Društvo

Na putevima na sjeveru poledica, oprezno vozite

Na putevima na sjeveru poledica, oprezno vozite

U nižim predjelima Crne Gore saobraća se po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Zbog niskih temperatura u sjevernim predjelima mjestimično je izražena poledica. Mogući su nailasci na sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Neophodna je oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

Zbog izvođenja bušačko –minerskih radova u sklopu rekonstrukcije reg puta R-3 dionica Pljevlja – Metaljka postavljena saobracajna signalizacija.Na ovom putnom pravcu od 29. decembra 2019. godine do 9. januara neće biti obustave saobraćaja.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji reg puta Krstac-Ivanova korita dionica Međuvršje –Ivanova korita doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Na ovom putnom pravcu od 29. decembra 2019. godine do 13. januara neće biti obustave saobraćaja.

Do završetka radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 Debeli Brijeg –Herceg Novi lokalitet Tatarbašča doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Radi se na rekonstrukciji puta Dinoša –Cijevna Zatrijebačka a promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni kao I potpuna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 12.30 do 15.30 sati.

Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobracajna signalizacija.

Takođe, od 10. decembra 2019. godine do završetka radova odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije zbog izvodjenja radova na izgradnji kružne raskrsnice kod stare zgrade opštine Tivat na magistralnom putu M-11 dionica Lepetani -Tivat.

 

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Pedja
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pedja
Gost
Pedja

Treba nam jos detaljniji izvestaj o stanju na putevima , kako se ovi setaci nebi ispovredjivali.
Da poslije nebude tukla policija .

Send this to a friend