Društvo

Od subote klizalište u Baru

foto: Jedro.me

Na oko 200 kvadratnih metara turistima i građanima klizalište će biti dostupno sljedećih mjesec dana, potpuno besplatno, piše Jedro Bar.

Odgovornost svih turističkih radnika je razvijati nove ideje po uzoru na svjetske trendove kako bi se unaprijedila turistička ponuda. Upravo imajući u vidu trendove Turistička organizacija Bar je odlučila da ove godine turistima i sugrađanima ponudi popularnu zimsku atrakciju, klizalište.

Bar će po prvi put ove zime dobiti klizalište od sintetičkog leda koje će sjutra biti otvoreno na trgu Vladimira i Kosare (ispred „Robne kuće“) u 14 sati.

Klizalište će na trgu biti postavljeno do 22. januara 2019. godine. Radno vrijeme će (osim sjutra) biti od 10 do 22 sata svakim danom, a korišćenje klizališta i iznajmljivanje klizaljki će biti besplatno.

Kvalitetan muzički program dočeka Nove godine na trgu, klizalište, novogodišnji bazar, program za djecu, posebna praznična rasvjeta kao i drugi sadržaji će doprinijeti da Bar i ove godine u prepoznatljivom stilu isprati staru i uplovi u Novu 2019. godinu.

Send this to a friend