Društvo

Novi režim saobraćaja preko Morače

Blokovska saobraćajnica koja povezuje Ulicu Ivana Vujoševića i Moskovsku ulicu u dijelu grada preko Morače, od sjutra će imati novi režim saobraćaja, saopšteno je iz Glavnog grada.

Foto: Pg biro

“Ubuduće će biti dozvoljeno kretanje automobila ovom saobraćajnicom samo u jednom smjeru od skretanja iz ulice Ivana Vujoševića, pored OŠ “Maksim Gorki”, do ekonomskog ulaza kod marketa Aroma. Od navedene tačke biće dozvoljeno dvosmjerno kretanje vozila prema Moskovskoj ulici”, navodi se u saopštenju.

S tim u vezi, kako su naglasili, ekipe gradskog preduzeća Putevi d.o.o. ugrađuju vertikalnu i horizontalnu signalizaciju.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
TrolBrm😃RajoMNE
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Trol
Gost
Trol

Ja mislim da ga pimo jedan majcin sin nije uradio za PG saobracaj ko aktuelni gradonacelnik… a mi se smijali Mugiju zbog kruznih tokova na Marezu. Mugi izvini!

Brm
Gost
Brm

Imalo bi mjesta da se ne parkiraju pored 🙁

😃
Gost
😃

Treba je potpuno zatvorit za saobracaj jer se do skole ne moze doc, djecu oce da pogaze a svi bi kolima u skolu usli da mogu!

Rajo
Gost
Rajo

Užas od odluke. Ako se parkiram tu, moram skroz na Moskovsku da izlazim da bih se uključio na bulevar sv. Petra… Raščistite nepravilno parkirana auta u toj ulici i sve će biti u redu

MNE
Gost
MNE

Vjerovatno zbog škole

Miki
Gost
Miki

Kakva glupist bikje da ste nar9d koji parkira u toj ulici i pravu od nje jednosmjernu kaznjavali pa da to ne radi nego ovu glupost

Send this to a friend