Društvo Pješaci prinuđeni da pretrčavaju saobraćajnicu

Oprez: Probijena zaštitna ograda na budvanskom bulevaru

Foto: Primorske novine

Zaštitna ograda na glavnom bulevaru u Budvi ponovo je probijena, a nesavjesni pješaci koriste da pretrčavaju na ovom mjestu najprometniju saobraćajnicu u gradu, rizikujući svoj život, pišu Primorske novine.

Foto: Primorske novine

Iako je Sekretarijat za komunalno stambene poslove prije nekoliko mjeseci postavio metalnu ogradu kako bi spriječio prelazak bulevara mimo pješačkog prelaza, ponovo je neko oštetio ogradu i uklonio jedan dio.

Foto: Primorske novine

U proteklih nekoliko godina bilo je saobraćajnih nezgoda, čak sa smrtnim ishodom kada su pješaci pretrčavali bulevar mimo predviđenih pješačkih prelaza.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva
Gost
Mileva

Pretrčavaju li u borolete od kineza

KatunskiBudvani
Gost
KatunskiBudvani

Ginu. ali ne popuštaju.

tuum
Gost
tuum

Pa puštite ih da pretrčavaju i naplaćujte im kazne. Pješački im je sa jedne strane na 30, a sa druge na 50 metara udaljenosti. No će neko poginut, a to nije dobro. Možda, pošto je stoka u pitanju, treba puštit slabu struju kroz ogradu.

ukradoše mi ime
Gost
ukradoše mi ime

zašto su pješaci prinuđenim da pretrčavaju preko puta kuda suišli kad nijed bilo rupe na ogradu

DM Sat
Gost
DM Sat

Selendra

fk fljamurtari
Gost
fk fljamurtari

U pravu si. Mnogi misle da je selendra zato što je preizgrađena i betonirana, ali nije. Grad čine ljudi koji u njemu žive – nišićani, cetinjani, beranci, pljevljaci i ostali đaci, turci, rusi, repati i kusi, “meštani” iz srbije, republike šumske, grbljani, maini i budvani. Nekad Budva nije bila selendra, nego lijepi primorski gradić.

-Muljavi-
Gost
-Muljavi-

Samo neka pretrčavaju.

marius
Gost
marius

Ovu bi ogradu trebalo ofarbat u neku fluorescentnu boju, jer ovo se ne vidi baš najbolje, a pogotovo noću.

Guest
Gost
Guest

Pa ne bih rekla da bi bilo koja boja ograde imala veze sa zdravim.pamecu da se pretrcava bulevar . Kad je neko avetan i nevaspitan, malo sta pomaze

Send this to a friend