksirana derišta su bolesni proizvod roditelja.

Vaše ime
Gost
Vaše ime

sd je trulež ove države

zoka
Gost
zoka

kako god..neukusno je bahatiti se i slikati sa maskama koje nemaju doktori i sestre koje se bore za nase zivote protiv ovog smtonosnog virusa…

Dejan
Gost
Dejan

Cuvajmo se ljudi,postujmo izolaciju i rastojanje od bar par metara…jer nas jedino to moze spasiti!

Mirko
Gost
Mirko

ovaj Hrapovic je sretniji no pametniji. Ako ne bude korone kao kod susjeda ispanut ce da je on razlog

Hadnan
Gost
Hadnan

Djabe ga branite. Uskoro ode cg na vrh glave. 60 000 koji radite za drzavu pola vas ce kuci poslati. Gotovo je sa sezonom. Bice manjka para u budzetu 500-800 miliona.

Majkl
Gost
Majkl

Testova imate dovoljno a radite ih 10-15 dnevno.Eventualno do 20.Sramota,zamajavanje javnosti.Zasto nijeste uradili od pocetka testiranje na sve sumljive 1000,2000,3000 testova i sprijecili dalje sirenje.To se tako radi.

nenad mne
Gost
nenad mne

A ti, iz prve ruke, znaš koliko ima testova? Reci nam da i mi znamo!

Ljekar
Gost
Ljekar

Diraju mi đecu od po 20 godina 😂😂😂

Sasa
Gost
Sasa

Za roditelja je dijete i od 40godina, ne vidim smisao tvog komentara. A djeca imaju 18 godina, ako se vec gadjemo ciframa

Nema veza
Gost
Nema veza

Gospodine Hrapoviću razumijem vašu potrebu da razjasnite stvari i odbranite vas i vašu porodicu.
Ali mislim da je vaš rad i vaših kolega kolega najbolia moguć odbrana za obraz, profesionalnost i položaj.
Samo vi nastavite kao dosad i puno vam hvala.

Rimtutituki
Gost
Rimtutituki

U kojoj ti dimenziji živiš?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

U SD dimenziji, samo šklapaju i kunu se lažno.

Nole Joker
Gost
Nole Joker

Situacija je ovakva,mi ljekari i zdr radnici u Hitnoj na sjeveru niti imamo dovoljno maski ni rukavica,ovakve maske sa filterom mozemo samo da sanjamo,
ne bih da dizem paniku,ali nek ovo je realnost ministre.i mi imamo porodice i djecu.
Hvala. Prijatno.

Bnjj
Gost
Bnjj

Čim ga ufate da muti on odma porodicu i moral

Bnjj
Gost
Bnjj

Čim ga uhvate u zloupotrebama on odmah moral i porodicu.

007
Gost
007

Ovom prilikom, takođe, želim da Vam se zahvalim za to što Srbija snabdijeva Crnu Goru prehrambenim proizvodima. Hiljade tona robe široke potrošnje svakog dana iz Srbije dolazi u Crnu Goru i tako se obezbjeđuje sigurno snabdijevanje za svaku porodicu u našoj zemlji. Ova bratska pomoć i solidarnost nas u potpunosti podsjećaju na one teške dana kada je Crna Gora bila… Više »

Markisa1
Gost
Markisa1

Niko nam nista ne daje sve je placeno

Kotor odje
Gost
Kotor odje

Nece ovi sto ih cuvasmo I darivasmo po C.G ni za pare biber da nam daju .

nenad mne
Gost
nenad mne

Koja bratska pomoć??? Sve plaćeno prije zatvaranja granica, no su bili zaustavili!

Nema veza
Gost
Nema veza

Pa gospodine Hrapoviću šta ste očekivali poslije ovako dobro obavljenog posla.
U izostanku pravih problema mora se na nešto žaliti pa makar to bila čista izmišljotina.
Samo vi i vaše kolege nastavite ovako i hvala još jedonom na izvršno obavljenom poslu.

ND
Gost
ND

Mizerno je,ministre,što mi obični ljudi ne možemo doći do najobičnije maske,dok se Vaša djeca igraju najskupljim i najboljim. Ostavka bi bila moralan čin. Na potezu ste….

Haris
Gost
Haris

Što je mizerno, evo ja se igram sa ps4 i stavio čak dvije maske, a rukavice i na ruke i na noge, ko ti je kriv što nemaš.

Harisov amidža
Gost
Harisov amidža

Kako stavljaš rukavice na papke?

nenad mne
Gost
nenad mne

Drago mi je što imaš, sigurno si ih platio i ne slikaš se za javnost! Ministar ih je, sigurno, platio, da bi se đeca paradirala, po principu, ima se može se!??? Teški faul ministra, a djeca, zdravo bili, nedovoljno vaspitana!

Rimtutituki
Gost
Rimtutituki

Šta je admine? Frka te moje komentare objaviti.

Haris
Gost
Haris

Danas ne mogu, a ni za neko vrijeme niđe mrdnut, ima Njemačka takvih neradnika dovoljno.

Haris
Gost
Haris

Ovi što pišu pismo misle da određuju čija će djeca, ministra, moja, tvoja,… koje maske da nose aaaaaaaahahahahahaha

CRNA GORA
Gost
CRNA GORA

Maske su najmanji problem i ovo sto radite je glupost! Ne smetaju vam djeca biznismeni bez zrna sposobnosti i pameti koji milijone uzimaju nego pratite ko ima masku! Ja nijesam ministar pa svi imamo kuci maske. Nikad glupostima kraja…Visa je sramota sto podrzavate pricest sa jednom kasicicom u sred pandemije opakog virusa od bilo kakve maske… Neka on pokaze na… Više »

Gost
Gost
Gost

Odakle ti maske majke ti? E ti je imas pa nisu toliko bitne .Bolje kazi đe si je nabavio

CRNA GORA
Gost
CRNA GORA

kupio sam je u apoteci preko puta vijesti, mislim da u toj zgradi zivi krivokapic…. Kupio sam prije 15tak dan…jedna25cen

MarshalDuklje
Gost
MarshalDuklje

Ne lazi ili mijenjaj nik

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Ovaj covjek mi ne spada u omiljene, ali svaka mu cast za ovaj odgovor. Zasluzili su i vise i grublje.

Ogorceni
Gost
Ogorceni

Ovima sto su navalili i napali covjeka,bi porucio da odu pred ogledalo i da se zapitaju, da su oni kojim slucajem na poziciji Ministra,sto bi ucinjeli.
Vi kao svojoj djeci maske ne bi donjeli.
Da se ne lazemo. Svako bi isto ucinio.

nenad mne
Gost
nenad mne

Stvar je u tome što bi djecu naučio kako i kada da je koriste, a ne da se , iako znaju da maski nema dovoljno, samoreklamiraju!

Zoran
Gost
Zoran

Sto je ljudi sto ste ljubomorni gospodin snalazljiv nabavio maske

Rimtutituki
Gost
Rimtutituki

Onakve maske ti žena drzi u ordinaciji? Gdje ih je nabavila? I sindikat ljekara laže da nema opreme?
Sram te bilo.
Sve moralne i etičke kodekse kršiš i jos imaš obraza da daš ovakve izjave.

