Društvo

Nema gužve u autobusima od Nikšića do Podgorice

Foto: CdM

Na Autobuskoj stanici u Nikšiću jutros nije bilo puno putnika iako se poslije skoro dva mjeseca polako uspostavlja međugradski prevoz. Nekolicina putnika, koji se se jutros našli na nikšićkoj Autobuskoj stanici mahom su putovali za Podgoricu.

Prvi autobus prema glavnom gradu krenuo je u 5.50 časova.

Foto: CdM

Nacionalno koordinaciono tijelo za suzbijanje zaraznih bolesti donijelo odluku da ublaži neke privremene mjere koje važe od danas. Dozvoljen je saobraćaj ličnim vozilima i javni prevoz putnika, ali unutar regiona – Sjeverni, Centralni i Južni.

Foto: CdM

– U Primorskom regionu između opština: Bar, Budva, Herceg Novi, Kotor, Tivat i Ulcinj kao i Prijestonice Cetinje.

– U Centralnom regionu između: Glavnog grada Podgorice, Prijestonice Cetinje i opština Danilovgrad, Tuzi, Nikšić, Šavnik i Plužine.

– U Sjevernom regionu između opština: Pljevlja, Žabljak, Bijelo Polje, Berane, Mojkovac, Kolašin, Plav, Rožaje, Andrijevica, Petnjica i Gusinje.

Foto: CdM

Odluka Nacionalnog koordinacionog tijela koje su donijete na predlog Instituta za javno zdravlje zbog rprećavanja širenja koronavirusa za obavljanje međugradskog saobraćaja neophodno je da na ulazu u javni prevoz bude dostupno adekvatno sredstvo za dezinfekciju ruku, koja je obavezna i prilikom ulaska i izlaska.

Za vozače je obavezno nošenje zaštitnih maski, ali i putnici moraju da nose medicinsku ili platnenu masku ili tkaninu koja prekriva nos i usta.

J.L.

7

avatar
1000
4
3
0
 
7
SefketBrasselCitaj kako piseTitograđaninZdravko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Brassel
Gost
Brassel

Braći Cetinjanima najjače 😂

Zdravko
Gost
Zdravko

Sad kad ne rade skole i fakulteti ne vidim ko ima potrebu sad da putuje nk—pg prevoznici ce biti u debelom minusu i mislim da oni sami nijesu trebali jos da počinju da voze.

Bnjj
Gost
Bnjj

A šta je sa prevozom do Sjevera, kad će to otvoriti

Titograđanin
Gost
Titograđanin

Neka vas još malo kući, taman smo počinuli malo.

Sefket
Gost
Sefket

Otvoren je. Centar Podgoricu – Delta.

Bd-Nk
Gost
Bd-Nk

Ako je uspostavljen saobracaj po regionima da li ja mogu da putujem Bd-Ct, pa Ct-Pg, pa Pg-Nk? Kakva glupost ovo odobravanje po regionima

Citaj kako pise
Gost
Citaj kako pise

Mozes, ali ako ti je licna karta iz Cetinja.

Send this to a friend