Društvo

Abdić: Svi pacijenti su hospitalizovani u Opštoj bolnici i Brezoviku

Foto Onogošt

Šef kriznog medicinskog štaba dr Nermin Abdić izjavio je za portal Pobjeda da su, nakon medicinske obrade, svi pacijenti koji su tokom dana čekali, zbrinuti u Opštoj bolnici u Nikšiću i kovid odjeljenju bolnice Brezovik.

“Svi pacijenti koji su pregledani, a za koje je prociijenjeno da je potrebna hospitalizacija, smješteni su večeras u opštu bolnici Nikšić i na kovid odjeljenje u Brezoviku”, kazao je Abdić.

On je večeras sa ekipom iz Kriznog medicinskog štaba obišao zdravstvene ustanove grada pod Trebjesom, jer su nekoliko sati ranije stigle dramatične informacije kako više nema nijednog mjesta za bolničko liječenje pacijenata oboljelih od kovida 19.

<<<U nikšićkoj bolnici popunjeni kapaciteti<<<

Kako je za portal Onogošt ranije kazala direktorica te ustanove, Gordana Reljić u Brezoviku je otvorena nova zona i za posljednjih nekoliko sati primljena su 23 pacijenta.

„Prijem u bolnici Brezovik traje već nekoliko sati, na putu je još pet pacijenata iz Opšte bolnice Nikšić. Kompletna prva zona planirana za kovid pacijente je popunjena. Otvorena je nova zona i neće nedostajati kapaciteta. Svi pacijenti će biti primljeni“, uvjerava Reljić.

Rodbina inficiranih okupila se noćas isped Internog odjeljenja, i tvrde da članovi njihovih porodica cijeli dan čekaju da budu smješteni na bolničko liječenje.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
LjuboGen. DukljaninKlara
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo
Gost
Ljubo

Neka ih Risto lijeci on sve moze

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Učesnicima litija i nedavačima svetinja bih predložio da sad idu kod Joanikija na terapiju, da ne gube vrijeme po DPS bolnicama :-)))

Klara
Gost
Klara

Bravo i hvala za medicinsko osoblje u Nk.Iskrene želje i molitva za sve oboljele

Send this to a friend