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Etička je greška Hrapoviću ali i ova Samardžićka je prebršila svaku mjeru, dobro od ovoliko posla stiže da visi na fejsbuku.

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Nije se smjelo dozvoliti takvoponasanje bližnjih javnog funkcionera i sad nakon toga izigravati postenje. S druge strane ne bih komentarisao doticnh gosp.i sve ovakve ljude koji samo čekaju ovakve ispade naivčina i nevaspitanaca

Haris
Gost
Haris

Što to, nećeš ni ti ni niko određovat ko će kakve maske nositi i da li će nositi i đe će se slikati ni kako. Ako imaš ili imate kakve dokaze da je to ministar ukrao, na sud sa tim, lahko je.

Dr n
Gost
Dr n

Gospodine ministre samo kazite gdje ste kupili djeci maske posto ih za obicni narod nemoze nidje naci. Obidj8te nekoliko apoteka na sjeveru i posjetite bolnicu u vasim pljevljima. Pa ako budete zadovoljni stanjem imate potpunopravo da kritikujete sve koji napadaju vasu djecu. Lako li je iz kabineta biti pametan.

Haris
Gost
Haris

Imalo je tih maski svuda za kupit.

Đole
Gost
Đole

Đe Harise ?

Gost
Gost
Gost

Kada,ovih dana ili prije pandemije

Anti-Virus
Gost
Anti-Virus

Oko čega se diže polemika.Djeca su pokazala primjer da se nose maske,koga interesuje od čega su napravljene i koliko koštaju.Čisto traćarenje da bi se crkva što bolje izvukla pa se traži krivac.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ne nose se maske po kuci niti po instagramu

Maša A.
Gost
Maša A.

Djeca setaju od Dubaija do Majamija,preko svih evropskih priejstonica. Na svaku sliku mala nosi 4,5 hiljada eura, garderobe…Odakle pare,Hrapovicu? Cijim parama? Maska je vrh ledenog brijega.

Mira
Gost
Mira

Sramota je preko djece napadati bilo koga. Stidi se!

Dddd
Gost
Dddd

Sami su se pohvalili….a ostali koji rade u zdravstvu izgleda budale koje izlažu sopstveni život zarad našeg zdravlja bez adekvatne opreme!

Emil
Gost
Emil

Sindikat je u pravu.Ministre ne krij se iza đece no obezbijedi svima ovakve kvalitetne maskesa filterima..prvo zdravstvenim radnicima a onda i svima nama.

Emil
Gost
Emil

Sindikatje u pravu.Ministre nekrij se iza đece no obezbijedi svima ovakve kvalitetne maskesa filterima..prvo zdravstvenim radnicima a onda i svima nama.

Jeca
Gost
Jeca

Što bi Putin kazao odmah da ostane bez funkcije ministar Hrapovic pod hitnom zahtjevu .

Davor
Gost
Davor

Sto bi onda Milo radio

Kotor odje
Gost
Kotor odje

Putin odradjuje I po trgovinama I nema da se ne moze ..Odma , AKO NE MOZE DAJTE MU OTKAZ
Ce da se moze sve

Zivot
Gost
Zivot

Ti stvarno ne radis dobro , razlozi postoje od prije… uzmi jos maski…

U prolazu
Gost
U prolazu

Zašto zašto mamina i tatina djeca mogu da imaju te proklete maske a mi koji vodimo računa o nasem narodu nemamo ni običnu maramicu čime možemo očistiti ruke .Sram vas bilo dokle više mi (narod ) vas plaćamo gospodine .ministre i platili smo.te vaše maske nema te pravo na tako nešto.

Dr n
Gost
Dr n

Gospodine ministre nabavite vi narodu alkohol asepsol maske i ostalo sto je neophodno pa onda komentarisite sta pricaju o vasoj djeci a ovo je dno dna sta izjavljujete

ElPatron
Gost
ElPatron

Neka su, bar neko da okrene na šalu ovo vrijeme ruzno 🤣🤣🤣🤣🤣

Kucne zalihe
Gost
Kucne zalihe

Evo ja sam anesteziolog pa nemam ni običnu hiruršku masku kući, a ne ove FFP 2 ili 3, ne vidim sa slike.

nkman
Gost
nkman

ne mlati svaki anestziolog mora imati masku majka mi je medicinski radnik isto anesteziolog pa nosi masku ……..

KCCG
Gost
KCCG

Lažeš da ti je majka anesteziolog i lažeš da ima masku.

Vava
Gost
Vava

Covek je reko kuci da nema, citaj polako

portir
Gost
portir

Smeta mu što “redovno uhode moju djecu na društvenim mrežama” a kad su G.M. optužili da je na javnom mjestu kucao poruku ..dnjavi, smiješno mu je bilo.

svastika
Gost
svastika

A neka su ga đeca provalila. Ko zna što bi mu se sve našlo po kući?

Boki
Gost
Boki

Evo su se botovi aktivirali da udaraju minuse na CDM. Vjerovatno sad kreću i jači napadi na vladu.

Zarko
Gost
Zarko

Svaka čast za djecu koja svojim primjerom pokazuju da treba nositi maske!

Đole
Gost
Đole

Zaprati ih

Kotor odje
Gost
Kotor odje

Djole je moj drug
Zapratih te Djole care 😂😂😂😂

Skorojevici
Gost
Skorojevici

Gospodine ministre, nismi mi svi ovce. Znamo dobro da nikad nisu svi bili jednaki. Sigurno neki imaju u svojoj kući i respirator i tim ljekara samo za sebe, sve što se može kupiti. Ali, ćute mudro. Samo nevaspitani i skorojevići će bosti javno mijenje prstom u oko na ovaj način.

Zeta
Gost
Zeta

Bravo bravo mi smo sve budala do budale i nista ne znamo

Zeta
Gost
Zeta

Bravo bravo mi smo sve budala do budale i nista ne znamo

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Evo i SD botova da brane ovo

Mesija
Gost
Mesija

Bas su se skupili i brane ministra kao da im je dete,danas dobijaju i oni iste maske ako dobro izbotuju.

Sasa
Gost
Sasa

Ne glasam za SD odmah da ti rece, ali je nedopustiv ovaj medijski linc djece!! I zbog cega, zbog maski!

Pljevlja
Gost
Pljevlja

To su ljudi od 20 godina, ne maloljetna đeca.

Karl Marks
Gost
Karl Marks

Ironija je da o poštenju govore “ljudi” koji se otimaju i fizički obračunavaju oko džaka brašna. Zar da pričaju “ljudi” koji ostavljaju prazne prodavnice, tako da stariji ljudi, trudnice, bebe, ostaju bez namirnica koje im trebaju? Svaka čast za ministra i njegovu djecu! A “ljudima” Bog ne može pomoći. I da, neka “ljudi” nauče šta je maska , a šta… Više »

Slavko
Gost
Slavko

Poslali su te na pogresnu temu…

Sasa
Gost
Sasa

Ljudi najbolje kritikuju druge, ne vide sebe i svoje postupke!! Nikad ne treba suditi, da ti ne bude sudjeno!

