Društvo

Odron kod mosta Grlo, građani čistili saobraćajnicu

Foto: Printscreen

Saobraćaj je na pola sata bio obustavljen zbog odrona u blizini mosta Grlo, kod manastira Morača. TVCG je javio da su vozači izašli iz automobila i očistili dio puta, nakon čega se saobraćaj odvijao jednom trakom.

Pored toga, za danas najavljeni snijeg i susnježica na sjeveru Crne Gore čini se da su iznenadili službe nadležne za čišćenje puteva, pa jutros na putnom pravcu Šavnik – Žabljak nema snjegočistača.

Ekipa TVCG kod tunela Vojnik oko 9 sati i 30 minuta zabilježila je da se saobraćaj odvija po kolovozu koji je prekriven snijegom.

uto-moto savez (AMSCG) Crne Gore upozorio je danas vozače na moguće sitnije odrone i savjetovali su maksimalno opreznu vožnju.

Iz AMSCG su podsjetili da je na putevima gdje je to naznačeno za sva vozila obavezna upotreba zimskih guma, bez obzira da li postoje zimski uslovi.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, a u višim predjelima sa susnježicom i snijegom.

Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, padavine će se od sredine dana proširiti na veći dio zemlje.

 

Tags

7

avatar
1000
6
1
0
 
7
KomentatorStariBezprenemaganjaKum ŽoržoDanica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stari
Gost
Stari

Osvježilo!!!!

Bezprenemaganja
Gost
Bezprenemaganja

Potpuni raspad sistema. Nerad, nered, neznanje i loša namjera uništavaju državu.

Kum Žoržo
Gost
Kum Žoržo

Zlonamjerno pišete i još zlonamjernije prenosite… Na putu Nikšić Šavnik Žabljak najmanje 3 čistača idu non stop tamo i ovamo, čiste, posipaju… Ja vidio danas svojim očima … Ako se trenutno zateklo nešto snijega ne mora da znači da nema čistača

Komentator
Gost
Komentator

Da im ti nisi sef kad ih branis?

Danica
Gost
Danica

Zbog ovoga Cg treba autoput…

All/ways
Gost
All/ways

Zašto se Strabagu daje 50 miliona evra kad ništa ne rade.Pitanje za tužioca

rakita
Gost
rakita

A ne bi im ništa bilo ni da su uzeli Lopate i očistili sve naravno ako nije bilo opasnosti od daljeg odronjavanja

Send this to a friend