Društvo

Ovo je potvrda koja se mora imati da bi se kretalo u vrijeme zabrane

Ministarstvo ekonomije objavilo je kako treba da izgleda potvrda o izuzetku od zabrane, odnosno od ograničenja kretanja u području zahvaćenom epidemijom zarazne bolesti COVID 19.

Nacionalno koorinaciono tijelo zabranilo je građanima izlazak iz domova radnim danima od 19 do pet časova ujutro, i subotom od 13 do ponedjeljka ujutro do pet ujutro.

Od ove mjere izuzeti su zaposleni u zdravstvu, inspekcijskim organima, sudstvu i tužilaštvu, policiji, vojsci, vatrogasnim službama, komunalnim službama, medijima-uključujući lica koja gostuju u medijskim emisijama, poljoprivrednim djelatnostima i privrednim subjektima.

“Poslodavac će izdavati pojedinačne potvrde koje će sadržati sledeće podatke: ime i prezime zaposlenog; datum rođenja; broj lične karte/pasoša; prebivalište; poslove koje obavlja i vrijeme dolaska i odlaska sa posla (obuhvata i rad u smjenama)”, kazala je šefica Operativnog štaba za podršku privredi Dragica Sekulić.

S.Đ.

7

avatar
1000
5
2
0
 
7
RokiiCrnogoracMartaKotordjenovici
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rokii
Gost
Rokii

A virus ne napada znaci od 5ujutro do 7popodne😂.pa bolje da je policijski cas od 5ujutro do 7popodne,jer u tom vremenu najvise ljudi izadje vani..kaakve su ovo budalastine majko sveta..a sta vjernicu cine,rece li im bog sto se ovo desava,a sto on to ne sprijeci ili je odlucio da pusti malo ljude da umiru

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Da vidimo sad ko ima jače veze?

Kotor
Gost
Kotor

Je li jeromonah G. B. imao ovakav memorandum zajedno sa pojcom i vjernicima.

mil
Gost
mil

Moze li u elektronskoh formi, za ljude koji trenutno nijesu u prilici da je odstampaju?

Milos
Gost
Milos

Dali ce raditi trafike nedeljom,i prodavnice subotom ili samo do 13 casova?

djenovici
Gost
djenovici

kome da rade…policajcima samo

Marta
Gost
Marta

Mogle bi raditi za gore navedena lica za koja ne vazi zabrana.

Send this to a friend