Društvo

Nova 44 slučaja obolijevanja od koronavirusa, oporavilo se još 42

U posljednja 24 sata u Crnoj Gori su otkrivena 44 nova slučaja obolijevanja od koronavirusa, oporavile su se još 42 osobe, a nije prijavljen nijedan smrtni slučaj, saopšteno je danas iz Instituta za javno zdravlje.Ukupan broj aktivnih slučajeva COVID19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 1104, što je na 100 hiljada stanovnika 175.

Interaktivni grafikon broja novooboljelih, ukupnog broja oboljelih po danima, ukupan broj oporavljenih i trenutno oboljelih

“Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 367 uzorka na novi koronavirus, među kojima je otkrivenio 44 novopozitivnih slučajeva infekcije. Novooboljeli su iz Podgorice 19, Bijelog Polja šest, Pljevalja pet, Ulcinja četiri, Berana tri, Bara i Budve po dvoje, a Nikšića, Cetinja i  Kotora po jedno”, naveli su iz IJZ.

Od posljednjeg presjeka Institutu nije bilo prijavljenih smrtnih ishoda. Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 od početka juna je 64 a od početka godine: 73.

Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 3857.

Aktivni slučajevi, oporavljeni i preminuli od početka juna po opštinama su:

Stope aktivnih slučajeva na 100 hiljada stanovnika po opštinama:

Bijelo Polje 326, Budva 245, Podgorica 233, Berane 227, Ulcinj 185, Bar 176, Cetinje 156, Pljevlja 149, Kotor 137, Nikšić 134, Rožaje 118, Andrijevica 99, Gusinje 94, Plužine 92, Tivat 78, Plav 61, Kolašin 60, Mojkovac 58, Žabljak 56, Herceg Novi 42, Petnjica 36, Tuzi sedam, Danilovgrad i Šavnik nemaju oboljelih od virusa korona.

15

avatar
1000
8
7
0
 
15
FijuficNjegošSunce s jugaANONIMNA OSOBARozaj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rozaj
Gost
Rozaj

Ovi drugi gradovi nisu testirani, zato nema rezultata za njih

Promjene,promje
Gost
Promjene,promje

KAKO SE PRIMICU IZBORI KOD NAS IMA SVE MANJE I MANJE ZARAZENIH A SVE VISE IZLIJECENIH 🤔, PREMA TOME DO IZBORA IZGLEDA NECE BITI NI JEDAN ZARAZENI, ALI ZATO POSLIJE IZBORA NASTUPA PRAVI DRUGI GALOPIRAJUCI TALAS KORONA VIRUSA KOD NAS, ZIVI BILI A OCETE PA VIDELI 🤔🤦‍♂️

ANONIMNA OSOBA
Gost
ANONIMNA OSOBA

Haahhahahahahhahahahah🤣😂

Sunce s juga
Gost
Sunce s juga

Izgleda tacno tako

Fijufic
Gost
Fijufic

Kao da ja pisah komentar😁

Gigi
Gost
Gigi

Turisti Iz njemacke I austrije Koji se vracaju sa ljetovanje u hrvatskom masovno pozitivnih na covid.Hrvatska je bomba kriju broj zarazenih zbok sezone.Vidjece se za 10 Dana kakav skok ce da bude u hrvatsku.

Kombi
Gost
Kombi

Niko vam više ništa ne vjeruje, što je pokazala i današnja anketa. NKT-DPS odlazi u prošlost.

Njegoš
Gost
Njegoš

Anketa 😂😂😂😂😂😂

SU57
Gost
SU57

U lazi au kratke noge.. U zadnje 2 mjeseca imte prwko 10% u odnosu sa brojem testiranih.. sramna statistika kao da smo svi budale … plat ce mo posle izbora kad budete morali da pokazete prave podatke. Sto manje teatiranja to ce Covid 19 duze biti prisutan. Samo da vam.se ne desi da Covid napusti evropu a da pstane u… Više »

TEMSI
Gost
TEMSI

Jesu li ova 44 oboljela ili su samo nakon testiranja bili pozitivni. Može da se desi da ni jedan od ovih 44-voro nije zaražen. Biti pozitivan ne znači, da je zaražen. Pravi testovi za koronu ne postoje. Testiraju se osobe sa testovima, koji se primjenjuju od 1984 god. za rak. Ako se prilikom testiranja uzme od osobe poviše odpanog materijala,… Više »

Jolanda
Gost
Jolanda

Sta pricas to? Ko si ti da ovakve stvari pricas? Predstavi se sta si.

Blaki
Gost
Blaki

Ma, slušaj velikog stručnjaka…

radio ,, m"
Gost
radio ,, m"

Bravo Dr TEMSI samo da ti ksžem da u Crnogorskom zdrastvu radi oko 63 posto Srba oko 17 posto Bošnjaka ( muslimana ) i Albanaca a svega 20 posto Crnogoraca ali usput da vam kažem i da je najmanji procenat znanja ( ili intelegencije ) od svih ,, intelektualaca” (fakultetski) obrazovani ljekari su na posljednjem mjestu ….

Tika tak
Gost
Tika tak

Sve manji broj testiranih, a time i zaraženih. Hahaha, prljava predizborna kampanja DRPSA.

Gigi
Gost
Gigi

Kad ce vise pasti ispod 10% u odnosi na broj testiranih.Alarmantno je ovo .Nikako Evo dva mjeseca da padne.Sto govori da smo neozbiljni

Send this to a friend