Društvo

Nuhodžić: MUP spreman da pruži pomoć Albaniji nakon zemljotresa

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore spremno je da, u skladu sa procedurama i mogućnostima, pruži pomoć Albaniji u saniranju štete nastale u zemljotresu koji je zadesio tu zemlju, poručio je prvi čovjek MUP-a, Mevludin Nuhodžić, ministru unutrašnjih poslova Albanije, Sanderu Lešaju.

<<<Najmanje 68 povrijeđenih u Albaniji, potresi se osjetili i u Crnoj Gori<<<

<<<Povrijeđeno 105 osoba u Albaniji, Rama zadovoljan reakcijom države<<<

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, Nuhodžić je kazao da žali zbog zemljotresa koji je izazvao značajnu  materijalnu štetu, a bilo je i povrijeđenih građana, te je istakao da će za realizaciju konkretnih aktivnosti biti zaduženi direktorati za vanredne situacije dvije zemlje.

“Iskazanom podrškom potvrđeni su dobri međususjedski odnosi između Crne Gore i Albanije, kao i solidarnost i razumijevanje i u ovoj teškoj  situaciji nastaloj nakon zemljotresa”, naveli su u MUP-u.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
CrnogorciSuSrbiZemljaninMusa NikajZarko PGCrnogorciSuSrbi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zemljanin
Gost
Zemljanin

Svaki priblizno normalan covjek podrzava takav stav.Treba pomoci covjeku u nevolji,koje god nacije i religijske pripadnosti bio.Medjutim,ne mogu a da se ne osvrnem na razoran zemljotres koji drma Crnu Goru od nesretnog raspada SFRJ,cijim djelovanjem je ugrozena cijela nacija,svaki gradjanin,bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost.Ovaj komentar nije politicki,vec je jedna vrsta vapaja lojalnog i glupog Crnogorca,za pomoc sopstvenom narodu.

Musa Nikaj
Gost
Musa Nikaj

Hvala vam gospodine Nuhodzicu u ime svih albanaca koji zive u Crnoj Gori, jos jednom ste potvrdili da ste dobar covjek i dobar politicar Bog vas cuvao

Zarko PG
Gost
Zarko PG

Zato ja obozavam ovu drzavu zato sto smo mi neutralni bez obzira na vjeru ili naciju, kod nas se nikada ne prave razlike i uvijek smo tu da pomognemo zemljama u okruzenju. Prije par godina kad su bile poplave u Srbiji pola Crne Gore je priteklo u pomoc bez ikakvog razmisljanja. Bravo !!!

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Pola Crne Gore….odnosno samo srpski dio…

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Vlast ne moze da plati ljekarima 800eur a hoce da pomogne albaniji.

Send this to a friend