Društvo

Najatraktivniji Samsung modeli sniženi do 600 eura

Kompanija MTEL je pripremila neodoljivo sniženje Samsung telefona čak do 600 eura, uz mogućnost plaćanja na 24 mjesečne rate.

Uz paket Urban Neo XL u ponudi je Galaxy S20 FE uz novu sniženu mjesečnu ratu od samo 6 eura, pa korisnik ima uštedu od čak 312 eura. Sniženje od čak 432 eura uz paket Urban Neo XL imaju telefoni: Galaxy S21 sa novom ratom od 19 eura, potom Galaxy S21+ sa ratom od samo 25 eura, a model Samsung Galaxy S21 ultra ima ratu 36 eura mjesečno. Galaxy S20+, sa mjesečnom ratom od samo 3 eura uz paket Urban Neo XXL snižen je takođe za 432 eura, kao i Galaxy Note 20 sa mjesečnom ratom od samo 9 eura. Galaxy Note 20 Ultra snižen je 600 eura i sada u paketu Urban Neo XXL ima ratu od samo 11 eura mjesečno.

Podsjećamo da u Urban Neo paketima korisnik dobija neograničene razgovore i poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori, kao i velike količine mobilnog Interneta po maksimalnoj brzini, čak do 150GB mjesečno.

Ponuda telefona važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Telefone je moguće kupiti i uz ostale pakete iz ponude, po odgovarajućim cijenama.

Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Send this to a friend