Društvo

Kumburović: Bez prijeke potrebe ne dolaziti na preglede, o zatvaranju bolnice odlučiće relevantni subjekti

Kotorska Opšta bolnica

U Kotoru, kao i u cijeloj Crnoj Gori se usložnjava epidemiološka situacija i bez prijeke potrebe građani ne treba da dolaze na specijalističke preglede u Opštu bolnicu Kotor kako bi zaštitili sebe, svoje ukućane i sugrađane.

“To naravno ne znači da će iz bolnice biti vraćen bilo ko kome bude neophodna pomoć bilo kojeg specijaliste. Svaki građanin koji dođe i zatraži pomoć u bolnici, biće adekvatno pregledan”, izjavio je za Skala radio Davor Kumburović, direktor ove zdravstvene ustanove.

Sve ostale informacije su praćene i upućene od strane Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, napomenuo je on.

Na pitanje da li u kotorskoj bolnici ima pacijenata pozitivnih na COVID-19, Kumburović je odgovorio da su u Opštoj bolnici Kotor samo smješteni pacijenti koji imaju određenu epidemiološku sliku i tu se nalaze samo do mementa do kada pristigne nalaz testa na COVID-19.

“Ukoliko je pacijent pozitivan, on se automatki dalje šalje u COVID bolnicu”, kazao je Kumburović.

Na pitanje da li se razmišlja o zatvaranju ove bolnice zbog epidemije, Kumburović je odgovorio da nije na njemu da odlučuje i da postoje relevantni subjekti koji će o tome odlučiti.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Bolan bratoAnimus
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bolan brato
Gost
Bolan brato

Ko je direktor…zemljo otvori se

Animus
Gost
Animus

Ne dolazi se u bolnicu bez prijeke potrebe…ljekari trebaju biti prva linija fronta, a vi cerate narod i kazete im da dodju kad budu kriticno…e, onda je kasno, barem za stare…
Sramite se, doktori!

Send this to a friend