Društvo Zavirite u drugačiji svijet

Nestvarna priroda i bijeg od svakodnevnice: Krenite na turu Krug oko Korita

Turistička organizacija Glavnog grada Podgorice organizovala je danas promotivni izlet panoramskom rutom Krug oko Korita.

Krug oko Korita  je prva panoramska ruta u Podgorici, koja je u potpunosti označena turističkom signalizacijom, a vodi u planinsku oblast Kuča i do same litice čudesnog kanjona Cijevne.

Put je dug 65 kilometara, dovoljno da se za nekoliko sati ne samo pobjegne od svakodnevnog života, već i zaroni u jedan sasvim drugačiji svijet.

Najpovoljniji period za ovu rutu je od maja do oktobra. Iako je dužina panoramskog puta svega 65 kilometara, treba planirati jedan čitav dan, kako biste imali dovoljno vremena za sve atrakcije, kao i za manje odmore.

Najznačajnije atrakcije duž rute, pored brojnih spomenika, su posjeta Muzeju Marka Miljanova, te pješačka staza do vidikovca „Grlo sokolovo“. Preporučeni izleti u blizini panoramskog puta su Bukumirsko i Rikavačko jezero.

Turistima i građanima su dostupni i audio vodiči za panoramsku rutu „Krug oko Korita“ na crnogorskom, engleskom i njemačkom jeziku na sajtu ili Android i iOs aplikaciji izi.Travel.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
KingTebrakuc
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
King
Gost
King

Raj za oci !

Tebra
Gost
Tebra

Prelijepo

kuc
Gost
kuc

dobro ste se vise sjetili

Send this to a friend