Društvo

Otvoreni aerodromi u Podgorici i Tivtu

Aerodromi u Podgorici i Tivtu od danas su otvoreni za građane zemalja u kojima je stopa aktivnih slučajeva koronavirusa manja od 25 na 100.000 stanovnika.

Na listi su trenutno Slovenija, Hrvatska, Slovačka, Gruzija, Švajcarska, Albanija, Austrija, Norveška, Monako, Kosovo, Njemačka, Grčka, Mađarska, Danska, Litvanija, Letonija, Azerbejdžan, Luksemburg, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Izrael, Češka, Finska i Estonija.

“Jedva čekamo prve letove i putnike. Dobrodošli”, poručuju iz Aerodroma Crne Gore.

S.Đ.

10

avatar
1000
5
5
0
 
9
raleAcaCT-BGBlagoTi upametTraktor
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
rale
Gost
rale

[email protected] Hajde zivota ti daj nesto pametnije i nesto pozitivno , i ja sam za Crnu Goru ali nikoga ne mrzim pa ni Srbe. Mir mir mir samo mir i rad . Svi bi trebali biti braca, i Srbi i Albanci i Crnogorci da se svi pomazemo i volimo ali danas rodjeni brat mrzi brata , to pokazuje samo koliko… Više »

Realista
Gost
Realista

Mozete otvarat sto god oćete dje su avioni koji lete ili ste pticama otvorili aerodrome.

Traktor
Gost
Traktor

Nemoj se ti sjekirat, za vas dusmane nece falit ni turista ni aviona, samo da vam je teze.. kakva ti je to hrana dusevna i satisfakcija i koja ti je korist od toga da niko ne dodje, da nema aviona, da drzava bankrotira, mislis li da bi je tad lakse predali Srbiji.. zapamti majmune nikad je vise niko uzet nece… Više »

CT-BG
Gost
CT-BG

Malizez, ti li si? E pa to vi je veliki zez!

Aca
Gost
Aca

Majmune ko ce nam sta uzeti nasa je crna gora,sta ti smeta Srbija mi smo isti narod.

Istina
Gost
Istina

Stalno potenciraju prema kome smo se mi “otvorili”, a nigdje ne navode ko se “otvorio” za nas – dajte spisak i tih zemalja….

Grbljanin
Gost
Grbljanin

Sa srecom.Bice sezone do kraja oktobra.

Sasa
Gost
Sasa

A sa cim ih docekujete kad se sva zgrada raspada prvi putnik ima da dobije regips tablu na glavu, bolje im dijelite sljemove umjesto maski

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

E blago ti se za pamet!

BlagoTi upamet
Gost
BlagoTi upamet

a to to znas.. a ti vjerujem ne znas ni kako izgleda aerodrom.. ti znas da se raspada, cuti lipsotino… crknuces jadan od zavisti i ljubomore.. ne mogu ni da zamislim kakonje to zivjet u neku zemlju koju ne volis glwdat zastace koje ne volis slusat himnu koju ne volis i umrijet ces a svojubzemlju imat neces i djecu ces… Više »

Send this to a friend