Rumija
Gost
Rumija

Ovo je bizaran lov u mutnom kojim predsjednica SDMCG želi da ucestvuje u borbi protiv korone. Umjesto da se bavi statusom ljekara u drustvu i da ovu situaciju okrene u korist doktora, oni ( doktori) sami svojim ponasanjem, hrabroscu i pozrtvovanošću, skrecu paznju javnosti na sebe, svoj rad i znacaj. Tako da im ovakav SDMCG koji je privatizovana NVO i… Više »

Jao nama
Gost
Jao nama

Rumija, cijeniće ih ka’ i do sad. A im više ne bude gorelo pod dupetom. Opet će reć’ e im je mnogo i ovo što primaju kad budu tražili veće plate. No će nam posle ovoga svi poć na stranu, i Evropa će jedva čekati da ih što više pribavi. Pa smo tek onda nagraisali.

Rumija
Gost
Rumija

Bice tako! Sindikati su organizacije koje stite svoje radnike i zalazu se za njihova prava u pregovorima sa vladom. Doktori nazalost nemaju pravi sindikat kao uostalom nijedna radnicka grupacija u zemlji. Nasi sindikati su ekspoziture vlasti i placeni od vlasti sto govori ko im je gazda. Ne idu nam samo doktori, ali njihov odlazak je medju najbolnijim za drustvo…

barski
Gost
barski

Ne sjekiras se ovako kad ti i banda kradete budicnost tudje djece ..tada se ne obracas kao otac no ti je lagano…

Sasa V
Gost
Sasa V

Ministre podrska i zahvalnost za dosadasnji rad iz Niksica.Uvjek ce bit onih kojima nista ne valja mak…..to nemoj da vas obeshrabri jer ima puno vise nas koji vidimo svijetlost sunce ljubav.

Brajo prknoljub
Gost
Brajo prknoljub

Igraju li se i tvoja đeca s maskama kući, predsjedniče?

Brajo prknoljub
Gost
Brajo prknoljub

Jesi li podijelio svim našim članovima maske?

Bezobraza
Gost
Bezobraza

Nijesi ti NK vidio, Kime…

Sasa
Gost
Sasa

E da je Italiji ovaj nas “problem”, cija djeca nose maske, a cija ne.. Njihovi doktori imaju vaznijih problema od ovih, a evo cime se ovi nasi bave.. E cudo

nole
Gost
nole

za maske nije trebaon recept lekara mogli su svi da kupe na slobodno u apotekama dok ih je imalo

Mika
Gost
Mika

Kakva osoba moras biti da neciju djecu koristis na ovaj nacin? Pomislio bi covjek da su ko zna sto ova djeca uradila kako ste ih napali. Vidjela bih da su vasa, kako bi postupili. Sramite se

Mirko
Gost
Mirko

hahahah mika pa ta djeca zive i uzivaju i ne znaju dje se s para na nas racun, i moraju funkcioneri pocet da nam dostavljaju racune

Ivan
Gost
Ivan

Ne napadaju djecu, nego Ministra.

Bojica
Gost
Bojica

Ja ne znam zasto pojedinci napadaju Hrapovica, zato sto mu djeca nose maske?? Pa mi smo stvarno jedno nakaradno drustvo

Pobogu
Gost
Pobogu

Ministar nek obezbijedi prvo doktore!!!!

mrkela
Gost
mrkela

Djeci roditelji funkcioneri moraju objasniti da su i ona izložena specijalnom ratu Inače srušiće tau jer kuća iznutra gori .

....
Gost
....

Pozdrav od Selene….

Rade
Gost
Rade

Nije mi jasno samo kako zdravstveni radnici mogu biti takvi laici da ne znaju da te “sporne” maske koje imaju njegova djeca ima ih u okov, kips, poljoprivrednu apoteku i to su maske koje se koriste za prskanje loze! Kakav narod imamo daleko bilo!

Cunami
Gost
Cunami

Ne glupiraj se…ovo su najbolje hiruske maske ffp2/ffp3 i samo od njih je bolja maska p100. Za sve maske manje zastite, prilikom inkubacije virusa, u medicinskim ustanovama, ne pomazu. A dio nasih medicinskih radnika koristi sivene maske koje ne stite bukvalno ni od cega

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Cuj ovoga, ovo maske za prskanje loze 😂😂😂
Ajde izgubi se u galopu

junior🔖
Gost
junior🔖

O Rade , ma šta nam žene rade , zar ne vidiš da žele , da oru njivu sa dva pluga.

Omg
Gost
Omg

Rade, ne lupaj …nemaš pojma!

Tarik
Gost
Tarik

Da je toliko lose stanje u zdravstvu kao sto kazu procilo bi se u ovoj Crnoj Gori dje se prije zna sta je komsiji u lonac danas nego u sopstenoj kuci! Veliki respect za sve zdravstvene radnike ali se pismo moglo napisati i bez spominjanja djece Hrapovica!

Kosta
Gost
Kosta

Ajde sedite doma i manite se ogovaranja ovuda po portalu, uzimate mu djecu u usta kao da su vam ona kriva za ovaj haos! Stidite se vasih potpupaka!

Penal 📍VAR
Gost
Penal 📍VAR

Evo se stidim , ček da se uslikam za Instagram✌
da vidite kako se crvenim ✌

Ilija
Gost
Ilija

Kakva je ovo hajka na covjeka i na sve to odakle vam pravo da uplicete njegovu djecu?! Evo ja prvi imam te maske koje spocitavate njegovoj djeci pa sam izbacio na story pa sto meni ne rekoste nesto?? Sram vas i stid bilo!

Brajo prknoljub
Gost
Brajo prknoljub

Je li to Hrapović svoj đeci SD članova podijelio maske?

Sasa
Gost
Sasa

Da ti odmah kazem ne glasam ni za SD ni za DPS, ali sam covjek i nikako mi ne prija kad vidim ovoliku hajku protiv djece!

Miko
Gost
Miko

A imaju li ostala djeca u Cg ove maske Idzo?

Majka
Gost
Majka

Prvi bi ovi koji napadaju Hrapovicevu djecu svojoj djeci pruzili najbolju zastitu. Ne vidim sto je tu sporno?? Ja bih mom djetetu zivot dala, a ne tamo neku masku!

Penal 📍VAR
Gost
Penal 📍VAR

Naravno , ali to nije poenta priče.

Omg
Gost
Omg

Odlično, ajde onda nek ih angažuje da nose starima hranu kući po pozivu…nek kupuju za druge koji su u karantinu i budu koristan dio društva!

Sasa
Gost
Sasa

A nosis li ti starima hranu, jesi mozda donirao koji euro NKT? Kreni prvo od sebe pa komentarisi

rejna
Gost
rejna

velika je muka sto su djeca ministra izbacila sliku sa maskama i dala primjer svima , a nije muka sto se vjernici pusti pricescuju iz iste kasicice !Sramota

Rigberto
Gost
Rigberto

Pogodio si u centar bravo

Lovac
Gost
Lovac

Tebe je muka sto djeci necijoj dadose primjer Zar ne

brkoo
Gost
brkoo

Monistre i drugi imaju djecu i drugi su roditelji i njima treba obezbjediti

brighi
Gost
brighi

pa, sta ? neka su izbacili? bolje sto su tim dali primjer kako se treba cuvati i imaju od koga da nauce. Ne daj Boze da su izbacili nesto drugo, dje bi bio kraj napadima.

Www
Gost
Www

A dje vam je SPC ovih dana, dje?? Samo nemojte lazni moral ovdje da prospate i da napadate ljude koji danonocno radi da bi zastitili sve gradjane CG.

