Društvo

I Vrhovni sud presudio u korist Radmile Vojvodić

Vrhovni sud Crne Gore potvrdio je da je bivša rektorka Univerziteta Crne Gore Radmila Vojvodić nezakonito smijenjenja, odbivši reviziju ove visokoobrazovne institucije koja se žalila na presudu Višeg suda, piše Antena M.

Viši sud u Podgorici donio je u aprilu prošle godine presudu kojom je utvrđeno da je bivša rektorka nezakonito smijenjena sa te funkcije. Time je Viši sud potvrdio odluku Osnovnog suda u Nikšiću i ova presuda je pravosnažna.

14

avatar
1000
14
0
0
 
14
KaushungJa,mi,vi,oni,..Veka kanarinkaNarcis ZgubidanBura
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kaushung
Gost
Kaushung

Jel ovo selfi

Ja,mi,vi,oni,..
Gost
Ja,mi,vi,oni,..

Kakva god je bila NEZAKONITO JE SMJENJENA.

Veka kanarinka
Gost
Veka kanarinka

HAHAHA, što rade Milove instalacije! Instalacija v. d. stanja u VDT-u, Instalacija v. d. stanja u Sudskom savjetu, Instalacija v. d. stanja predsjednika Ustavnog suda, Instalacija v. d. stanja predsjednika DIK-a, Instalacija v. d. stanja direktora ASK-a, Instalacija predsjednice Vrhovnog suda, koja je prema mnogim ocjenama, i unutra i vani, izabrana neustavno treći put…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Zgodna žena.

Bura
Gost
Bura

A koga vise interesuje goslodja Vojvodic. Sakupljacica stanova i poslovnih prostora u Crnoj Gori i u regionu.

Vasko
Gost
Vasko

Sad ce Vojvodicka , Janko Ljumovic , Koprivica , Tina…da se rasplacu. Ne mogahu je ni 3 sudske instance vratiti na toliko zeljecu funkciju rektora. A bila se rasirila od Beograda do Podgorice.

veljo
Gost
veljo

Rada će biti zadovoljna ali treba znati da je ojadila UCG i da je on zalutala na talasu politike na to mjesto. Ona nije znala šta je univerzitet a ne zna ni danas. Neka ona i cijenjeni joj muž redovno drže časove studentima i to će biti dovoljno.

Prolaznik
Gost
Prolaznik

Niko za njom ne zali. Naprotiv. Nije toliko strasno sto nema magistraturu i doktorat ali je stasno sto nema cetvorogodisnji fakultet. To je samo moglo u Crnoj Gori.

Rasko
Gost
Rasko

Kakav je potop Vojvodicka za sobom ostavila na UCG. MAPU je bila preselila u Rektorat. I privatizovala ga.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

milf🥰

Jokso
Gost
Jokso

Bruka je bila da Radmila sa bechelor diplomom bude rektor. Cim se hvale kad je sud konacno odbio da ne moze biti rektor. U svemu samo je to dobro.

baja
Gost
baja

Ova zena zna da nije u pravu i da ne moze biti rektor. I da su tri presude na tri nivoa sudske vlasti odlucile da se ne vraca na funkciju rektora sto je ona zeljela. Ali i dalje obmanjuje javnost.

Sebastijan
Gost
Sebastijan

Akmo sad metlom da se rasciste stvarčice koje trenutno vode UCG.

Commentator
Gost
Commentator

A đe nezakonito smijenjena. Hodajuće zlo….

Send this to a friend