Društvo

Kavarić pokrenuo inicijativu za dodjelu Medalje čovjekoljublja Brčvaku

Brčvak

Direktor Doma zdravlja Podgorica Nebojša Kavarić pokrenuo je javnu inicijativu za dodjelu Medalje čovjekoljublja, najvećeg crnogorskog ordena za ovu oblast Hajrizu Brčvaku. Kako je Kavarić naveo, Brčvak je oreden zaslužio zbog pomoći bolesnim građanima Crne Gore u vrijeme epidemije Covid 19, koja nažalost još traje, i to “izvan i iznad zahtjeva dužnosti ovog crnogorskog humaniste”.

Kavarić je u obrazloženju istakao da je Brčvak je u vrijeme epidemije Covid 19 iz ljudskih, humanih i patriotskih pobuda pokrenuo i realizovao brojne humanitarne i donatorske aktivnosti koje su rezultirale ogromnom tehničkom pomoći zdravstvenom sistemu, velikom moralnom i motivišućom podrškom svim građanima Crne Gore kao i brojnim humanitarnim aktivnostima na teritoriji čitave zemlje.

“On su za rezultat imale bolji odgovor na epidemiju i jačanje ukupnog ugleda Crne Gore i patriotskih osjećanja svih njenih građana. U skladu sa zakonom, inicijativu pokrećem prema Predsjedniku Crne Gore. Očekujem da ovu inicijativu podržite i time i sami doprinesete ciljevima koje je promovisao i sam gospodin Hajriz Brčvak”, piše u obrazloženju.

17

avatar
1000
11
6
0
 
17
Stanje stvariRibnicaDexCirkusAsfiks
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stanje stvari
Gost
Stanje stvari

Da, to je pravo čovjekoljublje i zaslužuje više od medalje. Gospodin Brčvak daje nadu da nismo ostali bez duše i ljubavi. Dok one kojima su puna usta ljubavi prema Bogu i čovjeku danas gledamo sa dvogledom na ratištima ’90. Slušamo sa jezom i užasom njihove prijetnje i kletve, pohvale dugim bradama i noževima. Navikli smo na njihove verbalne zločine, što… Više »

Dex
Gost
Dex

Svaka čast dr Kavariću, prava nagrada za pravog čovjeka. Žalosno je koliko ima zlobnih ljudi što komentarišu za ove humaniste…

Asfiks
Gost
Asfiks

Poludjeli ste. Za koga god da je, on je ucinio vise za CG nego vecina nas sto ce ikada. To je cinjenica. Moze bit najbolji ili najgori covjek na svijet. Veliku je stvar uradio.
Ukapirajte to, 85-ice.

1111
Gost
1111

Zar ima budala da i ovog velikog covjeka pokusavaju negativno komentarisati…prosto je nevjerovatno kakvih ostecenih mozgova ima…Haris je za zivota postao legenda…CrnaGora mora naci nacina da mu se na adekvatan nacin oduzi….

Mustafa
Gost
Mustafa

Podrška, mada nije trebalo da podržava DPS u toku predizborne kampanje.
Zaslužio je nagradu bez dalje.

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Nešto najpametnije što je moglo da se predlozi od strane Nebojše…

Naroz
Gost
Naroz

Puna podrška za ovu inicijativu! Da konačno ovo društvo shvati šta su prave vrijednosti i šta nas kao vrstu odvaja od divljaštva, humanost, empatija, altruizam.

veki
Gost
veki

Kavariću ja tebe ništa ne vjerujem, hoćeš preko njega da prodaješ svoje slike

Titograd
Gost
Titograd

Kavarić pokrenuo inicijativu…hahahahahahahahah, je li imao ko drugi zaboga?

Montenegro
Gost
Montenegro

Ovaj covjek zasluzuje sve moguce medalje.Sto godina zivio i sve najboljw u zivotu njemu i njegovoj porodici.

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Prije svega, ovaj covjek je trebao da dobije 13. julsku nagradu.

Demotivator
Gost
Demotivator

Dobio je ne boj se da gradi u Baru. Nista nije za dzabe

Snjeg
Gost
Snjeg

Sram te bilo .

Mrgud
Gost
Mrgud

Bravo litijašu,kako vas je lako poznati.

Cirkus
Gost
Cirkus

Dobio je grad na tacni,radi sto hoce

Ribnica
Gost
Ribnica

Demotivator:vazno da si ti dobio dozvolu za gradnju u Djakovicu i Vranje. Da imas imalo obraza nebu negativno komentarisao za ovog Dobrotvora Crnogorskog naroda. Nije si ti Demotivator ti si Bezmozgovic

Crnogorka BP
Gost
Crnogorka BP

On je to unaprijed odbio,jer sve sto radi,radi iz srca i njemu takva nagrada nista ne predstavlja.Sve u svemu divi mu se cijela CG,kad bi dao dragi bog da je vise takvih kao on,mislim u duhovnom smislu jer u materijalnom ima ih i previse ali samo za sebe

Send this to a friend