Društvo

Konkurs za podršku ženskom preduzetništvu u Tivtu

Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu raspisuje prvi javni konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Tivat opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu za 2020. godinu, saopšteno je iz Sekretarijata za turizam i preduzetništvo.

Na konkurs za raspodjelu sredstava namijenjenih ženama koje žele da pokrenu ili razvijaju sopstveni biznis mogu da se prijave žene koje su kao fizička lica registrovane kod nadležnih organa za obavljanje privredne djelatnosti, žene preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa – osnivač, jedan od osnivača ili izvršni direktor preduzeća sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji opštine Tivat.

“Društvo/preduzetnica može konkurisati sa najviše dva biznis plana, a može biti podržana za razvoj samo jednog biznis plana. Maksimalni iznos dodijeljenih sredstava za biznis plan ne može iznositi više od 50 odsto od ukupnog iznosa predviđenog budžetom Opštine za podršku ženskom preduzetništvu. U budžetu Opštine Tivat je za tu namjenu raspoređeno je 5.000,00 eura”, navode u saopštenju.

Konkurs za raspodjelu sredstava otvoren je 30 dana od dana njegovog objavljivanja na sajtu Radio Tivta i web stranici Opštine Tivat (www.opstinativat.me), odnosno od srijede, 6. maja do petka 5. juna

“Prijava na konkurs se podnosi Komisiji za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu na propisanom obrascu i predaje na pisarnici Opštine Tivat (Zgrada Opštine Tivat, Trg magnolije bb, I sprat). Za sva dodatna pitanja, kontakt osoba je Petar Vujović – predsjednik Komisije (br tel 032 661 347 ili 661-309). E-mail: [email protected]”, pojašnjavaju u saopštenju.

Send this to a friend