Društvo

Oprezna vožnja zbog odrona

Ilustracija

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, što pogoduje stvaranju odrona, zbog čega se vozačima savjetuje oprezna vožnja, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Oni su apelovali na vozače da strpljivo i pažljivo voze na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi.

Upotreba zimske opreme obavezna je na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Brajići – Lapčići saobraćaj će biti potpuno obustavljen od devet sati i 15 minuta do 11 sati i 15 minuta i od 14 sati i 15 minuta do 15 sati i 45 minuta. Na snazi je totalna obustava saobraćaja za kamione sa prikolicom i šlepere.

Na dionici Košljun – Zavala na magistralnom putu Cetinje – Budva saobraćaj će biti potpuno obustavljen u terminima od devet sati i 15 minuta do 11 sati i 15 minuta, kao i od 14 sati do 15 sati i 45 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Ulcinj – Krute, zbog odrona saobraćaj je u prekidu za sve vrste vozila do 12 sati, kada će biti pušten u saobraćaj.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Cetinje – Njeguši na mjestu izvođenja radova će se saobraćati jednom trakom naizmjenično.

Send this to a friend