Društvo Nemili prizori na najljepšem izletištu

Kontejneri na Ivanovim koritima puni smeća, niko ih ne prazni

Foto: Skala radio

Kontejner prepun smeća na izletištu Ivanova korita stoji po nekoliko dana, niko ga ne prazni a iz njega se širi nepodnošljiv smrad.

Skala radio prenosi da nije rijetko da se kontejner zapali, pa sve zajedno liči na ekološku sramotu.

Kontejner je inače u vlasništvu Nacionalnog parka „Lovćen“, a direktor Službe zaštite Veselin Živanović pravda se da je vozilo Komunalnog preduzeća Cetinje u kvaru i da se očekuje da bude popravljeno za dan-dva.

Foto: Skala radio

“Radi se o specijalnom vozilu jer drugo vozilo ovog preduzeća nije u stanju da prazni prostor za otpad o kome je riječ. Činjenica je da se on prepuni brže od drugoga jer u njega prvo bacaju smeće skoro svi i posjetioci i mještani”, kazao je Živanović.

Ukoliko kamion Komunalnog preduzeća Cetinje do sjutra ne bude popravljen, direktor Nacionalnog parka „Lovćen“ je obećao da će pomoć zatražiti od susjednih komunalnih preduzeća.

Ono što je važno, kazao je on, okolo je sve čisto i na Ivanovim koritima, koje posjeti i po 1.500 gostiju i nema problema te vrste.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
Princ od KonikaMugiMagistarVlado19784skejsis
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Neka ih Ivan prazni, njegova su korita.

Mugi
Gost
Mugi

Napravite zw to dzamiju crnogorskom patrioti Klici, I napravite mu vikendicu, Stan je dobio jer pomaze I voli Crnu Gori. E Kuku I lele, a nijesmo ni bolje zasluzili.

Magistar
Gost
Magistar

Zabranjeno pusenje.

Vlado19784
Gost
Vlado19784

Kao da je zamelo pa se ne moze proci

skejsis
Gost
skejsis

Ne pomaze voda majko

Send this to a friend