Društvo

Počeli radovi na uređenju deponije građevinskog otpada koja je formirana prilikom izgradnje autoputa

Radnici kompanije Bemax i nadležne službe Glavnog grada danas se nalaze na Zlatici, gdje su započeli radove na uređenju i sanaciji deponije građevinskog otpada koja je formirana prilikom izgradnje autoputa.

“Nepunih 48 sati nakon sastanka koji je lokalna samouprava imala sa mještanima Stare Zlatice, nalazimo se na istoj lokaciji i ono što smo taj dan obećali već smo počeli da realizujemo. Ekipe Bemaxa i stručnih službi Glavnog grada, Agencije za stanovanje i Komunalnih usluga odrađuju svoj dio posla i uklanjaju postojeći polygon” , istakao je direktor Agencije za stanovanje Vladimir Tomović i najavio da će se kroz projekat Mikro020 na ovoj površini dobiti nove moderni sadržaji koji će biti realizovani u saradnji Glavnog grada i kompanije Bemax.

„Kao što smo obećali, počeli smo radove na uređenju i sanaciji deponije građevinskog materijala koju smo oformili prilikom izgradnje autoputa. Ono što je naša ugovorna obaveza i što je praksa naše kompanije je da sve površine koje zauzmemo vratimo u prvobitno stanje, tako da kao što smo obećali, smo već počeli sa radovima. Ono što je važno reći jeste da će kompanija Bemax donirati izvođenje radova na ovoj lokaciji koja će biti još jeda u nizu lokacija u okviru projekta Mikro 020. Ova donacija nije prva a naravno neće biti ni posljednja“, naglasila je Jovana Vuksanović iz kompanije Bemax dodajući da će sa stručnim službama Glavnog grada i ovu površinu urediti onako kako naši građani to i zaslužuju.

Send this to a friend