Društvo

Misli pregled više, za brigu manje. Misli UNIQA.

Oktobar je za UNIQA osiguranje, The Capital Plaza-u i Rezidenciju zdravlja Kerber u roze boji. Razlog je prost – tada obilježavaju Pink October, mjesec koji slavi naše nježne heroine.

Tako će 20.10. u Grand room- u hotela CUE Podgorica svi prisutni imati priliku da odslušaju dva jako korisna predavanja: Predavanje radiologa Radomira Rakočevića na temu ‘’Rano otkrivanje karcinoma dojke’’ i predavanje psihoterapeutkinje i transakcione analitičarke Jovane Petković – Rojević na temu ‘’Mentalno zdravlje za vrijeme i nakon karcinoma dojke’’. Ovim su se željela obuhvatiti oba aspekta – i fizičko i mentalno zdravlje.

Takođe, nakon predavanja, biće organizovana nagradna igra i u okviru nje biće podijeljene jako korisne, ali i lijepe i zabavne nagrade.

Napominjemo da je u skladu s mjerama obavezno da imate kod sebe potvrdu o obavljenoj vakcinaciji, negativan PCR test na Kovid-19 koji nije stariji od 72 sata ili negativni brzi antigenski test koji nije stariji od 48 sati.

Prijave su otvorene, a budući da je broj mjesta ograničen, obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Vidimo se 20.oktobra! Posjetite www.uniqa.me ili skenirajte kod i prijavite se.

Send this to a friend