Društvo

Novi dom za porodicu Rašović čija je kuća izgorjela u požaru u Zeti

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i predsjedica Opštine u okviru Glavnog grada- Golubovci Tanja Stajović, uručili su danas ključeve od kuće porodici Rašović iz Ljajkovića.

Tom prilikom gradonačelnik Vuković je podsjetio da je porodična kuća Rašovića izgorela u požaru u aprilu ove godine, a uprava Glavnog grada i Opština Golubovci, uz podršku brojnih kompanija i tradicionalnih partnera, obezbijedili su sredstva za potpunu rekonstrukciju i opremanje stambenog objekta porodice Rašović.

“Prije mjesec dana zatekla nas je ova situacija, problem koji se desio familiji Rašović nakon što im je porodična kuća izgorela u požaru. Glavni grad i Opština Golubovci, kao i jedan dio društveno odgovornih kompanija i pojedinaca su već sjutradan priskočili u pomoć, a kao rezultat toga, ni mjesec dana nakon požara, imamo priliku da konstatujemo da je na istom mjestu praktično podignut novi objekat koji će familiji Rašović omogućiti da žive u komfornim uslovima”, naveo je Vuković.

Ovom prilikom se zahvalio ljudima iz Opštine Golubovci na čelu sa predsjednicom Stajović, potom ljudima iz kompanije “Bemax” koji su odradili 95 odsto radova na sanaciji ovog objekta, prijateljima iz kompanije „Cijevna komerc”, kompanijama “Eurocasa” i “Lukana”.

Vuković se zahvalio  i mnogim ljudima koji su pokazali da tradicionalne vrijednosti koje su karakterisale crnogorsko društvo nisu izumrle i da su spremni da priteknu u pomoć onima kojima je u datom trenutku najpotrebnija.

Predsjednica Opštine u okviru Glavnog grada- Golubovci Tanja Stajović zahvalila je donatorima, Glavnom gradu i gradonačelniku Vukoviću, kao i svim ljudima dobre volje koji su pomogli u ovom teškom trenutku za porodicu Rašović.

17

avatar
1000
15
2
0
 
17
Čudnovata voćkaStaraCG4nahijeNikolasssSurova realnostgagi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Čudnovata voćka
Gost
Čudnovata voćka

Svaka cast svima koji su pomogli

StaraCG4nahije
Gost
StaraCG4nahije

Lijepo no trebate pisati i o Mitropoliji koliko su kuca napravili siromasnim porodicama sa djecom ili samohranim majkama, koji su bili podstanari

Nikolasss
Gost
Nikolasss

Sa srecom 🇲🇪

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Svaka čast gradonačelniku i upravi!!! Ne samo za ovo svijetlo djelo nego za sve što čine za grad u ovom mandatu!!! Nikad grad nije bio zeleniji, uredniji!!! Zaista svaka čast!

gagi
Gost
gagi

Bravo,neka vam je sa srecom Rasovici.

Bubi
Gost
Bubi

Svaka cast ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Vavid
Gost
Vavid

Svaka čast

hejter
Gost
hejter

Kad vidis zahvalnost u ocima stare majke puna srca mozes samo da pustis suzu radosnicu. Bravo ljudi!

Mire
Gost
Mire

Isti slucaj kod mene.. Da bude sto vise ovakvih vijesti!

Marko
Gost
Marko

Svaka čast.. Stvarno svako dobro vam se vratilo ❤️❤️❤️

Bravo
Gost
Bravo

Kakve divne vijesti! Popravili ste mi dan. Hvala svim dobrim ljudima!

Ivana
Gost
Ivana

Bogu hvala.

Blok 5
Gost
Blok 5

Svaka cast👍👍👍👍

Iskusni
Gost
Iskusni

Osiguranje od požara košta oko 30 eura godišnje.

Vavid
Gost
Vavid

Da to je tačno, ali trebate imati na umu da ova porodica ima dva clana porodice koji su sa posebim potrebama.Tako da o osiguranju je izlisno govoriti.

skols
Gost
skols

Svaka cast,ljudine. Stostruko vam se vratilo

DADO. THE ONLY
Gost
DADO. THE ONLY

Bravo svaka cast. Vidi se sreca u njihovim ocima prosto receno puno ljubavi…

Send this to a friend