Društvo

Kotorski vatrogasici spasili mladi ruski par

Pripadnici kotorske Službe zaštite i spašavanja sinoć su u 3 sata i 50 minuta obaviješteni od strane Odjeljenja bezbijednosti Kotor da su se na brdu Vrmac izgubile dvije osobe.

Mladi ruski par u društvu kotorskih spasilaca

Nakon dobijanja potrebnih podataka obaviješten je Centar 112, kazao je za Skala radio komandir Službe Maksim Mandić.

“Dobijena je tačna lokacija na kojoj se osobe nalaze i ustanovljeno je da se radi o terenu koji se nalazi iznad naselja Markov rt. Na lice mjesta je upućena ekipa od četiri spasioca. Poslije nešto više od sata, spasioci su stigli do izgubljenih osoba i bezbijedno ih spustili do vatrogasnih vozila. Konstatovano je da se radi o turistima, ruskim državljanima, mlađem paru koji su se iz Tivta uputili na brdo Vrmac u poslijepodnevnim satima prethodnog dana”, kazao je Mandić.

Mjesto gdje je par pronađen

Njih su kotorski spasioci doveli u službene prostorije gdje su ih okripijeli toplim napitcima a potom svojim vozilom prevezli do Tivta.

8

avatar
1000
8
0
0
 
8
Ada PeroPandaVaše ImeLove Me nowveki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ada Pero
Gost
Ada Pero

Umorili se jadni pa pozvali vatrogasce da ih spušte kolima nazad… da su dje na zapad ova avantura bi ih koštala nekoliko stotona eura, ili mozda i preko hiljadu, pa da vidiš kad se pročuje napolju da se ova usluga naplaćuje, samo bi oni u pravoj nevolji pozivali upomoć, a pjani rusi i poljaci bi prespavali noć, pa se trijezni… Više »

Panda
Gost
Panda

Svaka naša bolje držeća baba će ovaj teren proći trčeći.Ne zamarajte vatrogasce ovim glupostima.Imaju oni dosta muke da se ne bakću ovim besposličarima..

Vaše Ime
Gost
Vaše Ime

Čaj i prevoz gratis, boli ih uvo… dje ih djao čeśe da skacu po brdima da mi je znat…

Love Me now
Gost
Love Me now

Poljaci Rusi …moze li im neko teci se setaju dolje ulicom i to da im bude avantura ?

veki
Gost
veki

pronađu, kuvaju čajeve i vozaju, što je mnogo mnogo je, nađite ih i ostavite na džadu

Goran
Gost
Goran

Hrabri momci svaka im čast

ukradoše mi ime
Gost
ukradoše mi ime

sve mi je jasno alikako se neko može izgubiti na vrmac kad imaju orjentir u svakom smjeru da su sačekali dva sata do pet ipo kad svanjiva mogli su se sami izvuć današnjim mladim bilo odakle deasu hvali obuka iz orjentacije

Vaso
Gost
Vaso

Opet turisti prave probleme…
I to iz teških gluposti… oće li se više “avanturisti” dozvati pameti?!

Send this to a friend