Društvo

IPO Montenegro: Ni ratovi nijesu paralizovali svijet kao koronavirus

Govoreći o posljedicama koje je donio Prvi svjetski, Drugi svjetski rat, Hladni rat, kao i svi ostali ratovi, svi zajedno nisu uspjeli, što je učinila pandemija Corona virusom, da paralizuje čitav svijet, poručio je predsjednik Internacionalne policijske organizacije Crna Gora Ivan Pekić.

Kako je istakao, korona je uspjela da zatvori sve granice, da prizemlji sve avione, da paralizuje cijelu svjetsku ekonomiju, da ostavi bez posla milione ljudi, da nas sve zatvori u svojim domovima.

“Mikroorganizmi ne poznaju religiju, vjeru, naciju, boju kože, ne razlikuju bogate od siromašnih već napadaju bez izuzetaka. Njih ne možete vidjeti golim okom, za njih nema granica, udaljenosti koju ne mogu doseći. Neki govore da je virus podmetnut od strane ljudske ruke, dok pak drugi naučnici se ne slazu sa tvrdnjama prvih. Jedno je sigurno, da se o njemu izrazito malo zna, da se ne poznaje njegova struktura, njegova mogućnost preživljavanja i ostale karakteristike”, naglasio je Pekić.

Kako je istakao, bez pronalaska odgovarajuće vakcine ne znamo šta da od njega očekujemo.

“Da li će nas ponovo pogoditi drugi, treći talas kao sto kazu naši i svjetski stručnjaci mi ne znamo. Spremno ga dočekujemo, ako se pojavi, a isto tako se nadamo njegovom nestanku”, poručio je Pekić.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
AutogolBosnjakDjeknaNURKO USAtata
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bosnjak
Gost
Bosnjak

Dosla u hotel princess kafa i kroasan na 2 eura.. I reklamiraju pizzu 4.50..u julu smjestaj all inclusive nude za 30e po osobi.. Bice super sezona…

Djekna
Gost
Djekna

Ko je ovaj IPO?Drugovi da vi malo se ugasite.Ne možete da postoji te kao IPO.Po zakonu ove države ,ustavu.Molio bi da me neko demantuje.Ako mi neko pokaže tu vašu značku biće nokautiran i izvršeno građansko hapšenje za lažno predstavljanje.

Autogol
Gost
Autogol

Hahahaha isto ka cpc evo sad imamo i interpol za sebe.. Paralelni svijet, mi zivimo u realnosti a ovi u imaginarijumu.. Igraju se interpola po crnoj gori 😂😂😂

NURKO USA
Gost
NURKO USA

Oce ekonomski tigar da svali dug od 4 milijarde na CORONU

tata
Gost
tata

istina ziva, samo sto su ovi protesti u Ameriku dokaz da je bio obicna gripa i prevara vijeka

Send this to a friend