Atos
Gost
Atos

Sigurno su “primjer drugima”, be dprdaj se

fossil
Gost
fossil

Hrapoviću nastavite da radite kao i do sad i ne reagujte na ove napade ispod svakog nivoa i od ljudi koji crpe novac iz EU i samo traze razlog za napade jer moraju opravdati taj novac .

agata
Gost
agata

Samo treba da znaju svi ovi koji ispiraju usta danas sa ovom djecom da neće baciti sjenku na sve ono što je urađeno u poslednjih 10 dana, a za šta je zaslužan i ministar i premijer i predsjednik i svi oni zajedno, kao i sav normalan i savjestan dio naroda.

Brajo prknoljub
Gost
Brajo prknoljub

Daću ti nadimak da nosiš!

taske
Gost
taske

E, pa lako je glumjeti i prosipati lažni moral. Djeca imaju maske, pa? i treba prvi oni da budu primjer kako se zaštiti i kako se ponašati u ovoj situaciji. Svi bi svoju porodicu obezbijedili, kao i što činimo na ovaj ili onaj način ovih dana.

Brajo prknoljub
Gost
Brajo prknoljub

Koliko službenih džipova ima Hrapović i zašto je tražio da ne budu na državne tablice?

Gorica
Gost
Gorica

Pitaj tvoje u SDP

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Nije mi Hrapović potaman, ali zdravstveni sistem na čelu sa njim uradio je više od očekivanog. Gospođa dr. Samardžić kao humanista, nemojte djecu stavljat u obračun između Vas sramota je posebno sada. Ostavite politiku po strani, kad može Risto možete i Vi.

Boca Senior
Gost
Boca Senior

Tačno ministre! Kada ćete procesuirati sve te neprijatelje Crne Gore i kada će Crna Gora da dejstvuje protiv svih ovih medija (mediokriteta) koji čak i u vrijemanjedme svjetske krize djeluju protiv nje?

Jovan
Gost
Jovan

Mozda su se dleca poigrala ,Ali nije trenutak za to .Neka da objasnjenje ,a ne da se sluzi taktikom napad je najbolja odbrana.
Ipak ljudi obolijevaju i umiru.

Micko
Gost
Micko

Kad bi ovi pametnjakovici procitali prvo saopstenje pa onda komentarisali, bilo bi dobro! Stiglo nam je preko 1000 testova, onda zastitnih maski je doniran veliki broj, respiratora smo za 5 dana skupili preko 30, preko 2 500 000e je uplaceno u borbi protiv virusa.

Velja gora
Gost
Velja gora

Pa jeli.to zasluga Hrapovica ?

Majka
Gost
Majka

Zasluga ove drzave, ljudi koji je vode! Nije moja i tvoja sigurno

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kako moze biti zasluga drzave donacija privatnih lica ? Đe ima drzave tu donacije ne trebaju

Ivan
Gost
Ivan

Posveti se đeci majko…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nema tu majke

Rimtutituki
Gost
Rimtutituki

Sve je to zasluga vlasti. I ljetos ona kiša što je ugasila požare je zasluga vlasti.

Micko
Gost
Micko

Ja ne vjerujem da ovaj nas narod kuka sto navodno nema respiratora, a mi do sada ni jedan nijesmo upotrijebili, niti je za tim bilo potrebe! Sjedite doma i neka vam pametovanje, samo neku muku slutite

Nikola
Gost
Nikola

Ljudi siju maske Po bolnicama U CG on prica o glupostima. Sramota Ministre!

Misko
Gost
Misko

Ima posebna prostorija dje siju doktori maske? O.o Ne mlati da te zamolim

Majka
Gost
Majka

SRAM TE BILO.UMIRU LJUDI UMIRU DJECA….

Misko
Gost
Misko

Pises li ti to iz Italije? Jer mi jedan smrtni slucaj imamo

Donji kraj
Gost
Donji kraj

Na Cetinje ima jedan pokvareni rentgen aparat i jedan respirator ako i njega nijesu oćerali za Podgoricu!

Cgcgcgcg
Gost
Cgcgcgcg

Pusti pricu ministre ne promovisi djecu po drustvenim mrezama ovu PANDEMIJU si dibro odradio do sada i tim se bavi a ostalo je nevazno za sve nas

Marko
Gost
Marko

Ko kaze istinu nije patriota. Hocete to da kazete??? Bas naprotiv onaj ko kaze ino sto svi vidimo i ukazuje na nepravilnosti, nestrucnost funkcionera itd je pravi patriota i neko ko voli Crnu Goru. Svi smo vidjeli da se djeca malo zaigrala sa maskama, odakle onolike pare funkcionerima da im djeca idu na egzoticne lokacije, bahanalije, skupe tasne i odjeca.… Više »

Liberallara
Gost
Liberallara

Gospodine ministre niko ne lincuje vasu djecu ove maske ne nose stomatolozi to zna vasa supruga i ja . Vi nikada u nijednoj evropskoj drzavi vec sada nebi bili ministar. I ne kukajte ipak vas struka optuzuje .

Vkxyzz
Gost
Vkxyzz

Ove maske su se mogle kupiti u apoteci.Prodavačice u Çosmetiksu su imale iste.Možda im ih je dao ministar😁

Sistem
Gost
Sistem

I još se ljuti…
“Trebao je reči” da je ovo hibridni rat, da je ugrpćožen identitet i da iza svega stoji Rusija… Crkva…

Ljekar
Gost
Ljekar

Osnovna greska po kineskim expertima je nedovoljnio testiranje i slaba zastita ljudi koji dolaze u kontakt sa oboljelima.Do sada je u Italiji umrlo 23 ljekara,ko zna koliko oboljelo,tako da i velika Italija trazi pomoc.Mi imamo male ljudske resurse,i ako se epidemija razvije nece imati ko da lijeci narod,ne samo od Corone!Puca slijepo crijevo,dobija se upala pluca,secerna bolest,mozdani udari ,infarkti …i… Više »

Ficko
Gost
Ficko

Upravo tako, mi kao mala drzava uradili smo veliki posao. Na nama gradjanima je da budemo odgovorni, da sjedimo kuci i da postujemo mjere. Ovo je veliki izazov za sve zemlje svijeta i za zemlje koje su mnogo razvijenije od nase, a koje nazalost, imaju veliku stopu smrtnosti.

Dragan
Gost
Dragan

Admineeee, pusti taj kometar da se ne svadjamo, pusti cenzuru pa nismo u Kini!
Samo te gledam

Djed moj
Gost
Djed moj

Pere ruke
😁

ADMINE OLOŠU
Gost
ADMINE OLOŠU

Bijedni i mizerni trenutni admin na CdM brani Hrapovića.

Mirjana
Gost
Mirjana

A testirate vas sigurno.Politicate i ko zna koga.Deset ljudi dnevno…..Sa kim se vi sprdate.A vasa su djeca obijesna a nasa gladna.Jos se zalis….

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

“Trgovac ti laže sa osmijehom, žena laže suze prosipljući…”
Znate dalje.

