Društvo

Komunalna policija dijelila zaštitne maske na pijacama u Baru

Službenici Komunalne policije Opštine Bar danas su prodavcima na pijaci u Starom Baru i pijaci mješovite robe podijelili više stotina zaštitnih medicinskih maski, donacije koju su prijateljski grad Distrikt Hongkou (Šangaj) i humanista Hajriz Brčvak nedavno uputili toj opštini.

Kako je saopšteno iz barske uprave, zaposleni u Komunalnoj policiji iskoristili su priliku da porazgovaraju sa građanima o značaju nošenja zaštitne opreme i pridržavanju mjera i preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, ali i o nephodnosti poštovanja propisa o komunalnom redu, što je u ovom momentu za bezbjednost i očuvanje zdravlja naročito važno.

“Od proglašenja epidemije COVID-19 Komunalna policija, kao dio Tima za zaštitu i spašavanje Opštine Bar, pored redovnih aktivnosti na održavanju komunalnog reda u gradu, radila je i na očuvanju zdravlja naših građana, vodeći računa da se pridržavaju mjera i preporuka nadležnih institucija”, naglasili su u Opštini.

Apelovali su na sugrađane da i dalje vode računa o zdravstvenim preporukama nadležnih – da drže preporučenu distancu i nose zaštitnu opremu i da poštuju propise u oblasti komunalnog uređenja grada, kako bi, vodeći računa o javnom redu i miru, zaštiti opštinskih dobara i očuvanja životne sredine, zajedno dali doprinos u unaprijeđenju uslova za život i rad svih nas.

“U tom pravcu, Komunalna policija odgovorno i posvećeno stoji na raspolaganju svakom sugrađaninu. Akcije dijeljenja zaštitnih maski biće nastavljene i narednih dana”, poručuju iz Opštine Bar.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Senad Stari BarDragan Tomba
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Senad Stari Bar
Gost
Senad Stari Bar

Korisno za sve radnike zelene pijace. Hvala!!!

Dragan Tomba
Gost
Dragan Tomba

Svaka čast Opštini Bar što dijeli ove donacije, još ovim ljudima na pjacu što su do sad bili zatvoreni, nisu radili.

Send this to a friend