Društvo

Održavanje higijene i komunalnog reda u Podgorici na zadovoljavajućem nivou

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković obišao je danas gradsko preduzeće Deponija doo i radnike gradskog preduzeća Čistoća, koji u skladu sa redovnom procedurom obavljaju radne zadatke na više lokacija u gradu.

Direktor Deponije Arsenije Boljević upoznao je gradonačelnika sa nizom mjera koje je ovo preduzeće preduzelo u cilju nastavka nesmetanog finkcionisanja, a na planu dodatne zaštite zaposlenih.

On je istakao da je ovo preduzeće u prošloj godini zabilježilo zavidne poslovne rezultate, budući da je dostiglo rekordne prihode iz redovnog poslovanja od osnivanja, kao i da se aktivnosti predviđene za ovu godinu odvijaju po planu. Tu se, u prvom redu, misli na stvaranje neophodnih pretpostavki za izgradnju IV sanitarne kade, kao i realizaciju brojnih drugih investicionih i tekućih aktivnosti.

Gradonačelnik je, zajedno sa direktorom gradskog preduzeća Čistoća Andrijom Čađenovićem obišao i radnike ovog preduzeća na terenu. Konstatovano je da ekipe rade u skladu sa predviđenom dinamikom.

Budući da su ekipe i o u ovoj epidemiološkoj situaciji angažovani, između ostalog, na uklanjanje nelegalno firmiranih deponija, još jednom je istaknuta važnost da svaki građanin vodi računa o odlaganju otpada na predviđen način u naznačenom terminu, odnosno u intervalu od šest do 19 sati.

Gradska uprava i direktori komunalnih preduzeća još jednom iskazuju zahvalnost svim radnicima na terenu, jer je njihov odgovoran i predan rad koji se odnosi na održavanje higijene i komunalnog reda u gradu sa najvećom populacijom u Crnoj Gori jedan od faktora uspjeha u borbi protiv coronavirusa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zapamti već jed
Gost
Zapamti već jed

Što ne dođe na Vrela Ribnička u izbjegličko naselje i Novo Romsko naselje pa nek se dive. Slikaju i postave na fejsbuk, instagram, tviter,…..

Stara
Gost
Stara

Neka se dodje u ulicu veljka jankovica da je dezinfikuju i dvoroste moje kuce br 26.
Jer imam stare roditelje koji ne smiju ni pred vrata da izadju.molim pomoc.hvala.

Send this to a friend