Ivan
Gost
Ivan

To nijesu djeca od 5 godina, pa da se progleda kroz prste! Tvoja žena kao zubar sigurno nije nosila ovakve maske da zube popravlja! Te maske nemaju medicinske sestre za rad, a vi ih držite kući za slikanje!!!
I umjesto da se izviniš i ti i tvoja djeca još našpadaš ljekare! OSTAVKA!

Mirko
Gost
Mirko

Nije ni čudo što su đeca onakva.
Pazi drskosti jednog Ministra u Vladi?!

Vkxyzz
Gost
Vkxyzz

Đe su zaštitnici ljudskuh prava i dječjih prava.Mogu li se objavljivat slike djece ?

Kuku
Gost
Kuku

Punoletna djeca!!!

Vasilije
Gost
Vasilije

Pa mi smo taman za srednji vijek, i da se svi pricestimo iz iste kasike, pa taman neka nam se sva ova mrznja vrati jednim virusom

Gaga
Gost
Gaga

Pa ako ima dovoljno testova sto ne testirate vise od 10-15 ljudi dnevno!?!! Sramota

Svice zora
Gost
Svice zora

Ostavka. Pricao si da je zdrastvo skroz spremno da dovmceka virus. Sad lijepo ostavku podnesi jer ne samo da nije spremno nego je katasrtofalno stanje zdrastva.

Jasna
Gost
Jasna

A u kojoj je to zemlji u regionu idealno?? Mozda u Srbiji, dje ih u satore polijegaju!

Kumara
Gost
Kumara

Prije mjesec dana ova Hrapović je na tv javno saopštio da spremo dočekujemo virus i da je naše zdravstvo sposobno da odgovori svim izazovima. Sad ću da nađem snimak, sačekaj tu.

Majka
Gost
Majka

Naravno kumara da je sposobno da odgovori! Ubrali su pohvale i od strane SZO!

Dado
Gost
Dado

[email protected] ladno uporedjujes nase zdrastvo sa srpskim ?! Au..

Visko
Gost
Visko

Nidje stanje nije idelano, svi imamo isti problem. A ako cemo jedni druge da napadamo i da pljujemo po Vladi i ministrima, mi smo vec ona pali na ovaj ispit.

Vkxyzz
Gost
Vkxyzz

Sjećate li se komentara kad je razapet šator ispred KBCG ? Sad ih razapinju Italija,Španina,Srbija.

Rx-600AF-B
Gost
Rx-600AF-B

Koje licemjerje. Oni koji opravdavaju pricesce jednom kasikom u vrijeme epidemije, sada su navodno zabrinuti za sve nas i zdravstveni sistem, lincujuci maloljetnu djecu. Zasluzili smo da nas zbrise ovaj virus, jer u ovom drustvu odavno ima nesto stravicno mracno. Kada jedna, neeticna predsjednica nekakvog privatnog sindikata, koja sisa EU fondove, moze da pokrene ovakvu histeriju koristeci se tudjom djecom… Više »

Eldan
Gost
Eldan

Sram tebe bilo i ministra i toga sto pricescuje sa jednom kasicicom. Da je naroda svi bi bili na dnu drustvene ljestvice, otpad a ne da se pitate o jednoj drzavi, narodu….

Rx-600AF-B
Gost
Rx-600AF-B

Pogledaj u sebe, sta si ti doprinio? Ne ucestvuj u hajkama, zarad tudjih interesa. Budi covjek. i Ne predstavljaj se lazno.

Misko
Gost
Misko

Svaka rijec ti je na mjestu, ne bih nista vise dodao! U centar!

Brena
Gost
Brena

Od kašike se nikad niko zarazio nikad. Ajde navedi jedan primjer, čikam te javno.

Markoza
Gost
Markoza

Bijedno ili ne masku i rukavice nidje ne mogu naci.

Ana
Gost
Ana

Maski nigdje u CG nema da se kupe,niti ima zaštitnih rukavica.100ml tečnosti za dezinfekciju ruku u apotekama prodaju po 1e,dok je doskoro 750 ml asepsola koštalo oko 2e.(sada ga,naravno,nema)

Bnjj
Gost
Bnjj

Čim ga uhvate u zloupotrebama on odma na moral i porodicu

Apollo-13
Gost
Apollo-13

Niko ne koristi ministrovu djecu. Ona sama objavljuju slike na drustvenim mrezama. Ja recimo nikad nisam cuo da stomatolozi ili cak i doktori imaju P2/P3 maske, niti sam ih ikad sa njima vidio, tako da to vjerovatno nije istina, da ih ministrova supruga ima tek tako kuci. Uobicajeno je da koriste obicne hirurske maske. A i red bi mozda bio… Više »

Esma
Gost
Esma

Evo ja prva imam takvu masku, na drustvenim mrezama sam izbacala slike i pozivala ljude da budu odgovorni, pa ne osvanuh na neki portal! Naravno, jer niko nema koristi mene da objavi.

Eldan
Gost
Eldan

Esma sto ce ti takva maska znas li uopste? U pravu je Apollo da stomatolozi takve maske ne koriste! Taj filter je za neke druge upotrebe, za busilicu zubarsku nikad nije bio. Znaci slagao je 100% da.mu je to od zene. Kad nam doktori zavrse u karantin prilikom najzesceg udara korone jer su nezasticeni onda ti sa maskom idi pa… Više »

Vasilije
Gost
Vasilije

A sto nemam pravo da nosim tu masku je li? Sad cemo jedni drugima da odredjujemo sto smijemo, a sto ne smijemo?

RADOJKA
Gost
RADOJKA

Podrska Ministru zdravlja KENANU HRAPOVICU Podrska Vladi CRNE GORE samo slozno i ujedinjeno mozete izadji iz ovog.

Ivan
Gost
Ivan

Podrška Vladi Crne Gore. Ovome Ministru nikad, jer je bilo čjudski da se IZVINI, a ne da napada ljekare.

Esma
Gost
Esma

Ministre, vama puna podrska! Zao mi je sto vasa djeca prolaze kroz ovaj medijski linc, koji nijesu nicim izazvala! Prva ja imam ovakvu masku, pa ne osvanuh ni na jedan portal!

Eldan
Gost
Eldan

Valjda ministar je pod nekom lupom javnosti. Jos kad bi znala sta je odgovornost a jos odgovornost ministra odma bi podrzala njegovu ostavku. Ne brini osvanuces i ti. Ali nedje posle horoskopa, zacelje novine 🙂

Esma
Gost
Esma

Eldane, sto mi zelis nek ti bude.. Takvi kao ti su odavno propali od mrznje, zalosno

Pero
Gost
Pero

Esma, sve je ok…rodbina je rodbina…i treba da ih hvališ… ali što je mnogo mnogo je!

Komšija
Gost
Komšija

Esma, jesi li to ona njihova rođaka?

Esma
Gost
Esma

A to si ti komsoo, dodji na kafu kad sve ovo prodje, dosta si nas spijunirao preko ograde

Caramel
Gost
Caramel

Sve ok ljudi, al da zbog politike jedno drugom pozelite ds bude u cituljama…

Ana
Gost
Ana

Niko ovdje politicki ne poentira, nego dragi ministe, vodis zdravstveni sistem jedne zemlje, u deficitu smo sa medicinskom opremom, trazis da se narod disciplinovani ponasa, a onda tvoja familija objavi ovakav selfi… . Normalno je da ce svi reagovati! Zato ministre, prihvati kritiku, jer je opravdana!

