Društvo

Operativni štab apeluje na Berance da se vakcinišu

Sa sjednice Operativnog štaba za kontrolu implementaciju mjera protiv Kovida-19 Opštine Berane upućen je apel građanima da se prijave za vakcinaciju, kako bi zaštitili sebe i svoje najbliže.

“Imunizacija je jedini način da doprinesemo zdravstvenoj zaštiti. To je veoma važno, najprije zbog života ljudi i njihovog zdravlja. Ako se vakcinišemo gotovo svi, moći ćemo da radimo i vratimo se normalnom životu”, saopšteno je iz Opštine Berane.

Do danas protiv koronavirusa je vakcinisano 2.378 građana u Sportskoj hali u Beranama, gdje je u toku masovna imunizacija, dok su u Domu zdravlja Dr Nika Labović od početka vakcinicije date 5.254 doze.

“U beranskoj hali postavljeno je dvanaest punktova na kojima vakcinaciju sprovodi dvanaest ljekara i drugo medicinsko osoblje, koji rade u dvije smjene, uključujući i dane vikenda”, naglasili su u beranskoj upravi.

<<<Bogavac primio Sinofarm: Vakcina je jedini način da se zaštitimo<<<

Podsjećaju da se nedavno vakcinisao i predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac, koji i rukovodi Operativnim štabom, sa ostalim funkcionerima lokalne samouprave.

On je apelovao na građane da se vakcinišu i tako zaštite od virusa, koji je, nažalost, odnio toliko života, kako u Beranama, tako i u Crnoj Gori, a i širom planete.

“Vakcina je jedini način da se zaštitimo”, izjavio je tada Bogavac.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Pečičanin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pečičanin
Gost
Pečičanin

Ovi stručnjaci su organizovali litije i druga vjerska okupljanja, a sada propagiraju vakcinaciju. Sve stručnjaci i manipulatori.

Send this to a friend