Društvo

Još sjutra traje humanitarna akcija prikupljanja pomoći za djecu pogođenu zemljotresom u Hrvatskoj

Pomoć

Još sjutra traje akcija prkupljanja pomoći za djecu pogođenu zemljotresom u Hrvatskoj, koju je pokrenula Biljana Popadić Otašević uz pomoć kruga humanih žena. Njoj su se pridružili mediji, institucije i građani…

<<<Telekom se pridružio humanitarnoj akciji za djecu Petrinje, Gline i Siska>>>

Predstavnici lista Pobjeda pozivali su čitaoce da pomognu djeci iz Siska i Petrinje, tako što će na oglasno odjeljenje tog medija donijeti upakovani pribor, knjige, igračke, bojanke, flomastere, društvene igre. Pobjeda je do sada donirala i ediciju dječjih ličnosti koju čini kolekcija biografija i CD-ovi.

Akciji “Djeca djeci” se priključio, između ostalih i Crnogorski telekom koji je pozvao zainteresovane građane da predaju donacije na prijavnici sjedišta Telekoma u Moskovskoj 29 u Podgorici u za to predviđene i obilježene kutije.

<<<Pobjeda pomaže djeci u Petrinji i Sisku, donacije ostavljati na oglasnom odjeljenju do 14. januara>>>

Donacije u vidu igračaka, knjiga i bojanki na latinici, flomastera i bojica, plastelina, društvenih igara potrebno je zapakovati u kese ili kutije na kojima treba naglasiti da je riječ o humanitarnoj akciji za djecu iz Hrvatske i navesti sadržaj paketića.

Korisnici Telekoma koji žele da pomognu građanima Hrvatske pogođenim zemljotresom mogu to učiniti i slanjem SMS-a na broj 15888. Cijena poruke je euro, a korisnik će dobiti potvrdu o uspješno realizovanoj donaciji. Crveni krst Crne Gore će sva prikupljena sredstva uplatiti Hrvatskom Crvenom križu, koji neumorno na terenu odgovara na humanitarne potrebe stanovnika pogođenih zemljotresom.

Kamion sa prikupljenim donacijama za Hrvatsku kreće već u petak, 15. januara.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Ema
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ema
Gost
Ema

Da li u Nikšiću postoji adresa za prikupljanje pomoći?

Send this to a friend