Vesna
Gost
Vesna

A koja to drzava ima na pretak medicinske opreme, evo ti nas prosvijetli? Jer i mnogo vece drzave, kao sto je Italija, je trazila pomoc od Kine. A prvo procitaj clanak pa komentarisi

Ana
Gost
Ana

Nema niko na pretek i ne treba da ima na pretek, al treba da ima dovoljno! Ako vec moze priustiti da nosi doma, da se djeca igraju, onda je logicno, odgovorno, profesionalno, moralno, ispravno, da je prvo obezbijedio dovoljno za medicinsko osoblje, koje treba na dnevnoj osnovi da spasava zivote….

Eldan
Gost
Eldan

Ne kritiku nego ostavku. Imao je klizanja jos koja su zasluzivala smjenu

Misko
Gost
Misko

Jeste vi vidjeli pametnjakovici kakvo je stanje u Srbiji i u drugim drzavama regina?? U Srbiji kao karantin vam je sajam, dje su kreveti na metar razdaljine, a u pojedinim gradovima su ljudi u satorima, bez struje, tople vode! A nama su karantini HOTELI! Tako da se pokrite usima!

Miki
Gost
Miki

A kod nas su se zalili sto ih na aerodrom nijesu docekali sa bocicom vode i sto jednoj gospodjici posteljina nije bila zategnuta u studenskom domu, koji sluzi za karantin.

Jasna
Gost
Jasna

Vidjela sam snimak, preko hiljadu kreveta je onamo ja mislim. A ovi nasi uzivaju komotno u jednokrevetnim sobama.

Vasilije
Gost
Vasilije

Nasi ljudi su nezahvalni, to je cinjenica. Ja bih odavno digao ruke, jer najvise sto mrzim jesu nezahvalnici, koji ne cijene niciji trud ni napor!

kotoranin
Gost
kotoranin

a ovaj tvoja izjava ima veze sa naslovom?

Svice zora
Gost
Svice zora

Pusti ti Srbiju i druge zemlje. Nemamo osim 25 raspiratora ispravnih aSrbija ima preko 1000 sad. Kako vas sramota nije a da se ne uporedjujemo sa Austrijom Slovenijom i drugim takodje malim zemljama

Vasilije
Gost
Vasilije

A ti si svaki raspirator probao, pa znas koji je ispravan, a koji nije?? Samo 30 novih raspiratora imamo!! Sjedi molim te! I 1000 raspiratora je malo u Srbiji, ako gledamo koliko stanovnika oni imaju, a koliko mi, tako da cuti!

Eldan
Gost
Eldan

To je karantin jer se okrecu drugacijem nacinu borbe sa virusom. Mi takve mogucnosti nemamo. Oni od sjutra pocinju masovna testiranja a mi 20 dnevno i molimo Boga da ne bude preko 5 zarazenih. Nisu uporedive stvari nazaolst. A niko ne smije da pita sta je sa onima sto su prosli preko VIP izlaza? Zivimo u velikoj lazi u maloj… Više »

Pero
Gost
Pero

Pusti Srbiju, zivis u CG! Moras li je vazda pomenut’ ANBovce stari!

Misko
Gost
Misko

Pero, kao sto vidis spomenuta je Srbija i drzave u regionu. Tako da malo pazljivije citaj ubuduce

Ivan
Gost
Ivan

Ti bogami kao da je Hrapović svoju kuću dao za karantin! Ovdje se radi o njemu, a ne o ostatku Vlade koja radi odličan posao.

Niki
Gost
Niki

Ministre ostavite se politike i sindikata već podjelite maske kome treba. Maske kojima se igraju vaša djeca su potrebnije meni koji svaki dan majci koja ima 85 godina nosim ručak. Shvatite da je to vaša greška kao roditelja a ne vaše djece.

Dragan Pv
Gost
Dragan Pv

Dodji u rodna Pljevlja da vidiš stanje u bolnici. Narode u ovoj bolnici je haos, nemaju rukavica, maski i respirator ne radi. Kenan je običan ulickani glumac i nezasluzuje da je ministar. OSTAVKA.

Staxe
Gost
Staxe

A što vam ćerka obrisa profil sa instagrama?

Kajsija
Gost
Kajsija

Da sam ja na mjesto Hrapovica, i da cinim sve sto mogu za ove gradjane, a da mi oni ovako vracu, taman bih ostavku dala i rekla bih snalazite se. oa neka vas Pipun i Medo lijece koljenicama!

Micko
Gost
Micko

Citam ove komentare i ne mogu da vjerujem kakvi su ljudi. Zao mi je vas koji kritikujete napore ministra i Vlade, da ova katastrofa ne uzme maha u nasoj drzavi.

Eldan
Gost
Eldan

Napori nisu urodili plodom vidis li covjece? Respiratora nema, testova mizerno od ppmoci, maski nema, pomoci nemamo jer su nam prijatelji se o svom jadu zabavili a tradicionalna prijateljstva smo zatrli novim pravcem. Nisu dorasli mozda tim ulogama? Posebno ministar zdravlja

Visko
Gost
Visko

Jesi ti jadan normalan? Mi trenutno ni jedan raspirator nijesmo upotrijebili, a imamo toliko novih koji su stigli! Da bog da nam ni jedan taj ne trebao! E kakvi su ovi ljudi ja ne vjerujem

bego
Gost
bego

Najmanje sto Hrapovic treba da uradi je da podnese ostavku i da ostavi zdravstvo boljim i znavenijim.

Esma
Gost
Esma

Sjedi ti doma, da ne padnes na ruke tog istog Hrapovica!

Ivan
Gost
Ivan

Daleko bilo i od tebe i od njega! Ako paneš, panućeš na ruke ljekara i sestre koji nemaju masku pa da vidim kako ćeš onda podržavati manekenisanja Ministrove porodice.

Vucko
Gost
Vucko

U bgd nista jedino na tv

S.Hawk
Gost
S.Hawk

E moj Kenane, u pravi su, ali je tebe samo funkcija vazna, kao mnogim. Svaka cast premijeru!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Zar je sramota dijete nekog ministra da ima masku? Ja ne vjerujem sa cime se ovaj narod bavi

Mirko
Gost
Mirko

Ne, nije sramota, al sramno je njihovo sprdanje

Ivan
Gost
Ivan

Ako ti je važniji život ministrovog deteta nego tvog ili čijeg bilo drugog, ja stvarno ne znam što bih ti odgovorio.

Risto
Gost
Risto

Nije ti mrsko i ponizavajuce da od Kine trazis medicinsku pomoc, ali zbog “cojstva” nikada je od Srbije ne bi trazio? Zasto Kina, a ne NATO zemlje, gde su ti sada prijatelji ?

Komso
Gost
Komso

Sta ocekivati od bjeda ,nego bjedno.Gospodine ministre,sva podrska iz pv

Tupko
Gost
Tupko

Znaci keno problem su ovi sto su reklo da ti djeca imaju maske,a doktori i mi obicni ljudi nemamo?heheheheh

Sonja
Gost
Sonja

Zar je moguce da se Hrapovic sa mjesta ministra zdravlja bavi protiv Vlade CG. Bruka

gagi
Gost
gagi

Sonja,a stavljaš li jadna što u pinjatu za ručak,ili evo visiš kao visibaba po portala.

