Društvo

Ombudsman: Zgroženi smo zbog iscrtavanja uvredljivih grafita u Beranama

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore, kao i svi građani koji podržavaju demokratske principe i multinacionalne vrijednosti našeg društva, zgrožen je zbog primitivnog čina iscrtavanja uvredljivih grafita u Beranama, saopšteno je iz te institucije.

<<<U Beranama osvanuli grafiti mržnje: Zastrašujuća četnička ikonografija<<<

“U trenucima koji traže zajedništvo i međusobnu podršku radi prevazlaženja krizne situacije u kojoj se našao cijeli svijet, neshvatljivo je da postoje ovako maliziocne namjere da se svijim komšijama, prijateljima, sugrađanima pošalju poruke mržnje i netrpeljivosti”, navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, bez obzira ko je, kojim povodom i sa kojim ciljem na ovaj način uznemirio danas stanovnike beranskih naselja ali i cijelo crnogorsko društvo, zaslužuje ne samo osudu već i primjerenu sankciju.

“Nadamo da će počinilac/oci ovog primitivnog i prizemnog čina biti procesuirani u kratkom roku”, zaključuje se u saopštenju ombudsmana.

8

avatar
1000
8
0
0
 
8
Volim te zelenoRatkoLidaOzrinicBijela
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Đe ste ljekari, profesori, advokati, kućne pomoćnice… Vašim potpisima ste dali podršku ovome! SRAM vas bilo, stiđeće vas se i deseto koljeno. Diploma ne čini intelektualca, nikad nije, a vaš obraz će ostati crn dovijeka!

Ratko
Gost
Ratko

Pa sto ne pronadkete ko je nije berane milionski grad ali kako kad udba crta

Lida
Gost
Lida

Nalagodavci su u opstini ,pa zar njihov opstinar nije bio juce sa cetnicima.

Ozrinic
Gost
Ozrinic

Ovo nedjelo je od strane DPS idiota ..pa zar zbilja misle da uvijek mogu da čine nečestive radnje i da im narod vjeruje

Bijela
Gost
Bijela

Gospodine Bjekoviću, nama je potrebna zaštita od vas i iniciranje krivičnog postupka. Komentare o primitivizmu ostavite analitičarima.

Boka
Gost
Boka

Dragi zaštitiče, ovo je kriminalni čin raspirivanja vjerske i nacionalne mržnje i prijetnje. Pravo ne poznaje prizemni i primitivni čin. Zaštitniče vi ste pravnik i bavite se pravom, a lični osjećaj ostavite drugima

Robert
Gost
Robert

Nema sta da se zgrazavate nego u policiju to vam je posao da vam daju imena i prezimena, da vidite čime se vlast služi.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Evo cujem da je I srpska elita u CG oni doktori,advocation,profesori Risto i njegova sekta poslali peticiju sa potpusima dje zestoko osudjuju ovaj fasisticki bolesni cin u Berane.Bravo srpski intelektualci

Send this to a friend