Društvo Usred turističke sezone

Na Tabačini u Kotoru smeće u kontejnerima, a i oko njih

Foto: Skala radio

Na Tabačini u Kotoru turiste će dočekati nimalo lijep prizor-prepuni kontejneri.

Selektivnog odlaganja otpada nema jer građani bacaju smeće gdje stignu, najčešće pored samih kontejnera. Koliko god puta da ga komunalci odvoze, smeće će opet biti u i oko kontejnera, primjećuje portal Skala radija.

Foto: Skala radio

Čitaoci koji su poslali fotografije kažu da ne postoji red kada se smeće izbacuje i odlaže u kontejnere.  Građani donose kese, organski i neorganski otpad a nerijetko i dotrajale elektro uređaje i namještaj.

Foto: Skala radio

Tome se, jasni su oni, jednom mora stati na kraj, A turistička sezona je u punom jeku.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kootoor
Gost
Kootoor

Nista cudno, kad sluzbom rukovode osobe bez ikakvog radnog iskustva, a posebno bez iskustva u ovoj oblasti. Ovo su rezultati postavaljanja nestrucnih ljudi na rukovodeca mjesta!

Sa morske obale
Gost
Sa morske obale

Kontejneri se ne prazne redovno odnosno ne prazne se u satnici kada bi trebalo da se prazne. Komunalni kamion sa čistačima ide kada njemu odgovara , redovno kasni. Ne prazni se kontejner oko 8 sati ujutru već u 5 ujutru kada nema gužve i saobraćaja. isto važi i za popodne. Umjesto u 5 popodne kontejneri se prazne oko 7 ili… Više »

Sused
Gost
Sused

slabo organizovana sluzba

Ljuta
Gost
Ljuta

Došla nova vlast…..👾

KO JA KO
Gost
KO JA KO

Komunalci redovno LIJEPE kazne ljudima ispred ulaza u kuce I zgrade na trecem putu u Dobroti OK…ali zasto NE kaznjavaju PO Tabacini ILI NEDAJ BOZE NA DONJI put u Dobroti ..I to se zna. Zato sto kafice drze oni kojima NE smiju prici autu…

Kkkktor
Gost
Kkkktor

Sto se cudite???NE cudite se kada sa DZIPOVIMA dovedu djecu u Vrtic (za one koji ne znaju VRTIC je preko puta kontejnera..Tada sa DZIPOM gospodje ladno stanu na put I odleze za svoje dijete u vrtic…Naprave kolonu da biciklom ne mozes proci ..Jos vas socno opsuju kada ih upozorite..PREMA TOME RAZLOG NE TRAZITE U LJUDE KOJI KAMIONOM NE MOGU PRICI… Više »

biba
Gost
biba

nije takvo stanje samo na Tabacini. U naselju Sv. Vraca je stanje grozno. Nikad vise smeca i oko kontejnera i na djecjem igralistu ma jednom recju svuda ima smeca. ne mislim da su iskljucivi krivci zapisleni Jkp. krivi su i stanovnici naselja koji salju djecu da bace smece koje obicno ne zavrsi tamo gdje treba

Pjer
Gost
Pjer

Tamo nemoze ni tica doci a kamoli kamijon komunalnog

Sanja
Gost
Sanja

Da se kontejneri redovne prazne, ne bi ni bilo smeca oko njih u centar grada!

MINAJE
Gost
MINAJE

Ziva istina, kako se lako prihvataju funkcije!

DANI
Gost
DANI

Kad ocistite Tabacinu od nepropisnog parkiranja u cijeloj duzini od Kamelije. Onda ce te imati prazne konteinere. Bio sam vise puta prisutan da se konteineri ne mogu isprazniti od auta. To sto se baca namjestaj isto vazi . Komunalna policija treba da zovne komunalce. Za divljake koji bacaju ulje i organski otpad. Kaznu lupiti do 2000e pa ce te vidjet… Više »

Croacije
Gost
Croacije

Vidi se da je Dps opet na vlasti…stvaraju sebi domacu atmosferu….

Zriki
Gost
Zriki

Hoce li nova vlast poceti da radi?

Kotor
Gost
Kotor

Samo sto je na celu preduzeca i dalje nekvalifikovani kadar stare vlasti

Zaleja
Gost
Zaleja

Hoce, isto kao i stara!

Send this to a friend