Pero
Gost
Pero

“Koliko ima respiratora u Nk bolnici gospodine ministre? Aj’ recite, posto ja slucajno znam…”
Zasto ovaj komentar ne moze?
Samo pitam, to bi i vi trebali da pitate..

gagi
Gost
gagi

Pero,a tebe “već treba aspirator”,a Pero “slučajno”tebe treba blesimetar,nego će odma izgoreti kad ti ga priključe.

Pero
Gost
Pero

“Aspirator” 😂😂😂 Ljubim ja tebe Gagi Djogani. Ne dao dobri Bog da treba i menib i tebi, sa ovakvim bolnickim potencijalom.

Muto
Gost
Muto

Daj im bre nek imaju respirstor nek se igraju…djeca su to

Boki
Gost
Boki

Najmanje sto moze da uradi Hrapovic je ostavka. Markovic treba da ga smijeni sam.

Vesna
Gost
Vesna

Zasto ostavka?? Covjek radi sve sto je do njega, ne ulazi u kucu da bi nas zastitio! Stidi se!

Eldan
Gost
Eldan

E onda nije sposoban mnogo, bez uvrede. Neko drugi ce se mozda bolje snaci. Ja sam isto za ostavku. Kod nas se pojam odgovornosti izgubio!

Kortez
Gost
Kortez

@vesna e svaka ti cast na komentaru,stvarni treba bit mozak pa izjavit ovo

460
Gost
460

Sram te bilo. Podesi ostavku.

Ćotek
Gost
Ćotek

Da je covjeka podnio bi je

Ja...
Gost
Ja...

Nekom kome zaista treba nema, razlog, da bi se igrali oni kojima ne treba.

Muzil
Gost
Muzil

Neka mandic dodje umjesto ministra on je vucicev djak sve zna

Ja...
Gost
Ja...

Sto Mandic da dodje ? Neka dodje neko ko je normalan, strucan i radi u korist gradjana. Zasto Mandic da dolazi ? A jes, kod pojedinih se ljudi dijele na one za mandica i one protiv mandica, nikako na strucne i nestrucne. E dok ovakvi budu imali pravo glasa kuku nama.

Eldan
Gost
Eldan

Tacno tako. Dovedite strucnog i sposobnog. Ne mora ni mandic ni protiv mandic. Nego sposoban!

MOKI
Gost
MOKI

BOLESNO SE PRAVDAŠ MOJ MINISTRE,ONI SU JAKO LOŠ PRIMJER ZA DRUGU DJECU.KAO MINISTAR SI LOŠ I BOLJE DAJ OSTAVKU BAR DA SI NEŠTO PAMETNO UČINIO.

Budo
Gost
Budo

Lose je da u ovoj situaciji ministar Hrapovic brine o finanasijama za sebe i familiju a da sva drzava strijepi za sistem na cijem je celu. Tuzno

Bnjj
Gost
Bnjj

A misliš li da su drugi na funkcijama išta bolji od ovoga Hrapovića

Jasna
Gost
Jasna

Tebe cemo za ministra, ti ces nas spasiti

anusmne
Gost
anusmne

ao neko tvoju decu uhodi pazi a sta vi radite uhodite celu cg na drustvenim mrezama hapsite sudi te im treba i ove tvoje sada privesti za sprdnju u ovoj situACIJI PO DRUSTVENIM MREZAMA

Muka
Gost
Muka

Pogledajte Instagram profil Krapovićeve ćerke to je holivudski glamur.

12345
Gost
12345

E da je jedina od njih Crna Gora bi bila Luksemburg.

Ranjo
Gost
Ranjo

U najmanju ruku , svaki odgovorni ministar, kao javni funkcioner bi uputio poruku izvinjenja, a ne ovako još bahatije reagovanje.
Nego, šta njih dotiče kako živi ” običan ” svijet.

Eldan
Gost
Eldan

Ne izvinjenje. U ovakvoj situaciji je OSTAVKA jedino moralno opravdan potez. Ali daleko je to od njih…

XXXX
Gost
XXXX

Ni jednom rijecju nije osudio samo jedno u nizu bahatog ponasanja svoje djece, pametnom dosta.

Uvijek realno
Gost
Uvijek realno

Ne znam da li ste nekad dosli u situaciju da morate da se obratite g-dinu Krapovicu,ali ja jesam.Odgovrio je i odmah preduzeo korake na otklanjanju nepravilnosti i ako nije pojma imao ko sam. Ja sam sigurna da su i njegova djeca isto kao i on dobri ljudi jer su odrasli uz takav primjer i ne vidim razlog zasto bilo sta… Više »

Bojan
Gost
Bojan

Pa što onda ne objasnite kako je rezultat testiranja pacijenta iz HN stigao poslije njegove smrti? Zašto se ljudi ubiše od šivenja platnenih maski ako medicinskih ima dovoljno? Koji to zubari koriste ovakve maske, ja ih još ni kod jednog nisam vidio? Zašto vam se radnici u državnim apotekama sami snalaze za zaštitne maske ako ih ima dovoljno? Zašto je… Više »

12345
Gost
12345

Ostavka. Ovo je prevršilo svaku mjeru.

Goran
Gost
Goran

Jeste cim vas neko ogoli da vas prikaze u pravom svjetlu odmah skuplja poene, neprijatelj je drzave, oce da ugorzi drzavu, izmedju redova pozivate na krivicnu odgovornost.. Bravo sjeverna korejo bravo bravo bravo.. Aj admine ni ovo nemoj objavit molim te, 100% sam vrijedjao nekoga il sam neprijatelj drzave il tako nesto… Hahahaha no necete jos dugo, uzivajte do izbora

Tik Tak
Gost
Tik Tak

Sve je to lijepo i krasno, i bilo bi jos ljepse kad bi sva djeca mogla imat nano maske….., ipak su njegova djeca privilegovana kako god da okrene. Nikome ne bi bilo krivo zbog toga samo da doktori i medicinsko osoblje imaji mask. Oni su orvi na udaru i ako se oni zaraze jer nemaju adekvatnu opremu, ko ce da… Više »

Mitar
Gost
Mitar

Moja djeca nemaju maske hrapovicu ,stidi se sto napadas doktore…

eu kolonija
Gost
eu kolonija

doktori sutra sebi mogu naći posao u njemačkoj ili bilo gdje I ovo što radite tim ljudima samo ćete vi ma kraju platiti gubitkom vlasti. doktorima I medicinskom osoblju se moraju obezbijediti svi uslovi da rade a ne da oni sutra zaraze I sebe I svoju djecu a ti si sebi i svojoj djeci obezbijedio maske

Penal 📍VAR
Gost
Penal 📍VAR

Hmm , znači vaspitavali ste ih da je skromnost mana.

delboj
Gost
delboj

Nije to sindikat doktora nego parasindikat doktora, politicka NVO organzizacija u sluzbi DF-a i ostalih opozicionih piona.

Bnjj
Gost
Bnjj

Sraman komentar, uhljebu

bane
Gost
bane

Odakle djetetu od 18-19 god pate da obidje pola planete?posjetite instagram profil

Savo
Gost
Savo

Pogledao sam slike i pismo od tog lika iz sindikata. Ako zanemarim da zadire u privatnost dijece i porodice i da je to samo po sebi nepristojno za nekog doktora da radi, ne mogu zanemariti da jedan doktor ne zna razliku izmedju brisa i testa na virus. Pa to zna svaka medicinska sestra u CG. Sad se pitam da li… Više »

rale
Gost
rale

Gospodine ministre, samo nastavite, ne osvrćite se, nije vrijedno pažnje, odličan primjer kako se đeca vaspitavaju, samo naprijed do pobjede…

Bernie S.
Gost
Bernie S.

Bijedni su komentatori sa ovog portala. Ostavite covjekovu djecu na miru!

Doktor
Gost
Doktor

Da li bi ijedan ljekar sa etikom iskoristio maloljetnu djecu za ovakvu vrstu obracuna i preuzimao njihove fotografije sa drustvenih mreza i prosljedjivao ih dalje medijima? Postavljao slike tudje djece na svoj FB profil? Krse li se odje neka prava, konvencije… Da li je to, dragi doktori iz ovog sindikata, casno i eticno ponasanje? Nebitan je sada ministar, vase tvrdnje,… Više »

vale
Gost
vale

Meni je glupo prozivanje za masku, ali kad vidiš profil odakle onolike pare za putavonja skupa i dizajnersku robu, pola omladine u Cg ne može posao da nađe sa diplomama no drnče za 300 eura a aša đeca putvonja, roleksi, grade po CG. Tuga jad i čemer od vas kakvi ste.

Slavko
Gost
Slavko

Bijedno i mizerno je sve cega se vi dohvatite, da imate obraza bar bi cutali.

Mikele
Gost
Mikele

A ti si slavko najbijedniji komentator na ovom portalu.

Slavko
Gost
Slavko

Hvataj maslinicu uz sendvic.

Zabljak
Gost
Zabljak

Eto vi imate obraza pa izvolite!

Pero
Gost
Pero

Koliko ima respiratora u Nk bolnici gospodine ministre? Aj’ recite, posto ja znam…

Milos
Gost
Milos

Pa doktori prikupljaju pojene? Sve sto neko kaze nesto protiv vas politicara taj skuplja pojene neke. Tako ti je to kad imas toliku moc i onda mislis da sve znas i me trpis kritiku. I molim CDM da ako vec pricamo crnogorski da napisu “poJene” a ne “poene”. Nadam se da ce te obajviti komentar jer ni vi ne volite… Više »

Doktor
Gost
Doktor

Licemjerje do krajnjih granica. Gomila onih koji podrzavaju da se pricescuje istom kasikom, sada su se zabrinuli za medicinske radnike i sve nas. Hajkom na djecu. Ko ima tri grama mozga u glavi shvata o cemu se odje radi.

neko
Gost
neko

Ko skuplja političke poene, sindikat doktora medicine??? Ne budite smiješni. Džaba ste sve dobro radili do sad kad ne umijete da priznate sopstvenu grešku. Da ima moralnih ljudi u našoj politici( a nema), trebali bi da kažete da ćete dati ostavku čim sve ovo prođe.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

E pa hrapovicu, ocigledno ih nisi dobro vaspitao, jer im nijesi dobar primjer! U ovoj situaciji za ovo se podnosi ostavka!!!

Raho
Gost
Raho

Bijedno i mizerno je stanje naseg zdravstvenog sistema.Danuma nije bilo zastitne opreme u zdravstvenim ustanovama…

Ne znam
Gost
Ne znam

Sve neki posteni ljudi,zatvori su puni postenih

Tamara
Gost
Tamara

Samo tvoja djeca žive na visokoj nozi,dok se druga bore da će im neko dati koji dinar da prežive.Sram te bilo hrapovicu

Sasa
Gost
Sasa

Evo je ‘tamara’ baba Branka iz srpske ambasade !jos su joj Dinari u glavi !

Virus
Gost
Virus

Djeca su najbolji kritičari,… To ostalo je stvar, porodice, vaspitanja, … Poene će sabirati neko drugi,… i o njima komentarisati,…

Bokelj
Gost
Bokelj

Hrapoviću radite odličan posao, samo naprijed, na osvrćite se na jeftine demagoge paćenike, kojima smeta nečiji uspjeh. A u svakom slučaju tužite ove osobe te vas olajavaju bez ikakvih dokaza.

Mirko
Gost
Mirko

Ko radi odlican posao? Kao da se on pita sto. Pitajte doktore mada znamo svi kakvo nam je stanje u zdravstvu, no eto zahvaljujuci dobrim ljudima i donacijama skupljamo respiratore. Prije ovoga nije ni ljekova bilo u apotekama koje prepisu doktori pa se svakako moraju kupit, a svi mi placam zdravstveno a onda opet moras kod privatnika poci. Sramota je… Više »

Kjotor
Gost
Kjotor

Ti si bokelj koliko sam ja iz Rozaja!

Risto
Gost
Risto

Uzbudio si se, opet te je ostavio decko ?

Gojko
Gost
Gojko

Ti si Bokelj,kao što sam ja Bijelopoljac!!!

Djuka
Gost
Djuka

Ne znam na sto se ovo saopstenja odnosi? Niste objavili ono prvo izgleda.

12345
Gost
12345

Uvijek oni tako. Nijesu ni snimak objavili prvo nego demant Stijepovića.

Darija
Gost
Darija

Svijet se divi Crnoj Gori zbog uspjesne borbe???? 29 oboljelih na broj stanovnika,nazalost za sad. Disciplina na nivou gradjana 0.Da li smo slijepi kod ociju?

Dado
Gost
Dado

Pa na broj stanovnika, u Srbiji ih je manje nego kod nas..

Hn12345
Gost
Hn12345

Bijedno i mizerno je to sto je tvoja cerka sa 20 godina obisla pola svijeta, a 70 % Crnogoraca nema 10 eura u dzep.

Mark
Gost
Mark

Tako je,bravo za komentar..inace,profil djece ministra je otvoren pa bi bilo fino da ministar objasni i pojasni odakle denge za ova putovanja,oblacenja..Gucci torbice i slicno..

Ana
Gost
Ana

Ma nije to njihovo

Leona
Gost
Leona

Nemoj tako, to je sve fejk garderoba🤣

Risto
Gost
Risto

Verovatno putuje od plate. Mozda placa na rate, ako je u pitanju neki povoljan kredit za putovanja.

Dragan
Gost
Dragan

Ziva istina kad sam vidjeo profil od male bahacenje, putovanja, vecere, izlasci… samo se nadam da nisu uzivali od para od gradjana cime se bavio ovaj covijek prije nego sto je postao ministar. Premijeru odma ovome otkaz dajte neka bude primjer za ostale ministre.

komšija
Gost
komšija

To ne zavisi od djece no od sposobnosti roditelja da im pruže to zadovoljstvo! A ti znaš “dobro” statistiku (70%), ali nijesi u stanju da u toj oblasti radiš i više zaradiš!

Vukan
Gost
Vukan

Nešto mi se čini da prikazane maske ne nose stomatolozi, bar oni koje ja znam. Djecu, bilo čiju, treba zaobilaziti u širokom luku.

Serdar
Gost
Serdar

Tačno tako, još ne vidjeh stomatologa sa takvom maskom.

Ljekar
Gost
Ljekar

Čuš dijete od 20 godina.

Send this to a friend